ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Haarlem – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Haarlem

De keuze voor een witgoed reparatie in Haarlem levert u vaak een flinke besparing op. U hoeft een kapotte wasmachine, vaatwasser of bijvoorbeeld koelkast immers niet direct te vervangen. Zeker wanneer een apparaat nog maar vijf tot tien jaar oud is, blijkt het vervangen hiervan doorgaans onnodig duur te zijn. Deze apparaten gaan immers nog zeker drie tot vijf jaar mee! Bij oudere apparaten kan een witgoed reparatie in Haarlem namelijk minder rendabel zijn. Monteurs van Twistoo helpen u niet alleen bij een dergelijke reparatie. Ook kunnen ze u adviseren over de rendabiliteit van deze reparaties. Is het in uw geval slim om een nieuwe koelkast te kopen, of kunt u uw bestaande model voordelig laten repareren?

Twistoo helpt u bij een witgoed reparatie in Haarlem van apparaten van verschillende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende merken als Whirlpool, Zanussi, AEG, Bosch, Samsung en Siemens. Ook apparaten van minder gerenommeerde partijen kunt u door ons laten herstellen.

Aanpak van een witgoed reparatie in Haarlem

Een witgoed reparatie in Haarlem begint bij het opsporen van de oorzaak van het probleem in uw witgoed. Mogelijk gaat het om een kapotte deurrubber, of moet er een los lampje worden vervangen. De oorzaak kan echter ook lastiger te vinden zijn. Denk aan een kapotte pomp of compressor in uw apparaat. Nadat de oorzaak van het probleem gevonden is, geven we u een indicatie van de kosten voor het herstel hiervan. Dit helpt u een keuze te maken tussen een witgoed reparatie in Haarlem en het vervangen van uw apparaat. Indien gewenst kunnen we u hierbij adviseren.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Een wasmachine reparatie is een van de reparaties die wij het vaakst uitvoeren. Er zijn talloze onderdelen die uw wasmachine niet langer goed kunnen laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de deurrubbers, de pomp of het verwarmingselement hiervan. Ook een kapot inlaatventiel of een defect verwarmingselement kunnen problemen veroorzaken. Door ze te vervangen kunt u uw wasmachine nog lange tijd blijven gebruiken.

Hulp bij een vaatwasser reparatie

Niet alleen een wasmachine bevat talloze kwetsbare onderdelen. Ook een vaatwasser reparatie kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. Denk aan een kapot filter, een kapotte sproeiarm, een defecte printplaat of een kapot verwarmingselement. Monteurs van Twistoo sporen de bron van het probleem op en zorgen voor het vervangen van de kapotte onderdelen.

Kapotte koelkast repareren

Mogelijk is uw koelkast op een verkeerde wijze in uw keuken geplaatst. Het gevolg hiervan is dat de deur van uw koelkast mogelijk niet goed sluit. Ook een gescheurde deurrubber kan hier het gevolg van zijn. Andere problemen die een koelkast reparatie noodzakelijk maken zijn een kapot koelsysteem, een defecte compressor of thermostaat en een probleem met het gasreservoir.

Uw defecte witgoed repareren of vervangen

Kies ook voor een witgoed reparatie in Haarlem, wanneer u uw wasmachine, vaatwasser of bijvoorbeeld koelkast voordelig wilt kunnen blijven gebruiken. Twistoo staat voor u klaar om uw kapotte witgoed te herstellen! Wilt u meer weten over onze werkwijze? Laat u persoonlijk adviseren door onze monteurs.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Haarlem

Direct contact met onze monteur in Haarlem?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu