ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Rotterdam – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Alessandro

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Alessandro?

 

Mijn naam is Alessandro van Fixit Gollner, maar u mag mij Alex noemen. Ik ben de witgoed monteur in uw regio. In Italië heb ik alles geleerd over het repareren van apparaten. Ik repareer namelijk liever dingen, dan dat ik ze weggooi of vervang. Een goed aantal jaren geleden ben ik naar Nederland gekomen om hier uw witgoed apparaten te repareren.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te fixen.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem fixen? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Rotterdam

Defecte witgoedapparaten hoeft u niet direct te vervangen. Overweeg het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Rotterdam! De monteurs van Twistoo helpen u hier graag bij. Het repareren van een kapotte koelkast, wasmachine of bijvoorbeeld vaatwasser is over het algemeen goedkoper, dan het vervangen hiervan. Dit geldt vanzelfsprekend niet, wanneer uw apparaat al tien tot vijftien jaar oud is. Twistoo zoekt naar de oorzaak van het defect en geeft u vervolgens een indicatie van de reparatiekosten. Het helpt u de juiste afweging te maken tussen witgoed repareren of vervangen.

Onze monteurs voeren onder meer witgoed reparaties in Rotterdam uit aan apparaten van merken als Samsung, Siemens, AEG, Bosch Whirlpool en Zanussi. Van welke van deze merken wilt u een kapot apparaat laten repareren?

Witgoed reparatie in Rotterdam uitvoeren

Een witgoed reparatie in Rotterdam uit laten voeren is in verschillende situaties interessant. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine of koelkast die niet goed sluit. In beide gevallen loopt u het risico op een lekkage. Bij een wasmachine sijpelt er mogelijk vocht uit het apparaat. In het geval van een koelkast ontsnapt er warmte. Een witgoed reparatie in Rotterdam betekent in deze situaties niets meer dan het vervangen van de rubbers rond de deur van uw witgoed. In andere gevallen is een witgoed reparatie in Rotterdam lastiger. We geven u graag een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden.

Een wasmachine reparatie laten uitvoeren

Het vervangen van de rubbers rond de deur van uw wasmachine is niet de enige wasmachine reparatie die we voor u uit kunnen voeren. We helpen u bijvoorbeeld ook graag bij het vernieuwen van een verwarmingselement. U kunt dit onderdeel, net zoals bijvoorbeeld een inlaatventiel, relatief goedkoop los aanschaffen. Zo wordt het vervangen hiervan al snel rendabel!

Kies voor een vaatwasser reparatie

Naast het repareren van uw kapotte wasmachine is ook het uitvoeren van een vaatwasser reparatie mogelijk. Net als in de wasmachine, kan ook in een vaatwasser slijtage ontstaan aan het verwarmingselement. U kunt het onderdeel door onze monteurs laten vervangen, waarmee uw vaatwasser weer een lange tijd mee zal gaan. Is er sprake van schade aan de pomp van uw vaatwasser? In dat geval is het vaak slimmer om een nieuwe vaatwasser te kopen.

Schade aan een koelkast repareren

In een koelkast zit geen verwarmingselement of pomp. Ook een koelkast beschikt echter over diverse onderdelen, die versleten kunnen raken en daardoor vervangen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de thermostaat van uw apparaat. Een koelkast reparatie is bij een kapotte thermostaat een interessante optie. Een witgoed reparatie in Rotterdam laten uitvoeren wordt minder interessant bij een lekkend koelsysteem of gasreservoir. Onze monteurs sporen de oorzaak van uw kapotte koelkast op en adviseren u vervolgens persoonlijk.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Uit de reeds beschreven voorbeelden van een witgoed reparatie in Rotterdam blijkt dat de kosten voor een los onderdeel sterk kunnen verschillen. Eerder beschreven we al, dat ook de leeftijd een factor is bij de keuze tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Neem contact met ons op, zodat we u hier vrijblijvend over kunnen adviseren.

De werkwijze van Alessandro

1. Diagnose

Alessandro zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Alessandro komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Alessandro overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Rotterdam

Direct contact met de monteur in Rotterdam?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

89% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Alessandro

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Fixit Gollner
KVK: 57074828

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu