ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Zoetermeer – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Zoetermeer

Heeft u te maken met een kapotte wasmachine of  vaatwasser? Het vervangen hiervan is vaak niet direct noodzakelijk. Slimmer is het om een witgoed reparatie in Zoetermeer te overwegen. Bij een witgoed reparatie worden specifieke onderdelen in het apparaat vervangen. De kans dat een defect op korte termijn terugkeert is hierdoor zeer gering. Het is afhankelijk van de leeftijd van uw kapotte witgoed of het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Zoetermeer rendabel is. De monteurs van Twistoo voeren een reparatie niet alleen uit, maar adviseren u ook over de rendabiliteit hiervan. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis komen hierbij goed van pas!

In de afgelopen jaren hebben onze monteurs verschillende soorten witgoed hersteld. Daarbij herstelden zij witgoed van diverse merken. Denk aan witgoed van Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Dit betekent niet dat u bij een defect aan witgoed van andere merken niet bij ons terechtkunt. Ook bij apparatuur van minder gerenommeerde merken helpen we u graag.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Zoetermeer

Standaard starten we een witgoed reparatie in Zoetermeer met het opsporen van de bron van een probleem. Is er sprake van een ernstige slijtage aan onderdelen van uw apparaat? Zijn onderdelen aangetast door kalkaanslag? Op basis van de gevonden oorzaak voorzien we u van een indicatie van de kosten. Deze kosten zijn sterk afhankelijk van de prijs van het te vervangen onderdeel. Kiest u ervoor om de witgoed reparatie in Zoetermeer door te zetten? In dat geval gaan we direct voor u aan de slag. Zo heeft u al snel weer de beschikking over een goed functionerend witgoedapparaat. Onderstaand vindt u voorbeelden van vaak uitgevoerde witgoed reparaties.

Vaatwasser reparatie door Twistoo

Ook een vaatwasser kan op verkeerde wijze ingebouwd zijn. Mogelijk resulteert dit in een lekkage. Twistoo helpt u de kapotte vaatwasser opnieuw te plaatsen. Een vaatwasser reparatie is ook interessant voor het vervangen van filters, een printplaat, een verwarmingselement of meetinstrumenten.

Wasmachine reparatie in Zoetermeer

Het niet goed functioneren van uw wasmachine kan het gevolg zijn van een verstopping, een kapot filter of bijvoorbeeld een defect verwarmingselement. In ieder van deze gevallen zal een wasmachine reparatie rendabel zijn. De rendabiliteit van witgoed reparatie in Zoetermeer is minder groot bij een kapotte pomp.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen kapot witgoed repareren of vervangen? De monteurs van Twistoo voorzien u indien gewenst altijd van persoonlijk advies bij een witgoed reparatie in Zoetermeer. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten en tegen welke prijs dat is! Samen zoeken we naar een oplossing die voor u het meest voordelig is. Dit kan een witgoed reparatie in Zoetermeer zijn, maar ook het vervangen van uw kapotte witgoed.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Zoetermeer

Direct contact met onze monteur in Zoetermeer?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu