ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Nijmegen – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Loek

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Loek?

Ik ben Loek en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Rond 2002 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik vind het fantastisch om allerlei verschillende apparaten te repareren. Wist u dat ik naast witgoed apparaten ook nog eens hifi apparaten repareer? Inmiddels heb ik vier witgoedmonteurs in dienst en zij leveren stuk voor stuk kwaliteit. Ik ben nu vooral in onze winkel aan het werk, dus u zult vooral mijn witgoedmonteurs bij u langs zien komen.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Nijmegen

Werkt uw wasmachine, vaatwasser of koelkast niet goed? Mogelijk vormt een witgoed reparatie in Nijmegen de uitkomst voor u. Ook bij andere soorten witgoed kan het repareren hiervan een voordelige optie zijn. Vaak kost het vervangen van een kapot apparaat veel meer. Door een witgoed reparatie in Nijmegen door professionele monteurs uit te laten voeren, is de kans op nieuwe defecten op korte termijn zeer klein. Twistoo is uw partner voor een dergelijke reparatie! Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om uw witgoed weer als vanouds te laten werken.

Twistoo helpt u bij een witgoed reparatie in Nijmegen aan verschillende soorten witgoed. Daarbij hebben we ervaring met het herstellen van witgoed van diverse merken. Denk aan bekende producenten als Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Whirlpool en Zanussi. Heeft u kapot witgoed van een ander merk? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen!

Aan de slag met een witgoed reparatie in Nijmegen

Het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Nijmegen begint bij het speuren naar de oorzaak van het defect. De kosten voor het te vervangen onderdeel bepalen voor een groot deel of een witgoed reparatie in Nijmegen interessant voor u is. Het vervangen van de pomp in uw wasmachine is bijvoorbeeld veel duurder, dan het vernieuwen van het inlaatventiel. Onze monteurs geven u na het lokaliseren van de oorzaak van het probleem een duidelijke indicatie van de kosten. Dit maakt het voor u makkelijker om een keuze te maken tussen het repareren en vervangen van witgoed. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van witgoed reparaties die we voor u uit kunnen voeren.

Wasmachine reparatie

Een wasmachine kan door verschillende oorzaken niet goed werken. Eerder beschreven we al dat de pomp en het inlaatventiel defect kunnen raken. Ook kan er zich een probleem voordoen met het verwarmingselement. Soms zijn problemen het gevolg van een hevige kalkaanslag op de onderdelen. In andere gevallen blijkt de afvoer van uw wasmachine verstopt te zijn, waardoor water in het apparaat blijft staan. Een wasmachine reparatie helpt u de verschillende soorten defecten te verhelpen.

Vaatwasser reparatie

Een verstopping kan zich ook voordoen in de vaatwasser. Mogelijk als gevolg van het op verkeerde wijze inbouwen van het apparaat. Een vaatwasser reparatie is ook interessant bij een kapot verwarmingselement, een kapotte printplaat, een defecte sproeiarm en bijvoorbeeld versleten filters. Deze laatste onderdelen kunnen relatief goedkoop vervangen worden.

Koelkast reparatie

Werkt de koelkast niet goed? Een koelkast reparatie helpt u de problemen op te lossen. Het is overigens niet altijd mogelijk om een witgoed reparatie in Nijmegen uit te voeren bij een kapotte koelkast. Dit geldt bijvoorbeeld bij een kapot gasreservoir of een defect koelsysteem. Gescheurde deurrubbers en een versleten thermostaat kunnen wel voordelig vervangen worden.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Nijmegen en het vervangen van uw apparaat? Twistoo denkt graag met u mee! Samen brengen we de kosten voor een witgoed reparatie in beeld, om op basis daarvan een weloverwogen keuze te maken.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Loek zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Loek komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Loek overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Nijmegen

Direct contact met onze monteur in Nijmegen?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Loek

U kunt ons inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en mijn monteurs komen direct naar u toe! Wij zijn snel ter plaatse, vaak helpen wij u dezelfde dag nog! U kunt ons voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu