ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Hoofddorp  – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Hoofddorp

Vaak is het vervangen van een kapotte wasmachine, koelkast of vaatwasser niet direct noodzakelijk. Voordeliger is het laten uitvoeren van een professionele witgoed reparatie in Hoofddorp. Het vervangen van enkele onderdelen kan al voldoende zijn om uw apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Naast slijtage aan onderdelen kan er sprake zijn van kalkvorming. Door de binnenzijde van uw witgoed grondig te reinigen voorkomt u dat de kalkaanslag nog langer voor het niet goed functioneren van uw apparaat zorgt. De monteurs van Twistoo helpen u graag bij een witgoed reparatie in Hoofddorp. Wij hebben een jarenlange ervaring in het herstellen van verschillende soorten witgoed. Welk kapot apparaat wilt u door onze monteurs laten maken?

In de afgelopen jaren hebben wij witgoed van sterk variërende producenten hersteld. U kunt denken aan bekende partijen als Samsung, Siemens, Zanussi, Whirlpool, AEG en Bosch. Ook apparatuur van minder bekende partijen kunnen onze monteurs voor u herstellen. Wij vervangen enkel onderdelen die ernstig versleten zijn. Zo houden we de kosten voor een witgoed reparatie in Hoofddorp zo laag mogelijk.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Hoofddorp

Het opsporen van de oorzaak van een defect is de eerste stap bij een witgoed reparatie in Hoofddorp. Eerder beschreven we een aantal mogelijke oorzaken. Naast slijtage en kalkaanslag kan ook een lekkage of verstopping een probleem met uw apparaat veroorzaken. De bron van het defect helpt ons u een indicatie te geven van de reparatiekosten. Deze kosten hangen voor een groot deel af van de prijs voor een te vervangen onderdeel. Zet u de witgoed reparatie in Hoofddorp door, of kiest u alsnog voor het vervangen van uw apparaat? Onderstaand hebben we een aantal van de meest uitgevoerde reparaties voor u op een rijtje gezet.

Wasmachine reparatie in Hoofddorp

Een wasmachine reparatie is een interessante optie bij een kapot inlaatventiel, een defect verwarmingselement of beschadigde filters. Het vervangen van deze onderdelen kost relatief weinig en is eenvoudig.

Twistoo repareert uw vaatwasser

Naast een wasmachine reparatie kan ook een vaatwasser reparatie interessant zijn. Bij een reparatie van uw kapotte vaatwasser herstellen we de printplaat, meetinstrumenten of bijvoorbeeld het verwarmingselement.

Professionele koelkast reparatie

Een derde voorbeeld van een regelmatig uitgevoerde witgoed reparatie in Hoofddorp is een koelkast reparatie. Een reparatie van uw koelkast is onder meer rendabel bij een gescheurd deurrubber, een kapotte thermostaat of beschadigde lampjes aan de binnenzijde van uw witgoed.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Eerder beschreven we dat de kosten voor een los onderdeel voor een groot deel bepalen of een witgoed reparatie in Hoofddorp interessant is. Er zijn nog enkele andere factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld ook aan de leeftijd van uw apparaat. Of wat te denken van het energielabel hiervan? Des te grijzer het energielabel, des te aantrekkelijker is het om alsnog voor een nieuw model te kiezen. Bij een groen witgoedapparaat is een witgoed reparatie in Hoofddorp juist vaak de beste oplossing. Onze monteurs adviseren u graag persoonlijk over hetgeen in uw situatie de meest rendabele oplossing is.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Hoofddorp

Direct contact met onze monteur in Hoofddorp?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu