ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Hengelo – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Dylan

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Dylan?

Ik ben Dylan en ik help in uw regio met al uw witgoedapparatuur problemen. Ik ben 10 jaar geleden geheel onverwachts begonnen met mijn eigen onderneming. Het witgoed kwam dertien jaar geleden namelijk toevallig in mijn leven door een vriend die een koelkast nodig had. Dit beviel mij zo goed dat ik nu 13 jaar later nog steeds actief ben als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Hengelo

Overweeg een witgoed reparatie in Hengelo uit te voeren, op het moment dat uw witgoed niet naar behoren functioneert. Vaak wordt gedacht dat een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast direct vervangen moet worden. Deze gedachte is echter onjuist! Een professionele witgoed reparatie in Hengelo is doorgaans veel voordeliger. In het bijzonder wanneer uw apparaat niet ouder is dan acht tot tien jaar. De monteurs van Twistoo hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van reparaties aan kapot witgoed. De kans dat een defect aan uw wasmachine, vaatwasser of koelkast terugkeert is hierdoor zeer klein. Het maakt dat uw apparaat nog lang mee zal gaan!

Niet alleen voor een witgoed reparatie in Hengelo aan wasmachine, vaatwassers en koelkasten kunt u bij ons terecht. Wij herstellen ook verschillende andere soorten witgoed. Daarbij repareren wij apparaten van vrijwel ieder merk. Bekende merken waarvan wij recent witgoed gerepareerd hebben zijn Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Van welk van deze merken heeft u een kapot apparaat? Wij voeren graag een witgoed reparatie in Hengelo voor u uit.

Manier van werken bij witgoed reparatie in Hengelo

Bij een witgoed reparatie in Hengelo werken we volgens verschillende stappen. Zo gaan onze monteurs eerst op zoek naar de oorzaak van het defect aan uw witgoed. Vaak blijkt het voldoende te zijn om één of twee onderdelen te vervangen. Op basis van de gevonden oorzaak stellen we een kostenindicatie voor u op. Het helpt u een keuze te maken tussen het uitvoeren van een witgoed reparatie in Hengelo en het vervangen van uw kapotte apparaat. Stemt u in met ons voorstel om uw apparaat te repareren? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Onderstaand vindt u een aantal voorbeeld van regelmatig uitgevoerde witgoed reparaties in Hengelo.

Reparatie van uw kapotte wasmachine

Een defecte wasmachine kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan een wasmachine reparatie noodzakelijk zijn bij een kapot filter, een kapot verwarmingselement of een defect inlaatventiel. In ieder van deze situaties is het herstel van uw wasmachine relatief makkelijk en goedkoop uit te voeren. Lastiger wordt dit bij een defecte pomp in uw wasmachine.

Vaatwasser reparatie uitvoeren

Ook in de vaatwasser kan zich een defecte pomp bevinden. Evenals bij een wasmachine is het vervangen hiervan kostbaar. Voordeliger is een vaatwasser reparatie bij een kapotte printplaat, defecte meetinstrumenten en een beschadigd verwarmingselement. Onder meer kalkvorming kan voor een versnelde slijtage aan onderdelen van uw witgoed zorgen.

Koelkast reparatie bij een defect

Sluit uw koelkast niet goed? Bij een koelkast reparatie kunnen we de deurrubbers voor u vervangen. Een niet goed sluitende koelkast zorgt voor etenswaren die eerder bedorven zijn, voor een hoger energieverbruik, enzovoorts. Andere witgoed reparaties in Hengelo die we voor u uit kunnen voeren zijn het vervangen van de thermostaat, interne verlichting en de compressor.

Defect witgoed repareren of vervangen

Het zal lastig blijken om vooraf voor uzelf te bepalen of een witgoed reparatie in Hengelo rendabel is. Monteurs van Twistoo zetten hun kennis en ervaring in om u hierover te adviseren. Zo komen we samen tot de beste optie in uw situatie!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Dylan zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Dylan komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Dylan overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Hengelo

Direct contact met onze monteur in Hengelo?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Dylan

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Siemens.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu