ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Roosendaal – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Roosendaal

De keuze voor een witgoed reparatie in Roosendaal kan u veel geld besparen. Het lijkt vaak aantrekkelijk om een defect apparaat direct te vervangen. In de praktijk blijkt het herstel van een defect doorgaans goedkoper te zijn! Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een versleten filter of een gescheurd deurrubber. Twistoo helpt u graag bij een professionele witgoed reparatie in Roosendaal. Onze monteurs hebben hier een ruime ervaring in. Zij voeren de reparatie niet alleen op vakkundige wijze voor u uit. Ook kunnen ze u een beeld geven van de rendabiliteit van reparaties. Er zijn meerdere factoren die hier een rol bij spelen. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van uw witgoedapparaten.

Naast de leeftijd van een apparaat speelt ook de producent hiervan mee. Witgoed van merken als Siemens, Samsung, Bosch, AEG, Whirlpool en Zanussi gaat doorgaans langer mee, dan apparaten van minder bekende partijen. Onze monteurs houden hier rekening mee, wanneer zij u persoonlijk adviseren bij een witgoed reparatie in Roosendaal.

Professionele witgoed reparatie in Roosendaal

Een witgoed reparatie in Roosendaal uitvoeren verloopt in meerdere stappen. Zo wordt allereerst gezocht naar de oorzaak van het defect. Welk onderdeel moet vervangen worden? Is het noodzakelijk een ingebouwd apparaat opnieuw te plaatsen? Op basis van de gevonden oorzaak bieden we u een indicatie van de kosten. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Het is vervolgens aan u om te bepalen of u een witgoed reparatie in Roosendaal uit wilt laten voeren. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van vaak uitgevoerde reparaties.

Een defecte wasmachine laten repareren

In wasmachines zitten verschillende kwetsbare onderdelen. Zo wordt bij een wasmachine reparatie regelmatig een verwarmingselement, inlaatventiel of filter vervangen. Het vernieuwen van deze onderdelen is relatief goedkoop en daarbij snel uit te voeren. Lastiger is een witgoed reparatie in Roosendaal, waarbij de pomp in uw wasmachine vervangen moet worden.

Defecte witgoedapparaten repareren of vervangen

Eerder beschreven we al dat verschillende factoren van invloed zijn op de keuze tussen witgoed repareren of vervangen. Een apparaat van vijf of zes jaar oud zal nog zeker enkele jaren meegaan na een witgoed reparatie in Roosendaal. Bij apparaten van acht tot tien jaar is een reparatie minder rendabel. Ook het energielabel van uw apparaat kan bepalend zijn. Verbruikt uw wasmachine of vaatwasser veel stroom? Wellicht is het in dat geval slim om voor een nieuw model te kiezen met een groener energielabel. Monteurs van Twistoo kunnen u een goed beeld geven van de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Roosendaal. Het maakt het voor u makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen! Bovenal worden reparaties op vakkundige en professionele wijze voor u uitgevoerd. De kans op het terugkeren van een defect is hierdoor klein.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Roosendaal

Direct contact met onze monteur in Roosendaal?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu