ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Eindhoven – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Twistoo

Twistoo logo

Over Twistoo

Wij bij Twistoo zijn de witgoed monteur in uw regio. Twistoo staat voor goede service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij vinden het belangrijk om onze klanten op de juiste manier te helpen. Hierbij overleggen wij ook met de klant wat wij gaan doen aan het witgoed apparaat. Door onze klanten te informeren zullen zij niet voor onverwachte verrassingen te komen staan.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Wij repareren onder andere wasmachines, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met ons op. Dan komen wij graag het apparaat voor u repareren. Wij kijken ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Eindhoven

Heeft u last van een kapotte vaatwasser of wasmachine? Een professionele witgoed reparatie in Eindhoven uitvoeren kan voor u de uitkomst zijn. Twistoo helpt u hier graag bij! Onze ervaren monteurs beschikken over de kennis en ervaring om versleten onderdelen veilig en snel te kunnen vervangen. Door voor een witgoed reparatie in Eindhoven te kiezen hoeft u uw kapotte witgoed niet direct te laten vervangen. Wel zo voordelig! Door voor professionele hulp te kiezen, is de kans dat een probleem terugkeert minimaal.

Witgoed reparatie in Eindhoven van uw kapotte apparaat

Monteurs van Twistoo kunnen u helpen bij het herstellen van verschillende soorten apparaten. Onderstaand geven we hier een aantal voorbeelden van. Bij een witgoed reparatie in Eindhoven werken we volgens een vast patroon. Zo zoeken onze monteurs eerst naar de oorzaak van het defect. Op basis hiervan bieden we u een kostenindicatie voor het herstellen van uw kapotte witgoed. Vindt u het lastig om te bepalen of een witgoed reparatie interessant voor u is? In dat geval voorzien we u graag van persoonlijk advies.

Wasmachine reparatie uit laten voeren

Een witgoed reparatie in Eindhoven van uw wasmachine kan heel eenvoudig zijn. Mogelijk is er sprake van een verstopping, is het filter in de wasmachine kapot of heeft u te maken met gescheurde deurrubbers. Er zijn echter ook situaties, waarin een wasmachine reparatie minder makkelijk is. Dit geldt bijvoorbeeld voor een kapotte pomp in het apparaat. Afhankelijk van de leeftijd van uw wasmachine zullen we u in zo’n geval aanraden het apparaat te vervangen.

Kapotte vaatwasser repareren

Naast een wasmachine reparatie kan ook een vaatwasser reparatie interessant zijn. Mogelijk is de vaatwasser op verkeerde wijze ingebouwd, waardoor deze klemt of niet goed sluit. Andere defecten die opgelost kunnen worden bij een vaatwasser reparatie zijn bijvoorbeeld een kapot filter, een defecte sproeiarm, een kapot verwarmingselement, enzovoorts. Het herstellen van de vaatwasser voorkomt dat u direct een nieuw apparaat aan moet schaffen.

Repareren of vervangen van uw defecte witgoed

In veel gevallen blijkt een witgoed reparatie in Eindhoven een hele interessante optie te zijn. Het niet hoeven vervangen van een compleet apparaat levert u een flinke besparing op. Zoals eerder aangegeven zijn er ook onderdelen, waarbij het vervangen daarvan minder rendabel is. Denk aan de pomp in een wasmachine of vaatwasser. Onze professionele monteurs voorzien u graag van objectief advies.

Wij helpen u onder meer bij een witgoed reparatie in Eindhoven van apparatuur geproduceerd door Samsung, Siemens, Miele, AEG, Bosch en bijvoorbeeld Zanussi. Ook voor een reparatie aan apparaten van andere merken kunt u bij ons terecht.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Twistoo zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Twistoo komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Twistoo overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Eindhoven

Direct contact met de monteur in Eindhoven?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

89% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Twistoo logo

Neem contact op met Twistoo

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu