ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Enschede – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Dylan

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Dylan?

Ik ben Dylan en ik help in uw regio met al uw witgoedapparatuur problemen. Ik ben 10 jaar geleden geheel onverwachts begonnen met mijn eigen onderneming. Het witgoed kwam dertien jaar geleden namelijk toevallig in mijn leven door een vriend die een koelkast nodig had. Dit beviel mij zo goed dat ik nu 13 jaar later nog steeds actief ben als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Enschede

De keuze voor een witgoed reparatie in Enschede kan u een flinke besparing opleveren! In plaats van uw kapotte witgoed direct te moeten vervangen, kunt u een wasmachine, vaatwasser of koelkast nog jaren blijven gebruiken. Verschillende factoren bepalen of een witgoed reparatie in Enschede ook voor u de voordeligste keuze is. Hoe oud is uw apparaat bijvoorbeeld? Van welk merk is uw koelkast, wasmachine of vaatwasser? Wat zijn de kosten voor het te vervangen onderdeel? De monteurs van Twistoo helpen u graag verder! Persoonlijk advies helpt u bij het maken van de keuze tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Welk defect witgoedapparaat mogen we voor u repareren?

Twistoo heeft ervaring in het uitvoeren van een witgoed reparatie in Enschede aan diverse soorten witgoed. Daarbij herstellen we witgoed van uiteenlopende merken. Dit kunnen bekende merken als Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi zijn, maar ook minder bekende producenten. We doen ons best om u uw witgoed nog lang te kunnen laten gebruiken!

Aanpak bij een witgoed reparatie in Enschede

Bij een defect apparaat is het allereerst belangrijk om de oorzaak van het probleem op te sporen. Een witgoed reparatie in Enschede begint voor ons dan ook bij een uitgebreide scan van uw apparaat. Wij vervangen alleen onderdelen die ernstig versleten of kapot zijn. Zo betaalt u nooit meer dan noodzakelijk is. Op basis van de resultaten van onze scan stellen we een indicatie van de kosten voor u op. Het ene onderdeel van uw kapotte witgoed is voordeliger aan te schaffen, dan het andere. Dit betekent dat een witgoed reparatie in Enschede niet altijd rendabel is. Onze monteurs adviseren u hier graag over. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van vaak uitgevoerde witgoed reparaties in Enschede.

Reparatie van uw kapotte wasmachine

Een wasmachine reparatie kan noodzakelijk zijn als gevolg van een kapot verwarmingselement, een defecte pomp of een versleten inlaatventiel. Waar het verwarmingselement en het inlaatventiel vrij makkelijk te vervangen zijn, geldt dat niet voor de pomp. Onderdelen van uw wasmachine kunnen versneld versleten raken als gevolg van kalkaanslag.

Laat een vaatwasser reparatie uitvoeren

Niet alleen voor wasmachines is kalkaanslag een groot gevaar. Ook een vaatwasser reparatie kan noodzakelijk zijn door kalkvorming op onderdelen. Kwetsbare onderdelen in een vaatwasser zijn de filters, het verwarmingselement, de printplaat en de ingebouwde meetinstrumenten. Door een witgoed reparatie in Enschede uit te laten voeren werkt uw vaatwasser weer naar behoren.

Professionele koelkast reparatie in Enschede

Naast een reparatie van uw wasmachine en vaatwasser kan een koelkast reparatie interessant zijn. Mogelijk sluit uw koelkast niet goed door gescheurde deurrubbers. Het maakt dat etenswaren sneller bederven. Daarbij verbruikt u onnodig veel energie. Bij een lek in uw koelsysteem of het gasreservoir van de koelkast is een koelkast reparatie minder aantrekkelijk. Dit zou grote risico’s met zich meebrengen.

Advies over witgoed repareren of vervangen

Eerder beschreven we verschillende factoren, die bepalen of een witgoed reparatie in Enschede rendabel voor u is. Vindt u het lastig om de keuze te maken tussen repareren of vervangen? Onze monteurs hebben de ervaring om u hierbij te helpen.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Dylan zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Dylan komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Dylan overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Enschede

Direct contact met onze monteur in Enschede?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Dylan

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Siemens.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu