ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Tilburg – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Twistoo logo

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Tilburg

Heeft u te maken met een wasmachine die niet start? Stinkt de vaatwasser? In dergelijke situaties kan het uitvoeren van een witgoed reparatie in Tilburg de oplossing bieden. Een witgoed reparatie helpt u te voorkomen dat uw kapotte witgoed direct vervangen moet worden. Verschillende factoren spelen een rol bij de rendabiliteit van de reparatie van uw kapotte apparaat. Denk aan de kosten voor een los onderdeel, de leeftijd van uw apparaat en het merk waarvan deze is. De monteurs van Twistoo adviseren u graag over uw mogelijkheden bij een defect aan uw witgoed.

Twistoo helpt u onder meer bij een witgoed reparatie in Tilburg van kapotte apparaten van merken als Siemens, Samsung, Bosch, AEG, Whirlpool en Zanussi. Heeft u witgoed van andere producenten? Ook in dat geval zoeken we graag naar een oplossing voor u.

Witgoed reparatie in Tilburg bij kapotte apparaten

Een witgoed reparatie in Tilburg uitvoeren kan interessant zijn bij onder meer een kapotte vaatwasser of wasmachine. Wij voeren een scan voor u uit om de oorzaak van het defect te achterhalen. Op basis van de uitkomsten van deze scan zorgen we voor een uitgebreide kostenindicatie. Dit maakt het voor u makkelijker om te kiezen tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Wilt u dat uw kapotte witgoed snel weer functioneert? In dat geval starten we direct met een wasmachine reparatie reparatie of een vaatwasser reparatie.

Wasmachine reparatie bij kapot apparaat

Een wasmachine reparatie kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Mogelijk sluit de deur van uw wasmachine niet goed, is het verwarmingselement defect of heeft u te kampen met een kapotte pomp. Het verschilt per kapot onderdeel, of een witgoed reparatie in Tilburg uitvoeren rendabel is. Een verwarmingselement vervangen is bijvoorbeeld eenvoudiger dan het vernieuwen van een pomp.

Een vaatwasser reparatie uit laten voeren

Naast een reparatie aan uw kapotte wasmachine kan ook een vaatwasser reparatie interessant zijn. Mogelijk is uw vaatwasser op verkeerde wijze in uw keuken ingebouwd. Het gevolg hiervan is een verstopping, schade aan de deur van uw vaatwasser, enzovoorts. Andere oorzaken van het niet goed functioneren van uw witgoed zijn: kapotte filters, een defecte sproeiarm, een kapotte printplaat, een defect verwarmingselement, enzovoorts.

Kapot witgoed vervangen of repareren

Eerder beschreven we al dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen kapot witgoed vervangen en een witgoed reparatie in Tilburg uitvoeren. Wanneer uw kapotte apparaat ouder is dan tien jaar, zult u deze sneller vervangen dan apparaten die vijf jaar oud zijn. Wat is echter raadzaam bij een model van acht jaar oud? Onze professionele monteurs adviseren u en zorgen dat het kapotte witgoed op professionele wijze hersteld wordt. Aan welk apparaat wilt u een witgoed reparatie in Tilburg uitvoeren?

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Tilburg

Direct contact met onze monteur in Tilburg?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Twistoo logo

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu