ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Groningen – Asser Witgoed Service is uw vakman

Last van kapot witgoed? Asser Witgoed Service repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Mark

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark van Asser Witgoed Service en ik ben de witgoed monteur in uw regio. Ik ben al vroeg begonnen als witgoed monteur. Ik was namelijk 16 jaar toen ik voor het eerst in loondienst ging. Mijn hobby was dan ook altijd apparaten repareren. Ik heb nu mijn eigen bedrijf en vind het ondernemerschap iedere keer een mooie uitdaging. Ik haal veel plezier uit het werk als witgoed monteur.

“Wij staan voor u klaar om uw witgoed probleem zo snel en voordelig mogelijk uit te voeren.

Ik repareer onder andere wasmachines, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Groningen

Voor een professionele witgoed reparatie in Groningen bent u bij Twistoo op de juiste plek. De aangesloten monteurs helpen u een defect aan uw koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine op te lossen. Vaak blijkt het uitvoeren van een witgoed reparatie in Groningen aantrekkelijker te zijn, dan het vervangen van apparaten. De kosten voor een reparatie liggen lager en apparaten gaan na de witgoed reparatie nog lang mee. In het bijzonder wanneer u hier een professionele organisatie voor inschakelt. Met wat voor kapot apparaat heeft u te kampen?

Witgoed reparatie in Groningen uitvoeren in huis

Een witgoed reparatie in Groningen begint voor de witgoed monteur aangesloten bij Twistoo bij een uitgebreide scan van uw apparaat. Wat veroorzaakt het defect? Welk onderdeel moet vervangen worden? Wat zijn de risico’s hiervan? Op basis van deze scan voorzien de monteurs u van een uitgebreide kostenindicatie. De kosten zijn voornamelijk afhankelijk van de prijs voor het losse onderdeel, welke vervangen moet worden. Met deze kostenindicatie wordt het voor u makkelijker om te kiezen tussen het repareren of vervangen van witgoed. Vindt u dit lastig? In dat geval adviseren de monteurs u graag persoonlijk.

Professionele wasmachine reparatie

Twistoo helpt bij het vinden van een vakman voor een wasmachine reparatie. Een wasmachine bevat diverse onderdelen, die een defect in het apparaat kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmingselement, de pomp en het inlaatventiel. Het verschilt per onderdeel of een witgoed reparatie in Groningen rendabel is. Het vervangen van een inlaatventiel is bijvoorbeeld makkelijker, dan het vernieuwen van de pomp.

Vaatwasser reparatie uitvoeren

Ook bij een vaatwasser reparatie verschilt het per onderdeel, hoe makkelijk deze vervangen kan worden. Net als bij de wasmachine is ook bij een vaatwasser het vervangen van de pomp relatief lastig. Het vernieuwen van filters, sproeiarmen en bijvoorbeeld het verwarmingselement is makkelijker. De monteurs zorgen voor een professionele reparatie, waarbij de kans op het terugkeren van een defect zeer klein is.

Koelkast repareren bij een defect

Naast een reparatie van uw wasmachine of vaatwasser, helpen ze u graag bij een koelkast reparatie. Een defect aan de koelkast kan het gevolg zijn van kapotte deurrubbers, van een kapotte thermostaat of bijvoorbeeld een lekkend koelsysteem. Wist u dat er in de koelkast een gaslek kan ontstaan? In dat geval is een reparatie onverstandig. U doet er slim aan uw koelkast zo snel mogelijk te vervangen. De monteurs sporen het gaslek voor u op, als de koelkast niet meer werkt.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen defect witgoed repareren of vervangen. Eerder beschreven we al, dat de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Groningen sterk afhangt van de onderdelen die vervangen moeten worden. De monteurs adviseren u graag over de opties die u heeft. Naast de kosten voor een los onderdeel speelt ook de leeftijd van uw kapotte witgoed hierbij een rol.

De witgoed monteur aangesloten bij Twistoo helpt u graag bij de reparatie van kapot witgoed van merken als Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Zanussi en Whirlpool. Ook voor een witgoed reparatie in Groningen bij apparaten van andere merken staan ze voor u klaar.

De werkwijze van Mark

1. Diagnose

Mark zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Mark komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Mark overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Groningen

Direct contact met de monteur in Groningen?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Mark

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Asser Witgoed Service
KVK: 70415110

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu