ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Spijkenisse – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Spijkenisse

Een witgoed reparatie in Spijkenisse uit laten voeren kan u een flinke besparing opleveren. U hoeft een kapotte wasmachine of  vaatwasser immers niet direct te vervangen! Vaak is het bij een witgoed reparatie in Spijkenisse voldoende om slechts een of enkele onderdelen te herstellen. Monteurs van Twistoo hebben een ruime ervaring in het repareren van witgoed. De wasmachine en vaatwasser zijn hier een voorbeeld van. Wist u dat het bij een witgoed reparatie in Spijkenisse lang niet altijd noodzakelijk is om onderdelen te vervangen? Soms wordt een defect veroorzaakt door een hevige kalkaanslag aan de binnenzijde van uw apparaat. Een grondige schoonmaakbeurt kan hierbij voldoende zijn.

Wij voeren witgoed reparaties uit aan witgoed van vrijwel alle merken. Bekende producenten waarvan wij apparaten herstellen zijn Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Heeft u ook een kapot apparaat van deze of een van de vele andere merken? Twistoo staat voor u klaar!

Aan de slag met een witgoed reparatie in Spijkenisse

Monteurs van Twistoo voeren een witgoed reparatie in Spijkenisse volgens een vast patroon uit. We starten standaard met het opsporen van de bron van het defect. Vaak is het erg lastig om hier vooraf zelf een inschatting van te maken. Onderdelen zitten immers goed verstopt in uw witgoed. Nadat de oorzaak gevonden is, bieden we u een indicatie van de kosten. De prijs voor een los onderdeel speelt hierbij een belangrijke rol. Op basis van deze indicatie kunt u bepalen of u een witgoed reparatie in Spijkenisse rendabel genoeg vindt. Vanzelfsprekend zetten onze monteurs hun ervaring graag in, om u hierbij te adviseren. Wij vervangen enkel onderdelen die een bestaand defect veroorzaken. Onderdelen met een lichte slijtage kunnen we wel benoemen, maar vervangen we niet. Zo houden we de kosten voor een reparatie laag.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Een wasmachine reparatie is een van de meest uitgevoerde reparaties. Hierbij vervangen we bijvoorbeeld de filters, het verwarmingselement of het inlaatventiel van uw wasmachine. In veel gevallen zal het apparaat na het vervangen hiervan weer naar behoren werken.

Vaatwasser reparatie door Twistoo

Vaak is een vaatwasser reparatie gericht op het vernieuwen van filters, sproeiarmen, verwarmingselementen of meetinstrumenten. Deze onderdelen kunnen goedkoop worden aangeschaft en zijn relatief eenvoudig te vernieuwen.

Kapotte apparaten repareren of vervangen

Laat ook een witgoed reparatie in Spijkenisse uitvoeren! Zeker wanneer uw apparaat niet ouder dan vijf of zes jaar is, kan een reparatie rendabel zijn. Na de reparatie van uw kapotte witgoed kunt u de apparaten nog lange tijd gebruiken. De kans op het op korte termijn terugkeren van een defect is minimaal. Soms blijkt een reparatie minder interessant te zijn. Denk aan oudere apparaten of apparaten met een grijs energielabel. In dat geval zullen we u adviseren uw apparaat alsnog te vervangen.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Spijkenisse

Direct contact met onze monteur in Spijkenisse?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu