ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Utrecht – Eemland Witgoed Service Centrale B.V. is uw vakman

Last van kapot witgoed? Eemland Witgoed Service Centrale B.V. repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco van Eemland Witgoed Service Centrale B.V. en ik ben de witgoed monteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoed monteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Utrecht

Het laten uitvoeren van een professionele witgoed reparatie in Utrecht maakt het vervangen van kapot witgoed overbodig. Twistoo helpt u graag bij het vinden van een vakman! Onze aangesloten monteurs hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse soorten witgoed reparaties. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine reparatie, een vaatwasser reparatie en de reparatie van een kapotte koelkast. Voor de monteur begint een witgoed reparatie in Utrecht bij het opsporen van de bron van het defect. Op basis hiervan biedt deze u een indicatie van de kosten. Vindt u het lastig om te bepalen of een witgoed reparatie in Utrecht rendabel is? In dat geval adviseren de monteurs u graag.

Onze aangesloten monteurs hebben ervaring in het herstellen van apparaten van verschillende merken. U kunt denken aan wasmachines, vaatwassers en koelkasten van AEG, Samsung, Siemens, Miele, Bosch en Zanussi.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Utrecht

Verschillende factoren hebben invloed op de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van uw witgoed. Een apparaat van tien tot vijftien jaar oud zal vaak niet heel lang meer meegaan. Daarbij verbruikt het apparaat zeer waarschijnlijk veel meer energie dan een modern alternatief. Ook de kosten voor het vervangen van onderdelen kunnen sterk verschillen. Onderstaand geven we u een aantal voorbeelden van witgoed reparaties in Utrecht, die de aangesloten monteurs regelmatig uitvoeren.

Professionele wasmachine reparatie

Een wasmachine reparatie in Utrecht kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Onder meer het verwarmingselement van de wasmachine kan versleten zijn geraakt. Daarbij kan het rubber rond de deur van uw wasmachine gescheurd zijn. Het vervangen van deze onderdelen is vrijwel altijd rendabel. Het kost u weinig om deze onderdelen los aan te schaffen. Er zijn echter ook onderdelen waarbij een witgoed reparatie in Utrecht minder interessant is. De monteur adviseert u hier na onderzoek naar de oorzaak van het defect graag over.

Herstel van een kapotte vaatwasser

Vergelijkbaar met het verwarmingselement van een wasmachine, kan ook het verwarmingselement van de vaatwasser defect raken. Bij een witgoed reparatie in Utrecht vervangen ze dit onderdeel voor u. Ook de pomp in uw vaatwasser is een onderdeel wat regelmatig defect raakt. In tegenstelling tot het verwarmingselement, brengt het vervangen van een pomp relatief hoge kosten met zich mee. Een vaatwasser reparatie zal daarom niet altijd rendabel zijn.

Koelkast reparatie uit laten voeren

Een derde voorbeeld van een witgoed reparatie in Utrecht die de monteurs voor u uit kunnen voeren, is een koelkast reparatie. In de koelkast zitten meerdere onderdelen, die relatief snel versleten kunnen raken. Denk aan de rubbers rond de deur van uw koelkast, de thermostaat, losse lampjes, enzovoorts. Gelukkig is het vervangen van deze onderdelen relatief goedkoop en makkelijk. Het maakt een koelkast reparatie al snel rendabel.

Een defect apparaat repareren of vervangen

Zonder onderzoek naar de oorzaak van een defect aan uw witgoed is het lastig om een keuze te maken tussen het repareren of vervangen hiervan. Onze aangesloten monteurs bieden u een uitgebreide prijsindicatie, welke het makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Daarbij adviseren ze u graag persoonlijk over de rendabiliteit van reparaties.

De werkwijze van Marco

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Utrecht

Direct contact met de monteur in Utrecht?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Eemland Witgoed Service Centrale B.V.
KVK: 65772725

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu