ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Hoorn – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Brian

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Brian?

Mijn naam is Brian en ik ben witgoedmonteur in uw regio. Erik, mijn vader, is eigenlijk de eigenaar van het bedrijf. Toch zult u mij vooral bij u langs zien komen. Dat komt omdat mijn vader altijd in onze winkel staat. Ik vind het heel mooi om samen met mijn vader te werken. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vaak zijn een paar woorden al genoeg om elkaar te begrijpen.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Hoorn

Met een professionele witgoed reparatie in Hoorn houdt u geld over! Het vervangen van een of enkele onderdelen in uw apparaat is vaak voordeliger dan het kopen van een nieuwe wasmachine, vaatwasser of koelkast. Nadat de witgoed reparatie in Hoorn voor u is uitgevoerd, zal het apparaat vervolgens nog vele jaren blijven werken. Zeker wanneer deze momenteel niet ouder is dan vijf of zes jaar. Twistoo helpt u namelijk graag bij het uitvoeren van een witgoed reparatie in Hoorn! Want wij hebben de kennis en ervaring om versleten onderdelen op vakkundige wijze voor u te vervangen. Zo is de kans dat een defect zich op korte termijn nog eens voordoet bijzonder klein.

Onze monteurs hebben ervaring met het repareren van verschillende soorten witgoed. De reeds beschreven koelkast, wasmachine en vaatwasser zijn hier voorbeelden van. Ook hebben we witgoed van verschillende merken hersteld. Denk bijvoorbeeld aan merken als Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Heeft u een kapot apparaat van een minder bekend merk? Ook in dat geval helpen we u graag met een professioneel uitgevoerde witgoed reparatie in Hoorn.

Werkwijze bij een witgoed reparatie in Hoorn

Twistoo begint bij het opsporen van de bron van een defect. Er kan namelijk sprake zijn van een hevige slijtage aan onderdelen van uw witgoed. Het vervangen van deze onderdelen kan in zo’n geval de uitkomst voor u zijn. Ook kan er sprake zijn van kalkaanslag aan de binnenzijde van het witgoed. Een grondige schoonmaakbeurt zal er vervolgens toe leiden dat uw vaatwasser, wasmachine of koelkast weer naar behoren werkt. Op basis van de gevonden oorzaak van een defect bieden we u een indicatie van de kosten. Deze kostenindicatie maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Kiest u voor een witgoed reparatie in Hoorn, of vervangt u uw kapotte apparaat?

Wasmachine reparatie door Twistoo

Wasmachines bevatten tal van kwetsbare onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een kapot filter, een defect inlaatventiel of een beschadigd verwarmingselement. Het uitvoeren van een wasmachine reparatie maakt dat u uw witgoed nog een lange tijd kunt blijven gebruiken. Een witgoed reparatie in Hoorn is vervolgens minder interessant bij een defecte pomp in uw wasmachine.

Vakkundige vaatwasser reparatie

Ook het vervangen van een pomp in uw vaatwasser is prijzig. Een vaatwasser reparatie is interessanter in het geval van een defecte printplaat, een kapot verwarmingselement of beschadigde filters en sproeiarmen. Onze monteurs helpen de bron van het defect aan uw vaatwasser graag op te sporen.

Koelkast reparatie in Hoorn

Laat uw koelkast weer naar behoren functioneren na een koelkast reparatie. Bij zo’n witgoed reparatie in Hoorn kunnen we de deurrubbers, verlichting of thermostaat voor u vervangen. Het herstel van een kapot gasreservoir of beschadigd koelelement is minder interessant. Het kan namelijk risico’s met zich meebrengen.

Kapot witgoed repareren of vervangen

De kosten van een te vervangen onderdeel, de leeftijd en het energielabel van uw witgoed zijn bepalend voor de keuze tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Voor welke optie kiest u? De monteurs van Twistoo voorzien u graag van vrijblijvend advies. Samen zoeken we vervolgens naar de meest rendabele oplossing in uw situatie.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Brian zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Brian komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Brian overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Hoorn

Direct contact met onze monteur in Hoorn?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Brian

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu