ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Heerhugowaard – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Shaquille

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Shaquille?

Hallo, mijn naam is Shaquille en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik heb het altijd al leuk gevonden om met apparaten bezig te zijn. Ik ben blij met mijn baan als witgoedmonteur. Wat ik het leukste vind aan mijn baan als witgoedmonteur is het verhelpen van problemen die mensen hebben met hun witgoed apparaten. Een gelukkige klant geeft mij veel voldoening.!

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik sta klaar om u te helpen, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Heerhugowaard

Overweeg een witgoed reparatie in Heerhugowaard, wanneer uw koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine kapot is. Vaak is het vervangen van enkele onderdelen voldoende om uw apparaat weer goed te laten functioneren. Twistoo helpt u graag bij een witgoed reparatie in Heerhugowaard! Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het vervangen van verschillende soorten onderdelen. Denk aan het filter in een vaatwasser, de deurrubbers van een koelkast of het inlaatventiel van de wasmachine. Door onze professionele manier van werken is de kans minimaal, dat een defect zich op korte termijn nogmaals voordoet. Daarbij vervangen we tijdens een witgoed reparatie in Heerhugowaard enkel onderdelen die het defect aan uw apparaat veroorzaken. Zo houden we de kosten voor het uitvoeren van een reparatie laag!

Monteurs van Twistoo kunnen u helpen bij het herstellen van verschillende soorten witgoed. Voordeel aan onze service is het feit dat dit vaak dezelfde dag nog kan. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat uw wasmachine, koelkast of bijvoorbeeld vaatwasser weer werkt. Naast onze ervaring met verschillende soorten witgoed, hebben we apparaten van uiteenlopende merken gerepareerd. Zo voorzien we u onder meer van hulp bij witgoed van Siemens, Samsung, Bosch, AEG, Whirlpool en Zanussi.

Aan de slag met een witgoed reparatie in Heerhugowaard

Vaak is het erg lastig om zelf te achterhalen wat het defect aan uw witgoed veroorzaakt. Een witgoed reparatie in Heerhugowaard beginnen we daarom met het opsporen van de oorzaak van het probleem. Het kan gaan om versleten onderdelen, kalkaanslag of bijvoorbeeld een verstopping. Ook lekkages komen geregeld voor bij kapot witgoed. Op basis van de oorzaak die we vinden, bieden we u een indicatie van de verwachte kosten. Deze kosten zijn sterk afhankelijk van de prijs voor het losse onderdeel wat bij de reparatie vervangen moet worden. Kiest u voor een witgoed reparatie in Heerhugowaard, of besluit u het apparaat alsnog te vervangen?

Wasmachine reparatie door Twistoo

Een reparatie die onze monteurs zeer regelmatig uitvoeren is een wasmachine reparatie. Hierbij kan een filter, het verwarmingselement of de pomp van uw wasmachine vervangen worden. Het verschilt per onderdeel hoe rendabel een witgoed reparatie in Heerhugowaard is.

Laat uw vaatwasser repareren

In het geval van een vaatwasser reparatie kunnen filters, sproeiarmen, meetinstrumenten, defecte printplaten en bijvoorbeeld verwarmingselement vervangen worden. De onderdelen zijn relatief goedkoop aan te schaffen en daarbij makkelijk te vernieuwen.

Koelkast reparatie in Heerhugowaard

Een koelkast reparatie is onder meer interessant, wanneer uw apparaat niet goed sluit. Mogelijk zijn de deurrubbers gescheurd, of is uw koelkast op verkeerde wijze ingebouwd. Ook bij een defecte thermostaat kan een reparatie rendabel zijn.

Witgoed repareren of vervangen

De keuze tussen een witgoed reparatie in Heerhugowaard en het vervangen van uw kapotte apparaat is niet eenvoudig. Monteurs van Twistoo denken graag met u mee! Welk energielabel heeft uw apparaat? Hoe oud is het apparaat al? Welke producent heeft het witgoed geproduceerd? Het zijn voorbeelden van factoren die een rol spelen bij uw keuze. Bij apparaten tot zeven of acht jaar oud kan een witgoed reparatie in Heerhugowaard een zeer rendabele optie zijn.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Shaquille zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Shaquille komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Shaquille overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Heerhugowaard

Direct contact met onze monteur in Heerhugowaard?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Shaquille

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu