ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Lelystad – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Brian

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Brian?

Mijn naam is Brian en ik ben witgoedmonteur in uw regio. Erik, mijn vader, is eigenlijk de eigenaar van het bedrijf. Toch zult u mij vooral bij u langs zien komen. Dat komt omdat mijn vader altijd in onze winkel staat. Ik vind het heel mooi om samen met mijn vader te werken. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vaak zijn een paar woorden al genoeg om elkaar te begrijpen.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Lelystad

Een professionele witgoed reparatie in Lelystad uit laten voeren levert u mogelijk een flinke besparing op! Uw kapotte wasmachine of vaatwasser hoeft immers niet direct vervangen te worden. Twistoo is uw specialist op het gebied van witgoed reparaties in Lelystad. Niet alleen voor een defecte vaatwasser of wasmachine kunt u bij ons terecht. Ook het repareren van uw koelkast behoort tot onze mogelijkheden. Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van witgoed reparaties in Lelystad. Zo kunnen we u verzekeren dat een defect zich op korte termijn niet nog eens voor zal doen. Een fijn idee, dat u uw witgoed nog een lange tijd kunt blijven gebruiken.

Twistoo voert witgoed reparaties in Lelystad uit aan apparaten van verschillende merken. U kunt bij ons terecht met een kapot apparaat van Siemens, Samsung, AEG, Bosch en Whirlpool. Ook voor een witgoed reparatie aan apparaten van een minder bekend merk als bijvoorbeeld Zanussi kunt u op onze hulp rekenen. Samen zorgen we dat u uw witgoed kunt blijven gebruiken en niet direct hoeft te investeren in een nieuw product.

Stappen bij een witgoed reparatie in Lelystad

Voor onze monteurs bestaat een witgoed reparatie in Lelystad uit verschillende fases. In de eerste fase zoeken onze monteurs naar de oorzaak van het defect. Vaak gaat het hierbij om één of twee versleten onderdelen in uw apparaat. De tweede fase is gericht op het in kaart brengen van de verwachte kosten. Op basis hiervan is het aan u om te bepalen of u een witgoed reparatie in Lelystad uit wilt laten voeren. In de derde fase zorgen we voor het daadwerkelijk vervangen van de kapotte onderdelen. Onderstaand hebben we drie van de meest uitgevoerde witgoed reparaties in Lelystad voor u op een rijtje gezet.

Een wasmachine reparatie in Lelystad

Wasmachines bevatten verschillende kwetsbare onderdelen. Zeker bij kalkaanslag zal de slijtage aan deze onderdelen hevig zijn. Om een defect aan uw wasmachine te verhelpen, kunnen we bij een wasmachine reparatie verschillende onderdelen vervangen. Denk aan het filter, het inlaatventiel en het verwarmingselement. Moet de pomp in uw wasmachine vervangen worden? In dat geval is een witgoed reparatie in Lelystad minder rendabel.

Kapotte vaatwasser laten repareren

Een kapotte pomp maakt niet alleen een wasmachine reparatie minder interessant. Ook een vaatwasser reparatie kan relatief duur zijn, wanneer de pomp in uw apparaat defect is. Een reparatie van uw kapotte vaatwasser is wel slim bij een defect filter, een kapotte printplaat, een beschadigd verwarmingselement of verouderde meetinstrumenten.

Professionele koelkast reparatie uitvoeren

Bij een koelkast reparatie wordt vaak gekeken naar de thermostaat, compressor en het koelsysteem van uw apparaat. Het zijn kwetsbare onderdelen, die relatief makkelijk beschadigd raken. In het geval van schade aan het koelsysteem in de koelkast is het uitvoeren van een witgoed reparatie in Lelystad vaak niet mogelijk. Bij een lek in het koelsysteem komt een zeer giftige en kankerverwekkende stof vrij.

Schade aan uw apparaat repareren of deze vervangen

Het kan erg lastig zijn om op voorhand te bepalen of een kapot apparaat repareren rendabel is. Zoals in de reeds beschreven voorbeelden naar voren kwam, is een witgoed reparatie in Lelystad niet altijd mogelijk. De risico’s of kosten die een reparatie soms met zich meebrengt zijn soms hoger dan die van het vervangen van het apparaat.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Brian zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Brian komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Brian overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Lelystad

Direct contact met onze monteur in Lelystad?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Brian

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu