ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Gouda – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Gouda

Een professionele witgoed reparatie in Gouda maakt het vervangen van dure witgoedapparaten overbodig. Er zijn in vaatwassers en wasmachines verschillende onderdelen, welke relatief eenvoudig vervangen kunnen worden. De monteurs van Twistoo staan voor u klaar, om u hierbij te helpen! Een witgoed reparatie in Gouda uitvoeren betekent voor ons dat we starten met het opsporen van het defect. Het kan gaan om slijtage aan onderdelen, kalkvorming en een soortgelijke vorm van schade. Voordat we de witgoed reparatie in Gouda uitvoeren, zullen we u adviseren over uw mogelijkheden. Wij helpen u in uw situatie de meest rendabele oplossing te vinden.

Hulp bij een witgoed reparatie in Gouda

Monteurs van Twistoo helpen u bij verschillende soorten witgoed reparaties in Gouda. Het herstel van een kapotte vaatwasser of wasmachine zijn hier voorbeelden van. Deze apparaten gaan vaak al snel tien jaar mee. Het is zonde om een kapot apparaat ver voor die tien jaar te vervangen. Een reparatie is doorgaans goedkoper! Onze monteurs repareren witgoed van verschillende merken. U kunt denken aan Samsung, Siemens, Bosch, Whirlpool, AEG en Zanussi. Ook van minder gerenommeerde partijen kan witgoed gerepareerd worden. Van welk merk wilt u kapot witgoed laten repareren?

Wasmachine reparatie uit laten voeren

Een wasmachine bestaat uit tal van kwetsbare onderdelen. Daarbij kunt u te maken krijgen met een verstopping. Twistoo helpt u tijdens een witgoed reparatie in Gouda bij het vervangen van een kapot filter, een defect verwarmingselement en bijvoorbeeld een versleten inlaatventiel. Is er sprake van een kapotte pomp in uw wasmachine? In dat geval zal een wasmachine reparatie minder rendabel zijn. Het vervangen van dit onderdeel is duur. Vooraf bieden we u altijd een indicatie van de kosten voor een wasmachine reparatie.

Een vaatwasser repareren

Ook bij een vaatwasser reparatie kan het vervangen van de ingebouwde pomp duur zijn. Bij een kapot filter, een kapotte sproeiarm of bijvoorbeeld een defecte printplaat is een witgoed reparatie in Gouda wel interessant. Datzelfde geldt voor een situatie waarbij uw vaatwasser verkeerd is ingebouwd. Het verkeerd inbouwen van een vaatwasser kan leiden tot lekkages, kapotte deurrubbers, etc. Wij plaatsen de vaatwasser opnieuw voor u om dit tegen te gaan.

Witgoed repareren of vervangen

Het kan lastig zijn om zelf te bepalen of witgoed vervangen of gerepareerd moet worden. Welke kosten brengt een witgoed reparatie in Gouda met zich mee? Loont het nog om uw kapotte apparaat te repareren? Monteurs van Twistoo helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten witgoed reparaties in Gouda. Nadat we u een beeld gegeven hebben van de kosten voor een witgoed reparatie, zal het makkelijker zijn om tot een weloverwogen keuze te komen. Factoren die meespelen zijn de leeftijd van uw witgoed, de producent hiervan en de kosten voor een specifiek los onderdeel.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Gouda

Direct contact met onze monteur in Gouda?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu