ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Helaas is er geen witgoed monteur actief in deze regio. Wij kunnen u voorlopig niet verder helpen in Eindhoven.

Witgoed reparatie in Eindhoven – Bij Twistoo vindt u een vakman

Last van kapot witgoed? De witgoed monteur repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur

Twistoo logo

Wij zijn Twistoo

Op dit moment is er in deze regio helaas nog geen witgoed monteur actief. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over Twistoo of bent u zelf een witgoed monteur? Dan kunt u hier contact met ons opnemen via e-mail.

Twistoo is een witgoed reparatie platform dat in Nederland actief is. De monteurs aangesloten bij Twistoo zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan witgoed apparaten. De professionele witgoed monteur kunnen elk merk apparaat repareren.

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Eindhoven

Heeft u last van een kapotte vaatwasser of wasmachine? Een professionele witgoed reparatie in Eindhoven uitvoeren kan voor u de uitkomst zijn. Twistoo helpt u hier graag bij! Onze aangesloten, ervaren monteurs beschikken over de kennis en ervaring om versleten onderdelen veilig en snel te kunnen vervangen. Door voor een witgoed reparatie in Eindhoven te kiezen hoeft u uw kapotte witgoed niet direct te laten vervangen. Wel zo voordelig! Door voor professionele hulp te kiezen, is de kans dat een probleem terugkeert minimaal.

Witgoed reparatie in Eindhoven van uw kapotte apparaat

Aangesloten monteurs van Twistoo kunnen u helpen bij het herstellen van verschillende soorten apparaten. Onderstaand geven we hier een aantal voorbeelden van. Bij een witgoed reparatie in Eindhoven werken de monteurs volgens een vast patroon. Zo zoeken de monteurs eerst naar de oorzaak van het defect. Op basis hiervan bieden ze u een kostenindicatie voor het herstellen van uw kapotte witgoed. Vindt u het lastig om te bepalen of een witgoed reparatie interessant voor u is? In dat geval voorzien de monteurs u graag van persoonlijk advies.

Wasmachine reparatie uit laten voeren

Een witgoed reparatie in Eindhoven van uw wasmachine kan heel eenvoudig zijn. Mogelijk is er sprake van een verstopping, is het filter in de wasmachine kapot of heeft u te maken met gescheurde deurrubbers. Er zijn echter ook situaties, waarin een wasmachine reparatie minder makkelijk is. Dit geldt bijvoorbeeld voor een kapotte pomp in het apparaat. Afhankelijk van de leeftijd van uw wasmachine zullen we u in zo’n geval aanraden het apparaat te vervangen.

Kapotte vaatwasser repareren

Naast een wasmachine reparatie kan ook een vaatwasser reparatie interessant zijn. Mogelijk is de vaatwasser op verkeerde wijze ingebouwd, waardoor deze klemt of niet goed sluit. Andere defecten die opgelost kunnen worden bij een vaatwasser reparatie zijn bijvoorbeeld een kapot filter, een defecte sproeiarm, een kapot verwarmingselement, enzovoorts. Het herstellen van de vaatwasser voorkomt dat u direct een nieuw apparaat aan moet schaffen.

Repareren of vervangen van uw defecte witgoed

In veel gevallen blijkt een witgoed reparatie in Eindhoven een hele interessante optie te zijn. Het niet hoeven vervangen van een compleet apparaat levert u een flinke besparing op. Zoals eerder aangegeven zijn er ook onderdelen, waarbij het vervangen daarvan minder rendabel is. Denk aan de pomp in een wasmachine of vaatwasser. De professionele monteurs voorzien u graag van objectief advies.

De monteurs helpen u onder meer bij een witgoed reparatie in Eindhoven van apparatuur geproduceerd door Samsung, Siemens, Miele, AEG, Bosch en bijvoorbeeld Zanussi. Ook voor een reparatie aan apparaten van andere merken kunt u bij de vakmannen terecht.

Werkwijze

1. Diagnose

De monteur zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

De monteur komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal de monteur overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Eindhoven

Direct contact met de monteur in Eindhoven?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

87% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met de monteur

Twistoo helpt u graag verder. Er is echter in uw woonplaats nog geen monteur beschikbaar, maar hier wordt hard voor u aan gewerkt.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk platform voor witgoed reparatie, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een monteur kan vinden.

De aangesloten witgoed monteurs

U kunt de monteur inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel de vakman, en deze komt direct naar u toe. Hij is snel ter plaatse, vaak helpt hij u dezelfde dag nog. U kunt de monteur voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

 

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu