ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Roermond – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Erik

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Erik?

Ik ben Erik en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Ik ben nu al ruim 15 jaar als witgoedmonteur actief in de regio. Ik ben hiermee begonnen als hobby. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Hierdoor ga ik dan ook altijd met een glimlach naar mijn werk omdat ik zo blij ben dat ik van mijn hobby ook mijn werk heb kunnen maken.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Roermond

Door voor een witgoed reparatie in Roermond te kiezen, hoeven kapotte apparaten niet direct vervangen te worden. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine, vaatwasser of koelkast. Het vernieuwen van een of enkele onderdelen is in veel gevallen voldoende om het apparaat weer naar behoren te laten werken. Monteurs van Twistoo staan voor u klaar, om u hierbij te helpen. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten reparaties. Denk aan het vernieuwen van het filter in de vaatwasser, het vervangen van de thermostaat in uw koelkast, enzovoorts.

In de afgelopen jaren hebben we witgoed van uiteenlopende merken hersteld. U kunt denken aan merken als Samsung, Siemens, AEG, Whirlpool, Bosch en Zanussi. Ook witgoed van minder gerenommeerde partijen kunnen we voor u repareren. Onze professionele manier van werken maakt dat de kans op het op korte termijn terugkeren van een defect minimaal is

Witgoed reparatie in Roermond uit laten voeren

Het repareren van kapot witgoed begint bij het achterhalen van de bron van het probleem. Problemen kunnen veroorzaakt worden door een versleten onderdeel, maar bijvoorbeeld ook door kalkaanslag. Zeker in wasmachines en vaatwassers is kalkaanslag niet ongebruikelijk. Het grondig reinigen van onderdelen maakt dat uw witgoed al snel weer zal werken. Op basis van de gevonden oorzaak bieden we u een indicatie van de kosten. Dit maakt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken. Kiest u voor een witgoed reparatie in Roermond, of laat u het apparaat vervangen? Wanneer u voor een witgoed reparatie in Roermond kiest, zullen we deze zo snel mogelijk voor u uitvoeren. Onderstaand vindt u voorbeelden van de meest uitgevoerde reparaties aan witgoed.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Een wasmachine reparatie uitvoeren is interessant bij schade aan het inlaatventiel, de filters of bijvoorbeeld een deurrubber. Lastiger wordt een dergelijke witgoed reparatie in Roermond bij een kapotte pomp. De pomp is vaak relatief duur, wanneer deze los wordt aangeschaft. Onze monteurs adviseren u hier graag over.

Professionele vaatwasser reparatie

Ook het vervangen van de pomp in een kapotte vaatwasser kan een vaatwasser reparatie minder aantrekkelijk maken. Het repareren van de vaatwasser is wel interessant bij een kapotte sproeiarm, een defect filter of beschadigde meetinstrumenten. Deze onderdelen kunnen we goedkoop en snel voor u vervangen.

Koelkast reparatie bij een defect

Koelkast reparaties worden uitgevoerd bij kapotte verlichting, een gescheurd deurrubber of een defecte thermostaat. Mogelijk verbruikt uw koelkast onnodig veel energie, doordat deze niet goed sluit. Ook kan het niet volledig sluiten van uw koelkast leiden tot het versneld bederven van uw etenswaren.

Kapot witgoed repareren of vervangen

De keuze tussen een witgoed reparatie in Roermond of het vervangen van uw apparaat kan lastig zijn. Onze monteurs voorzien u graag van persoonlijk advies. Samen zoeken we naar de meest rendabele oplossing in uw situatie. Naast de kosten voor het te vervangen onderdeel spelen verschillende andere factoren een rol. Denk ook aan de leeftijd van uw witgoed, het energielabel hiervan en de producent van uw apparaat. Welk apparaat wilt u door de monteurs van Twistoo laten repareren?

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Erik zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Erik komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Erik overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Roermond

Direct contact met onze monteur in Roermond?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Erik

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu