ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Weert – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Erik

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Erik?

Ik ben Erik en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Ik ben nu al ruim 15 jaar als witgoedmonteur actief in de regio. Ik ben hiermee begonnen als hobby. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Hierdoor ga ik dan ook altijd met een glimlach naar mijn werk omdat ik zo blij ben dat ik van mijn hobby ook mijn werk heb kunnen maken.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Weert

Kiest u bij een defect apparaat voor het vervangen hiervan, of gaat u voor een professionele witgoed reparatie in Weert? In veel gevallen blijkt een witgoed reparatie goedkoper te zijn, dan het vervangen van een wasmachine, koelkast of vaatwasser. Na het laten uitvoeren van een reparatie kunt u het apparaat vaak nog lang blijven gebruiken. Twistoo staat voor u klaar om een witgoed reparatie in Weert uit te voeren! Onze professionele monteurs beschikken over de kennis en ervaring om kapotte onderdelen op vakkundige wijze te vervangen. Een witgoed reparatie in Weert is interessant bij een kapotte koelkast, een defecte vaatwasser en bijvoorbeeld een niet werkende wasmachine.

Naast de verschillende soorten witgoed die we voor u repareren, herstellen we apparaten van uiteenlopende merken. U kunt onder meer bij ons terecht met defect witgoed van Siemens, Samsung, Whirlpool, AEG, Bosch en Zanussi. Heeft u een apparaat van minder gerenommeerde partijen? Ook in dat geval kunt u deze door ons laten repareren.

Werkwijze bij witgoed reparatie in Weert

Een witgoed reparatie in Weert wordt in verschillende fases uitgevoerd. De eerste fase is gericht op het achterhalen van de oorzaak van een defect. Wordt het probleem veroorzaakt door kalkaanslag? Is een van de onderdelen in het witgoed ernstig versleten? In de tweede fase bieden we u een indicatie van de kosten voor het vervangen hiervan. Verschillende factoren bepalen of een witgoed reparatie in Weert interessant is. De kosten voor het te vervangen onderdeel is hier een voorbeeld van. In de derde fase zorgen we voor de uitvoering van de witgoed reparatie in Weert. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van vaak uitgevoerde reparaties.

Wasmachine reparatie door Twistoo

Een wasmachine reparatie is interessant bij een kapot inlaatventiel, verwarmingselement of filter. Deze onderdelen zijn goedkoop en kunnen eenvoudig vernieuwd worden. Lastiger is dit type witgoed reparatie in Weert bij slijtage aan de pomp in uw wasmachine. Een losse pomp brengt relatief hoge kosten met zich mee.

Vaatwasser reparatie in Weert

Ook de pomp in een kapotte vaatwasser vervangen is vaak duur. Goedkoper is het vernieuwen van een versleten filter, een kapotte sproeiarm of een defect verwarmingselementen. Een probleem met de vaatwasser kan ook veroorzaakt worden door kalkaanslag. Wij helpen u deze aanslag op grondige wijze te verwijderen.

Laat uw koelkast repareren

Sluit uw koelkast niet goed? Bij een koelkast reparatie kunnen we gescheurde deurrubbers voor u vervangen. Ook het herstellen van een kapotte thermostaat is vaak een rendabele witgoed reparatie in Weert. Duurder wordt het repareren van uw kapotte koelkast bij een lekkend koelelement of gasreservoir.

Witgoed repareren of vervangen bij defect

Het blijkt vaak lastig te zijn om zelf een keuze te maken tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Wat is de meest rendabele oplossing? Onze monteurs denken graag met u mee. Op basis van de leeftijd en het energielabel van uw witgoed, de producent hiervan en de kosten van losse onderdelen adviseren we u persoonlijk. Samen zoeken we naar de voordeligste oplossing, waarbij u snel weer beschikt over een werkende koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Erik zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Erik komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Erik overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Weert

Direct contact met onze monteur in Weert?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Erik

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu