ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Purmerend – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Shaquille

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Shaquille?

Hallo, mijn naam is Shaquille en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik heb het altijd al leuk gevonden om met apparaten bezig te zijn. Ik ben blij met mijn baan als witgoedmonteur. Wat ik het leukste vind aan mijn baan als witgoedmonteur is het verhelpen van problemen die mensen hebben met hun witgoed apparaten. Een gelukkige klant geeft mij veel voldoening.!

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik sta klaar om u te helpen, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Purmerend

Bij een defect aan uw witgoed lijkt het vervangen van het apparaat vaak de enige optie. Zelf een koelkast, vaatwasser of wasmachine repareren is immers niet eenvoudig. Heeft u al overwogen om een professionele witgoed reparatie in Purmerend uit te laten voeren door Twistoo? Onze monteurs beschikken over de kennis en ervaring om u van de gewenste hulp te voorzien. Samen zoeken we naar de oorzaak van het defect aan uw apparaat, om op basis daarvoor voor een passende oplossing te zorgen. De professionele aanpak maakt de kans op het terugkeren van een defect zeer klein. Zo kunt u uw kapotte apparaat nog een lange tijd blijven gebruiken! Het levert u een flinke besparing op. Het kopen van een nieuwe koelkast, vaatwasser of wasmachine brengt immers hoge kosten met zich mee.

Naast de wasmachine, vaatwasser of koelkast herstellen onze monteurs ook andere apparaten voor u. Daarbij hebben wij ervaring met het herstel van witgoed van variërende merken. U kunt denken aan merken als Samsung, Siemens, Zanussi, AEG, Bosch en Whirlpool. Welk apparaat wilt u door Twistoo laten repareren?

Professionele witgoed reparatie in Purmerend

Bij een witgoed reparatie in Purmerend vervangen onze monteurs enkel onderdelen die een defect veroorzaken. Door onderdelen met een lichte vorm van slijtage niet direct te vernieuwen, houden we de kosten voor een witgoed reparatie in Purmerend laag. Om voor een doelgerichte reparatie te kunnen zorgen, zoeken onze monteurs altijd eerst naar de exacte oorzaak van een defect. Het kan gaan om schade aan losse onderdelen, maar bijvoorbeeld ook om een hevige kalkaanslag. Nadat we de oorzaak van het defect achterhaald hebben, bieden we u een indicatie van de kosten. Het is vervolgens aan u om te bepalen of u de witgoed reparatie in Purmerend door wilt zetten.

Vakkundige wasmachine reparatie

Een wasmachine reparatie is een rendabele optie, wanneer uw wasmachine defect is geraakt door een kapot inlaatventiel. Ook het verwarmingselement en bijvoorbeeld kapotte filters kunnen relatief makkelijk vervangen worden. Heeft u last van een verstopping? Onze monteurs lossen het graag voor u op.

Vaatwasser reparatie door Twistoo

Zo’n verstopping kan ook opspelen bij een kapotte vaatwasser. In andere gevallen is het vervangen van de filters, sproeiarmen, printplaat of meetinstrumenten noodzakelijk bij een vaatwasser reparatie.

Koelkast reparatie in Purmerend

Een koelkast reparatie is het overwegen waard bij onder meer gescheurde deurrubbers, kapotte lampjes of een defect aan de thermostaat. Lastiger is een reparatie van uw koelkast als er sprake is van een gaslek of een lek aan het koelelement. Het herstel van deze onderdelen brengt risico’s met zich mee.

Kapotte apparaten repareren of vervangen

Heeft u de keuze tussen een witgoed reparatie in Purmerend en het vervangen van uw apparaat nog niet kunnen maken? Wij adviseren u graag persoonlijk! Naast de kosten voor de witgoed reparatie in Purmerend spelen ook de leeftijd en het energielabel van uw witgoed mee. Een energiezuinig apparaat zult u sneller laten repareren dan een model die veel energie verbruikt. Ook het merk van uw witgoed kan meespelen in de keuze tussen een witgoed reparatie in Purmerend en de aanschaf van een nieuwe koelkast, vaatwasser of wasmachine.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Shaquille zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Shaquille komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Shaquille overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Purmerend

Direct contact met onze monteur in Purmerend?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Shaquille

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu