ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Venlo – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Erik

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Erik?

Ik ben Erik en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Ik ben nu al ruim 15 jaar als witgoedmonteur actief in de regio. Ik ben hiermee begonnen als hobby. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Hierdoor ga ik dan ook altijd met een glimlach naar mijn werk omdat ik zo blij ben dat ik van mijn hobby ook mijn werk heb kunnen maken.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Venlo

Kies voor een professioneel uitgevoerde witgoed reparatie in Venlo! Het voorkomt dat u een dure wasmachine, vaatwasser of koelkast direct moet vervangen bij een defect. Vaak blijkt het vervangen van een of enkele onderdelen veel goedkoper te zijn. In het bijzonder wanneer uw apparaten nog geen vijf of zes jaar oud zijn. Na een witgoed reparatie in Venlo kunt u hier nog lange tijd gebruik van blijven maken. Een fijn idee, als het apparaat u al die tijd bevallen is! Twistoo helpt u graag bij een witgoed reparatie in Venlo. Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het herstel van verschillende soorten apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast, een defecte vaatwasser en een niet werkende wasmachine. Welk type witgoed wilt u door ons laten repareren? We staan voor u klaar!

Een van de factoren die een rol speelt bij het bepalen van de rendabiliteit van reparaties, is de producent van uw apparaat. Onze monteurs hebben veel ervaring met het repareren van witgoed van Samsung, Siemens, Bosch, Whirlpool, AEG en Zanussi. Ook voor een kapot apparaat van minder bekende merken kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Aanpak bij witgoed reparatie in Venlo

Het uitvoeren van een witgoed reparatie in Venlo gebeurt in verschillende stappen. De eerste stap omvat het opsporen van de bron van een probleem. Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan slijtage aan specifieke onderdelen, kalkaanslag aan de binnenzijde van uw apparaat of een verkeerde montage. Op basis van de gevonden oorzaak adviseren de monteurs u over de verwachte kosten. Kiest u voor een witgoed reparatie in Venlo of besluit u uw apparaat alsnog te vervangen?

Wasmachine reparatie in Venlo

Een wasmachine reparatie is een van de meest uitgevoerde witgoed reparaties in Venlo. Bij een wasmachine reparatie helpen we u onder meer bij het vervangen van een kapot filter, verwarmingselement of inlaatventiel. Dit type witgoed reparatie in Venlo is minder rendabel bij een defecte pomp. Het onderdeel kost relatief veel, wanneer u deze los bestelt.

Laat uw vaatwasser repareren

Ook een kapotte pomp in vaatwasser is vaak lastig te vervangen. Een vaatwasser reparatie is interessanter bij een kapotte printplaat, een defect verwarmingselement of een beschadigd filter. Wist u dat zelfs de meetinstrumenten in uw vaatwasser vervangen kunnen worden bij een witgoed reparatie in Venlo?

Koelkast reparatie door Twistoo

Een derde type reparatie die we regelmatig uitvoeren is een koelkast reparatie. Bij dit type reparatie zorgen we voor het vernieuwen van de verlichting, deurrubbers en bijvoorbeeld de thermostaat. Het vervangen van een compressor, gasreservoir of koelelement is lastiger bij kapotte koelkasten.

Kapot witgoed repareren of vervangen

De keuze tussen kapot witgoed repareren of vervangen kan erg lastig zijn. Het lijkt op voorhand wellicht aantrekkelijk om voor een nieuw apparaat te kiezen. U heeft immers geen idee wat de kosten zijn bij een reparatie. Onze monteurs adviseren u graag! Samen zoeken we naar de meest rendabele oplossing in uw situatie. De manier waarop wij witgoed reparaties in Venlo voor u uitvoeren maakt de kans zeer gering dat een defect nogmaals opspeelt op korte termijn.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Erik zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Erik komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Erik overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Venlo

Direct contact met onze monteur in Venlo?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Erik

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu