ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Oosterhout – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Oosterhout

Heeft u een kapotte vaatwasser of wasmachine in huis? Laat een professionele witgoed reparatie in Oosterhout uitvoeren. Het uitvoeren van een reparatie is doorgaans rendabeler dan het vervangen van uw kapotte apparaat. Een nieuwe wasmachine of vaatwasser kost immers al snel enkele honderden euro’s. Daar waar bij een witgoed reparatie in Oosterhout in veel gevallen slechts een of enkele onderdelen vervangen moeten worden. Twistoo helpt u hier graag bij! Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het herstel van verschillende soorten witgoedapparaten. Een vaatwasser en een wasmachine zijn hier goede voorbeelden van. Ook bij een probleem met andere soorten witgoed kunt u op ons rekenen. Samen zorgen we dat u uw witgoed nog een lange tijd kunt blijven gebruiken.

Aanpak bij witgoed reparatie in Oosterhout

Twistoo vervangt enkel onderdelen die het defect aan uw witgoed veroorzaken. Is er ook bij andere onderdelen sprake van (lichte) slijtage? In dat geval wijze we u hier wel op, maar zullen we dit niet direct vervangen. De kans is groot dat deze slijtage geen problemen veroorzaakt, omdat u het apparaat na verloop van tijd alsnog zal vervangen. U wilt op termijn wellicht een geavanceerder of energiezuiniger model. Het uitvoeren van een witgoed reparatie in Oosterhout begint voor ons altijd bij het opsporen van de bron van het defect. Verschillende problemen kunnen het niet goed functioneren van uw apparaat veroorzaken. Denk aan een defect onderdeel, kalkaanslag of een verstopping.

Onze monteurs hebben ervaring met het herstellen van witgoed van uiteenlopende merken. Voorbeelden van deze merken zijn onder meer Samsung, Zanussi, Siemens, AEG, Bosch en Whirlpool. Van welke van deze producenten wilt u een kapot apparaat laten repareren?

Professionele wasmachine reparatie

Een wasmachine reparatie is een van de witgoed reparaties in Oosterhout die we voor u kunnen uitvoeren. Hierbij kunnen onder meer de filters, het verwarmingselement of een inlaatventiel vervangen. Is de pomp van uw wasmachine defect? In dat geval is een wasmachine reparatie mogelijk minder interessant.

Vaatwasser reparatie bij een defect

Werkt uw vaatwasser niet meer? Dit kan het gevolg zijn van kapotte sproeiarmen, een defecte printplaat of bijvoorbeeld een beschadigd verwarmingselement. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van onderdelen die we relatief makkelijk voor u kunnen vervangen. Zo hoeft u niet direct een nieuwe vaatwasser aan te schaffen.

Witgoed herstellen of vervangen

Staat u voor de keuze tussen een witgoed reparatie in Oosterhout en het vervangen van uw defecte apparaat? Onze monteurs voorzien u graag van advies. Niet alleen de kosten voor het te vervangen onderdeel zijn van invloed op deze keuze. Denk ook aan het energielabel van uw witgoed of bijvoorbeeld de leeftijd hiervan. Wat voor type witgoed reparatie in Oosterhout kunnen de monteurs van Twistoo voor u uitvoeren?

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Oosterhout

Direct contact met onze monteur in Oosterhout?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu