ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Leiden – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Leiden

Veel mensen kiezen er bij een defect aan hun witgoed voor om dit te vervangen. Zonde, want vaak is een witgoed reparatie in Leiden voordeliger! Daarbij wordt deze reparatie bij Twistoo door professionele monteurs uitgevoerd. De kans dat een defect op korte termijn nog eens opspeelt is hierdoor minimaal. Niet alleen voeren onze monteurs een witgoed reparatie in Leiden voor u uit. Ook kunnen ze u adviseren over hetgeen in uw situatie de beste keuze is: witgoed repareren of vervangen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. Denk aan de kosten voor het te vervangen onderdeel, de leeftijd van uw witgoed en het merk hiervan.

Twistoo helpt u met een reparatie van verschillende soorten witgoed. Daarbij kunnen we witgoed van uiteenlopende merken voor u herstellen. Een witgoed reparatie in Leiden voeren we onder meer uit bij witgoed van Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Van welk merk is uw vaatwasser, koelkast of bijvoorbeeld wasmachine?

Witgoed reparatie in Leiden als voordelige optie

Voordat we een witgoed reparatie in Leiden uitvoeren, scannen we uw kapotte apparaat. Bij deze scan zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Op basis van de gevonden oorzaak zullen we u een indicatie geven van de kosten voor een reparatie. Het is vervolgens aan u om te bepalen of u de witgoed reparatie in Leiden door wilt zetten. Vindt u het lastig om te beoordelen wat de beste keuze is? In dat geval denken we graag met u mee. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van vaak uitgevoerde witgoed reparaties in Leiden.

Wasmachine reparatie

Een wasmachine is onmisbaar in ieder huishouden! Reden genoeg om bij problemen aan uw apparaat een wasmachine reparatie uit te laten voeren. Dit type witgoed reparatie in Leiden is onder meer interessant bij een verstopping, bij kalkaanslag, bij een kapot filter of bij een defect verwarmingselement. Is de pomp van uw wasmachine kapot? In dat geval raden we u aan voor een nieuwe wasmachine te kiezen.

Vaatwasser reparatie

Problemen met uw vaatwasser kunnen direct na het plaatsen hiervan opspelen. Mogelijk is het apparaat op verkeerde wijze ingebouwd, waardoor er verstoppingen ontstaan of water om andere redenen niet goed wegstroomt. Bij een vaatwasser reparatie kunnen we dit probleem voor u oplossen. Ook bieden we hulp bij het vervangen van een kapotte printplaat, bij het vernieuwen van het verwarmingselement en bij het opnieuw plaatsen van meetinstrumenten.

Koelkast reparatie

Niet alleen een vaatwasser kan verkeerd worden ingebouwd. Ook koelkasten zijn steeds vaker onderdeel van de keuken. Een verkeerde manier van plaatsen zorgt dat de koelkast wellicht niet volledig sluit. Zo’n situatie doet zich ook voor, wanneer het deurrubber gescheurd is. Een koelkast reparatie lost de problemen voor u op. Dat geldt ook bij kapotte verlichting, een kapotte thermostaat, enzovoorts.

Keuze tussen repareren of vervangen

Eerder beschreven we al dat verschillende factoren bepalen of een witgoed reparatie in Leiden interessant kan zijn. De kosten voor een los onderdeel, de leeftijd van uw apparaat en de producent hiervan. Twistoo staat voor u klaar om u te adviseren en met u mee te denken!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Leiden

Direct contact met onze monteur in Leiden?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu