ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Nieuwegein – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Nieuwegein

Wist u dat het opnieuw kopen van een kapot witgoedapparaat lang niet altijd noodzakelijk is? Het laten uitvoeren van een professionele witgoed reparatie in Nieuwegein kan u een flinke besparing opleveren. Bij een witgoed reparatie worden over het algemeen slechts enkele onderdelen vervangen. Twistoo helpt u graag bij de reparatie van uw kapotte koelkast, vaatwasser of wasmachine. Onze monteurs zullen hierbij enkel onderdelen vervangen die voor het defect aan uw apparaat zorgen. Op deze manier worden onnodig hoge kosten voor het herstel van uw apparaat voorkomen. In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan in het herstel van verschillende soorten witgoed. De wasmachine, koelkast en vaatwasser zijn hier voorbeelden van.

De professionele aanpak van Twistoo maakt de kans zeer klein, dat een defect zich op korte termijn nogmaals voordoet. Daarbij zijn onze monteurs in veel gevallen dezelfde dag nog beschikbaar. Een fijn idee, als u uw koelkast of bijvoorbeeld vaatwasser snel weer wilt kunnen gebruiken!

Aan de slag met een witgoed reparatie in Nieuwegein

Onze monteurs starten een witgoed reparatie in Nieuwegein met het opsporen van de bron van een defect. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken aan te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan slijtage aan de onderdelen van een wasmachine, vaatwasser of koelkast. Ook kan er sprake zijn van een hevige kalkaanslag op onderdelen. Een derde type probleem wat zich geregeld voordoet is een verstopping. Zeker bij wasmachines of vaatwassers kan een verstopping nare gevolgen hebben. Op basis van de gevonden oorzaak bieden we u een indicatie van de verwachte kosten. Kiest u voor een witgoed reparatie in Nieuwegein, of besluit u toch een nieuw apparaat te kopen?

Wasmachine reparatie in Nieuwegein

Een wasmachine reparatie is interessant bij schade aan de filters, het verwarmingselement of het inlaatventiel. Minder interessant is dit type witgoed reparatie in Nieuwegein bij een defecte pomp. Het herstellen van een pomp brengt hoge kosten met zich mee.

Hulp bij vaatwasser reparatie

Ook het vervangen van de pomp bij een vaatwasser reparatie is vaak niet rendabel. Wel is een reparatie van uw kapotte vaatwasser interessant bij een defecte printplaat, sproeiarm of meetinstrumenten. De onderdelen kunnen snel en voordelig voor u vervangen worden.

Koelkast reparatie door Twistoo

Heeft u te maken met een kapotte koelkast? Monteurs van Twistoo voeren graag een koelkast reparatie voor u uit. Hierbij kunnen onder meer de thermostaat, de interne verlichting of de deurrubbers vervangen worden.

Onze monteurs hebben ervaring met het herstel van witgoed van uiteenlopende merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als Samsung, Siemens, Zanussi, Bosch, AEG en Whirlpool. Van welk merk witgoed wilt u een apparaat laten repareren?

Kies tussen repareren en vervangen

Het moeten kiezen tussen een witgoed reparatie in Nieuwegein en de aanschaf van een nieuw apparaat is niet eenvoudig. Wij adviseren u hier graag bij! Verschillende factoren hebben invloed op deze keuze. Denk niet alleen aan de kosten voor de reparatie, maar bijvoorbeeld ook aan de leeftijd en het energielabel van uw apparaat. Samen zoeken we naar de meest voordelige oplossing, waarmee u al snel weer de beschikking heeft over werkend witgoed.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Nieuwegein

Direct contact met onze monteur in Nieuwegein?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu