ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Leeuwarden – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Lucas

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Lucas?

Ik ben Lucas en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Toen ik 14 jaar was, ben ik begonnen met een vakantiebaan bij een witgoedmonteur. Ik vond het namelijk altijd al leuk om aan apparaten te sleutelen. Deze vakantiebaan beviel mij zo goed, dat ik er nooit meer mee gestopt ben. Ondertussen heb ik al meer dan 30 jaar ervaring als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Leeuwarden

Een kapotte koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine zorgt voor veel ergernissen. U kunt uw was niet doen, de vuile vaat moet met de hand gedaan worden, enzovoorts. Het vervangen van een defect apparaat is lang niet altijd noodzakelijk. Interessanter is het uitvoeren van een professionele witgoed reparatie in Leeuwarden. Twistoo helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten reparaties. De koelkast, vaatwasser en wasmachine zijn voorbeelden van soorten witgoed die wij voor u kunnen herstellen.

Witgoed reparaties in Leeuwarden bieden u het voordeel, dat u flink op de kosten bespaart. Een kapot apparaat hoeft niet voor honderden euro’s vervangen te worden, maar kunt u na een reparatie nog lang gebruiken. In het bijzonder wanneer uw apparaat niet ouder is dan vijf of zes jaar!

Aanpak bij witgoed reparatie in Leeuwarden

Bij een witgoed reparatie in Leeuwarden werken we volgens een vast patroon. Onze monteurs zoeken altijd eerst naar de oorzaak van het probleem. Zijn onderdelen versleten? Is er sprake van een verstopping? Op basis van de gevonden oorzaak adviseren zij u over uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Vanzelfsprekend vervangen wij enkel onderdelen die ernstig versleten zijn. Zo houden we de kosten voor een witgoed reparatie in Leeuwarden zo laag mogelijk. Het laten uitvoeren van een koelkast reparatie, wasmachine reparatie of bijvoorbeeld vaatwasser reparatie is niet altijd interessant. Onderstaand leest u er meer over.

Koelkast reparatie door Twistoo

Een witgoed reparatie in Leeuwarden uitvoeren bij een defecte koelkast is interessant in het geval van gescheurde deurrubbers of een kapotte thermostaat. Minder rendabel wordt een reparatie bij een kapot gasreservoir of een defect koelsysteem. Het kan zelfs gevaarlijk zijn om in deze situaties een reparatie uit te voeren. Onze monteurs adviseren u hier vooraf over.

Vaatwasser reparatie in Leeuwarden

Bij een kapotte vaatwasser is een witgoed reparatie in Leeuwarden minder slim bij een defecte pomp. Het vervangen van dit onderdeel brengt hoge kosten met zich mee. Het vernieuwen van een defecte printplaat, een kapot verwarmingselement of versleten meetinstrumenten is doorgaans wel rendabel.

Wasmachine reparatie

Ook bij een defecte wasmachine is het vervangen van de ingebouwde pomp een lastige klus. Heeft u te maken met een kapot inlaatventiel of bijvoorbeeld een defect verwarmingselement? In dat geval raden onze monteurs u vrijwel altijd aan om een witgoed reparatie in Leeuwarden uit te laten voeren. Het vervangen van deze onderdelen is relatief simpel.

Defect witgoed repareren of vervangen

De keuze tussen defect witgoed repareren of vervangen kan erg lastig zijn. Hoe weet u of een witgoed reparatie rendabel is? Verschillende factoren spelen hierbij een rol. Denk aan de leeftijd van uw apparaat en de kosten voor het te vervangen onderdeel. Ook de producent van uw apparaat speelt mee. Bij witgoed van Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi is een reparatie in veel gevallen rendabel. Nadat de oorzaak van het defect is opgespoord, zullen onze monteurs u persoonlijk adviseren. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Kiest u voor kapot witgoed repareren of vervangen?

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Lucas zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Lucas komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Lucas overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Leeuwarden

Direct contact met onze monteur in Leeuwarden?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Lucas

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu