ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Hilversum – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Hilversum

Door voor het herstel van een kapotte koelkast, vaatwasser of wasmachine te kiezen, kunt u veel besparen. Bij een witgoed reparatie in Hilversum wordt enkel het versleten of beschadigde onderdeel voor u vervangen. De kans dat een defect zich op korte termijn nogmaals voordoet is hierdoor minimaal. Groot voordeel is het feit dat u het apparaat nog vele jaren kunt gebruiken! Twistoo is uw partner voor het uitvoeren van een witgoed reparatie in Hilversum. Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het herstellen van verschillende soorten witgoed. De koelkast, vaatwasser en wasmachine zijn hier voorbeeld van.

Ook herstellen onze monteurs witgoed van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan witgoed van een merk als Siemens, Samsung, Whirlpool, AEG, Bosch en Zanussi. Gebruikt u apparaten van minder bekende partijen? Ook in dat geval kunt u op onze hulp rekenen. Samen zorgen we dat u uw witgoed nog jaren kunt gebruiken.

Professionele witgoed reparatie in Hilversum

Het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Hilversum begint bij het opsporen van het defect. Er kan sprake zijn van een versleten onderdeel, een verkeerd ingebouwd apparaat of bijvoorbeeld een verstopping. Nadat onze monteurs de bron van het probleem achterhaald hebben, bieden we u een uitgebreide kostenindicatie aan. Dit helpt u een inschatting te maken van de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Hilversum. Vindt u het lastig om tot een keuze te komen? In dat geval adviseren we u graag. Onderstaand vindt u drie voorbeeld van vaak uitgevoerde witgoed reparaties in Hilversum.

Laat uw wasmachine repareren

Een defecte wasmachine kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een kapot inlaatventiel, een defect verwarmingselement of een versleten filter. Het vervangen van deze onderdelen tijdens een wasmachine reparatie is relatief eenvoudig. Lastiger wordt deze witgoed reparatie in Hilversum, wanneer er sprake is van een defecte pomp in uw apparaat.

Vaatwasser reparatie  door Twistoo

Op het moment dat uw vaatwasser verkeerd wordt ingebouwd, kan dit ertoe leiden dat uw apparaat niet goed sluit. In het ergste geval sijpelt er regelmatig water uit uw vaatwasser. Bij een vaatwasser reparatie zorgen onze monteurs voor het opnieuw plaatsen van het witgoed, of bijvoorbeeld het vervangen van deurrubbers. Ook een geknapte deurrubber kan voor een lekkage zorgen.

Koelkast reparatie in Hilversum

Problemen met de koelkast kunnen veroorzaakt worden door een defecte thermostaat. Laat het onderdeel tijdens een koelkast reparatie vervangen. Zo kunt u de koelkast nog lang gebruiken! Onderdelen die minder makkelijk te vervangen zijn: de compressor, het koelelement en het gasreservoir. Wij adviseren u graag over uw opties bij een kapotte koelkast.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Heeft u een kapotte koelkast, vaatwasser of wasmachine? Monteurs van Twistoo helpen u graag een weloverwogen keuze te maken. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de keuze tussen witgoed repareren of vervangen. Denk aan de kosten voor een los onderdeel, de leeftijd van uw apparaat en de producent hiervan. Twistoo zorgt voor een professionele witgoed reparatie in Hilversum, waarbij we u vooraf altijd van persoonlijk advies voorzien. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Hilversum

Direct contact met onze monteur in Hilversum?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu