ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Helmond – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Erik

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Erik?

Ik ben Erik en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Ik ben nu al ruim 15 jaar als witgoedmonteur actief in de regio. Ik ben hiermee begonnen als hobby. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Hierdoor ga ik dan ook altijd met een glimlach naar mijn werk omdat ik zo blij ben dat ik van mijn hobby ook mijn werk heb kunnen maken.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Helmond

Zelf een defect aan een koelkast, wasmachine of bijvoorbeeld vaatwasser oplossen is vaak erg lastig. In de meeste gevallen zelfs onmogelijk! Onderdelen zitten doorgaans goed verstopt, wat het lastig maakt om ze te vervangen. Daarbij hebben veel mensen de technische kennis niet om slijtage aan onderdelen te herkennen. Een defect aan witgoed betekent echter niet, dat u de apparaten direct moet vervangen. Laat een witgoed reparatie in Helmond uitvoeren! De monteurs van Twistoo staan voor u klaar om hulp te bieden. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten witgoed reparatie in Helmond. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een filter, een verwarmingselement of de thermostaat. Welk witgoedapparaat wilt u laten repareren?

Niet alleen herstelden onze monteurs verschillende soorten witgoed. Ook hebben zij ervaring met witgoed van uiteenlopende merken. Merken waarvan wij regelmatig witgoed repareren zijn Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Zanussi en bijvoorbeeld Whirlpool. Vanzelfsprekend kunt u ook met witgoed van een minder bekend merk bij ons terecht.

Witgoed reparatie in Helmond uitvoeren

Een witgoed reparatie in Helmond wordt in verschillende stappen uitgevoerd. Zo is het allereerst belangrijk om de bron van een probleem te achterhalen. Gaat het om een versleten onderdeel wat het defect veroorzaakt? Is er wellicht sprake van een ernstige kalkaanslag op onderdelen van uw witgoed? Ook verstoppingen en lekkages komen regelmatig voor bij wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Een volgende stap is het bepalen van de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Helmond. Om dit makkelijker te maken bieden we u een uitgebreide indicatie van de verwachte kosten voor de reparatie. Ook adviseren we u graag over hetgeen in uw situatie het meest interessant is.

Wasmachine reparatie door Twistoo

Een wasmachine reparatie is een van de meest uitgevoerde witgoed reparaties in Helmond. Bij een dergelijke reparatie zorgen we voor het vervangen van het inlaatventiel, het verwarmingselement of bijvoorbeeld kapotte filters. Is er sprake van een defecte pomp? In dat geval zullen we een wasmachine reparatie afraden.

Vaatwasser reparatie in Helmond

Datzelfde geldt voor een vaatwasser reparatie, waarbij de pomp vernieuwd moet worden. Een pomp los kopen brengt vaak hoge kosten met zich mee. Onderdelen die wel vervangen kunnen worden in uw vaatwasser zijn de sproeiarmen, filters, het verwarmingselement, meetinstrumenten en de printplaat.

Vakkundige koelkast reparatie

Het kan voorkomen dat uw koelkast niet meer goed sluit. Het leidt tot het versneld bederven van uw etenswaren. Daarbij verbruikt u in zo’n situatie onnodig veel energie. Twistoo kan de deurrubbers, de thermostaat en bijvoorbeeld de interne verlichting vervangen bij een koelkast reparatie. Zo koelt uw koelkast al snel weer!

Repareren of vervangen bij een defect

Eerder beschreven we al dat u de keuze dient te maken tussen een witgoed reparatie in Helmond en het vervangen van uw kapotte apparaat. Deze keuze is vaak niet eenvoudig. Onze monteurs helpen u de verschillende opties tegen elkaar af te wegen. Naast de kosten voor een los onderdeel speelt hierin ook de leeftijd van uw witgoed mee. Bij apparaten van acht of negen jaar zal een witgoed reparatie in Helmond logischerwijs minder interessant zijn.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Erik zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Erik komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Erik overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Helmond

Direct contact met onze monteur in Helmond?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Erik

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu