ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Houten – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Houten

Twistoo is uw partner voor het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Houten, of de omgeving hiervan. Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het herstellen van verschillende soorten witgoed. Denk bijvoorbeeld aan een reparatie van een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast. Een professionele en vakkundige aanpak maakt de kans op het op korte termijn terugkeren van een defect minimaal. Daarbij vervangen wij enkel onderdelen die zwaar versleten zijn. We kunnen u wel wijzen op onderdelen met een lichte vorm van slijtage. Het vervangen hiervan maakt een witgoed reparatie in Houten echter onnodig duur. Daarbij heeft u uw apparaat wellicht al vervangen, op het moment dat onderdelen met een lichte slijtage voor een defect zorgen.

Onze monteurs zetten hun ervaring graag in om u persoonlijk te adviseren. Wat is in uw situatie de beste keuze: kapot witgoed repareren of vervangen? Verschillende factoren spelen hierbij een rol. Denk bijvoorbeeld aan de producent van uw witgoed. Wij herstelden in de afgelopen periode witgoedapparaten van merken als Siemens, Samsung, Whirlpool, Bosch, Zanussi en AEG.

Werkwijze bij witgoed reparatie in Houten

Om te kunnen bepalen of een witgoed reparatie in Houten interessant is, starten we met het opsporen van de bron van een defect. Er kan sprake zijn van slijtage aan kritieke onderdelen in uw witgoed. Ook kalkaanslag vormt regelmatig de bron van een defect aan uw apparaat. Op basis van de gevonden oorzaak geven we u een indicatie van de kosten voor een witgoed reparatie in Houten. Het maakt het voor u makkelijker om een weloverwogen keuze te maken. Kiest u voor een reparatie, of besluit u het apparaat alsnog te vervangen?

Professionele wasmachine reparatie

Een goed voorbeeld van een vaak uitgevoerde witgoed reparatie in Houten is een wasmachine reparatie. Bij zo’n reparatie kunnen we onder meer het verwarmingselement, inlaatventiel of filter in uw wasmachine vervangen. Ook bij een verstopping, waarbij water in de trommel van uw wasmachine blijft staan, kunt u op onze monteurs rekenen

Koelkast reparatie uitvoeren

Een koelkast kan op een verkeerde wijze ingebouwd zijn. De koelkast zal hierdoor niet goed sluiten, waarbij etenswaren al snel bederven. Het niet sluiten van de koelkast kan ook het gevolg zijn van een gescheurd deurrubber. Wij vervangen het deurrubber voor u bij een koelkast reparatie, om het apparaat weer als vanouds te laten werken.

Hulp bij vaatwasser reparatie

Werkt de vaatwasser niet meer? Laat een vaatwasser reparatie uitvoeren, waarbij onder meer de printplaat, meetinstrumenten en het verwarmingselement vervangen kunnen worden. Een dergelijke witgoed reparatie in Houten is lastiger bij een defect aan de pomp in uw apparaat.

Witgoed repareren of nieuw kopen

Eerder beschreven we al een aantal factoren, die van invloed zijn op de keuze tussen witgoed repareren of opnieuw kopen. Naast het merk hiervan en de kosten van een witgoed reparatie in Houten, speelt ook de leeftijd mee. Datzelfde geldt voor het energielabel van uw witgoed. Zeker bij apparaten met een groen energielabel is het uit laten voeren van een witgoed reparatie in Houten een hele interessante optie

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Houten

Direct contact met onze monteur in Houten?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu