ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Utrecht – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Utrecht

Het laten uitvoeren van een professionele witgoed reparatie in Utrecht maakt het vervangen van kapot witgoed overbodig. Twistoo helpt u hier graag bij! Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse soorten witgoed reparaties. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine reparatie, een vaatwasser reparatie en de reparatie van een kapotte koelkast. Voor ons begint een witgoed reparatie in Utrecht bij het opsporen van de bron van het defect. Op basis hiervan bieden we u een indicatie van de kosten. Vindt u het lastig om te bepalen of een witgoed reparatie in Utrecht rendabel is? In dat geval adviseren we u graag.

Onze monteurs hebben ervaring in het herstellen van apparaten van verschillende merken. U kunt denken aan wasmachines, vaatwassers en koelkasten van AEG, Samsung, Siemens, Miele, Bosch en Zanussi.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Utrecht

Verschillende factoren hebben invloed op de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van uw witgoed. Een apparaat van tien tot vijftien jaar oud zal vaak niet heel lang meer meegaan. Daarbij verbruikt het apparaat zeer waarschijnlijk veel meer energie dan een modern alternatief. Ook de kosten voor het vervangen van onderdelen kunnen sterk verschillen. Onderstaand geven we u een aantal voorbeelden van witgoed reparaties in Utrecht, die we regelmatig uitvoeren.

Professionele wasmachine reparatie

Een wasmachine reparatie in Utrecht kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Onder meer het verwarmingselement van de wasmachine kan versleten zijn geraakt. Daarbij kan het rubber rond de deur van uw wasmachine gescheurd zijn. Het vervangen van deze onderdelen is vrijwel altijd rendabel. Het kost u weinig om deze onderdelen los aan te schaffen. Er zijn echter ook onderdelen waarbij een witgoed reparatie in Utrecht minder interessant is. We adviseren u hier na onderzoek naar de oorzaak van het defect graag over.

Herstel van een kapotte vaatwasser

Vergelijkbaar met het verwarmingselement van een wasmachine, kan ook het verwarmingselement van de vaatwasser defect raken. Bij een witgoed reparatie in Utrecht vervangen we dit onderdeel voor u. Ook de pomp in uw vaatwasser is een onderdeel wat regelmatig defect raakt. In tegenstelling tot het verwarmingselement, brengt het vervangen van een pomp relatief hoge kosten met zich mee. Een vaatwasser reparatie zal daarom niet altijd rendabel zijn.

Koelkast reparatie uit laten voeren

Een derde voorbeeld van een witgoed reparatie in Utrecht die we voor u uit kunnen voeren, is een koelkast reparatie. In de koelkast zitten meerdere onderdelen, die relatief snel versleten kunnen raken. Denk aan de rubbers rond de deur van uw koelkast, de thermostaat, losse lampjes, enzovoorts. Gelukkig is het vervangen van deze onderdelen relatief goedkoop en makkelijk. Het maakt een koelkast reparatie al snel rendabel.

Een defect apparaat repareren of vervangen

Zonder onderzoek naar de oorzaak van een defect aan uw witgoed is het lastig om een keuze te maken tussen het repareren of vervangen hiervan. Onze monteurs bieden u een uitgebreide prijsindicatie, welke het makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Daarbij adviseren we u graag persoonlijk over de rendabiliteit van reparaties.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €59,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Utrecht

Direct contact met onze monteur in Utrecht?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

91% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu