ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Zeist – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Zeist

Heeft u al eens een witgoed reparatie in Zeist overwogen bij een kapotte koelkast, wasmachine of bijvoorbeeld vaatwasser? Het laten repareren van kapot witgoed kan u een flinke besparing opleveren. Vaak blijkt het vervangen van losse onderdelen goedkoper te zijn, dan het vervangen van uw apparaat. Dat geldt zeker voor apparaten die niet veel ouder dan vijf of zes jaar zijn. Deze apparaten gaan normaliter nog meerdere jaren mee na een witgoed reparatie in Zeist. De monteurs van Twistoo staan voor u klaar, om u bij een dergelijke reparatie te helpen. Wij hebben een ruime ervaring in het herstel van verschillende soorten witgoed.

In de afgelopen jaren hebben wij kapot witgoed van Samsung, Siemens, AEG, Whirlpool, Bosch en Zanussi hersteld. Heeft u een kapotte koelkast, niet werkende vaatwasser of defecte wasmachine van een ander merk? Ook in dat geval helpen onze monteurs u graag verder. Samen zoeken we naar de bron van het probleem en zorgen we voor een passende oplossing!

Werkwijze bij een witgoed reparatie in Zeist

Onze werkwijze bij een witgoed reparatie in Zeist bestaat uit meerdere stappen. Allereerst zoeken onze monteurs naar de onderdelen die het defect aan uw apparaat veroorzaken. Mogelijk is er sprake van een ernstige slijtage aan een of enkele onderdelen. Het vervangen van de onderdelen kan het defect verhelpen. Ook kalkaanslag vormt bij witgoed vaak de kern van een probleem. Het grondig reinigen van onderdelen zorgt dat uw wasmachine, vaatwasser of koelkast weer naar behoren zal werken. Nadat de oorzaak gevonden is, bieden we u een indicatie van de kosten. Indien gewenst kunnen we u adviseren over hetgeen voor u het meest rendabel is: kapot witgoed repareren of vervangen.

Wasmachine reparatie in Zeist

Filters, verwarmingselementen en inlaatventielen zijn kwetsbare onderdelen in uw wasmachine. Bij slijtage aan deze elementen kan een wasmachine reparatie uitkomst bieden. Is de pomp van uw wasmachine kapot? In dat geval zal een witgoed reparatie in Zeist niet altijd rendabel zijn. Dit onderdeel is relatief duur, wanneer u deze los aanschaft.

Laat uw vaatwasser repareren

Vergelijkbaar met een wasmachine bevat ook een vaatwasser tal van kwetsbare onderdelen. Denk aan de filters, de sproeiarmen, de printplaat, het verwarmingselement en meetinstrumenten. Dergelijke onderdelen kunnen bij een vaatwasser reparatie relatief eenvoudig voor u vernieuwd worden.

Koelkast reparatie door Twistoo

Gescheurde deurrubbers in uw koelkast maken dat uw apparaat niet langer goed sluit. De kans op het snel bederven van etenswaren is als gevolg hiervan groot. Een koelkast reparatie biedt uitkomst! Naast het vervangen van deurrubbers is ook het vervangen van de thermostaat en bijvoorbeeld verlichting in uw koelkast mogelijk.

Witgoed repareren of herstellen bij een probleem

Verschillende factoren hebben invloed op de keuze tussen kapot witgoed repareren of herstellen. Denk aan de kosten voor het te vervangen onderdeel. Ook de leeftijd en het energielabel van uw witgoed spelen hierbij een rol. Een apparaat van tien jaar oud repareren is logischerwijs minder rendabel dan een model van nog geen vier jaar oud. Onze monteurs adviseren u graag persoonlijk bij een witgoed reparatie in Zeist. Samen zoeken we naar de voordeligste oplossing in uw situatie!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Zeist

Direct contact met onze monteur in Zeist?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu