ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Zaandam – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Zaandam

Een snelle service, een eerlijke diagnose en persoonlijk advies kenmerken de service van Twistoo. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van een professionele witgoed reparatie in Zaandam. In veel gevallen blijkt een witgoed reparatie een hele voordelige optie te zijn, wanneer uw witgoed niet goed werkt. Het kan gaan om een kapotte wasmachine, koelkast of bijvoorbeeld vaatwasser. Ook voor het herstel van andere soorten witgoed kunt u bij ons terecht. Naast de variëteit aan witgoed die we voor u herstellen, hebben we ervaring met de reparatie van apparaten van diverse merken. Denk aan merken als Samsung, Zanussi, Siemens, AEG, Bosch en Whirlpool.

Wij doen er alles aan om de kans op het terugkeren van een defect te minimaliseren. Ook vervangen wij enkel onderdelen die het bestaande defect veroorzaken. Zo houden we de kosten laag en worden er niet onnodig veel onderdelen vernieuwd. Mogelijk heeft u uw apparaat al vervangen, op het moment dat onderdelen met een nu lichte slijtage voor een defect zorgen.

Witgoed reparatie in Zaandam uitvoeren

Een witgoed reparatie in Zaandam starten onze monteurs met het opsporen van de oorzaak van het defect. Het is vaak erg lastig, zo niet onmogelijk om zelf naar de bron van een defect te zoeken. Onderdelen van wasmachines, vaatwassers of bijvoorbeeld koelkasten zitten immers goed verstopt. Nadat we de bron van het probleem gevonden hebben, voorzien we u van een indicatie van de kosten. Het maakt het voor u makkelijker om te kiezen tussen een witgoed reparatie in Zaandam en het vervangen van uw kapotte apparaat. Onderstaand hebben we een aantal voorbeelden van regelmatig uitgevoerde witgoed reparaties in Zaandam op een rijtje gezet.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Een wasmachine reparatie is het overwegen waard bij een verstopping, een kapot filter, een defect verwarmingselement of een beschadigd inlaatventiel. Ook kan er sprake zijn van schade aan de pomp in uw wasmachine. In dat geval raden we u een witgoed reparatie in Zaandam af. Het herstel van een pomp brengt hoge kosten met zich mee.

Professionele vaatwasser reparatie

Niet alleen het vervangen van een pomp in de wasmachine is duur. Ook het vernieuwen van de pomp bij een vaatwasser reparatie raden we af. Wel is een witgoed reparatie in Zaandam aan uw vaatwasser interessant bij een kapotte printplaat, sproeiarm, meetinstrument of een defect verwarmingselement.

Koelkast reparatie door Twistoo

Een koelkast reparatie is een derde voorbeeld van een vaak uitgevoerde witgoed reparatie in Zaandam. Het repareren van uw koelkast is het overwegen waard bij een gescheurd deurrubber, schade aan de verlichting of een kapotte thermostaat.

Uw kapotte apparaat repareren of vervangen

Het uitvoeren van een witgoed reparatie in Zaandam is zeker bij apparaten van niet ouder dan vijf of zes jaar interessant. Naarmate een apparaat ouder wordt, neemt de rendabiliteit van een reparatie af. Modellen van negen of tien jaar kunnen vaak beter vervangen worden. Mede ook door het feit dat deze apparaten vaak een grijs energielabel hebben. De investering in een nieuw witgoedapparaat levert u in zo’n geval een mooie besparing op de energiekosten op.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Zaandam

Direct contact met onze monteur in Zaandam?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu