ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Ede – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Loek

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Loek?

Ik ben Loek en ik help u in uw regio als witgoedmonteur. Rond 2002 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik vind het fantastisch om allerlei verschillende apparaten te repareren. Wist u dat ik naast witgoed apparaten ook nog eens hifi apparaten repareer? Inmiddels heb ik vier witgoedmonteurs in dienst en zij leveren stuk voor stuk kwaliteit. Ik ben nu vooral in onze winkel aan het werk, dus u zult vooral mijn witgoedmonteurs bij u langs zien komen.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Ede

Kies voor een witgoed reparatie in Ede, welke u een flinke besparing op kan leveren! Vaak vervangt men een kapotte wasmachine, vaatwasser of bijvoorbeeld koelkast direct voor een nieuw model. Dit is zonde, want vaak kan uw witgoed na een reparatie nog vele jaren mee. Naast de reeds beschreven witgoedapparaten, geldt dat ook voor verschillende andere vormen van witgoed. Twistoo helpt u graag door een witgoed reparatie in Ede voor u uit te voeren. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om dit op vakkundige wijze te doen. De kans dat een defect op korte termijn terugkeert is hierdoor minimaal.

Wij hebben ervaring in het uitvoeren van een witgoed reparatie in Ede bij witgoed van verschillende bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan producenten als Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Ook bij een defect aan witgoed van minder bekende merken kunt u bij ons terecht.

Aanpak van een witgoed reparatie in Ede

Bij een witgoed reparatie in Ede is het allereerst belangrijk om de oorzaak van het defect op te sporen. Vaak is het voldoende om enkele losse onderdelen te vervangen. Onderdelen kunnen versleten, gescheurd of op andere manieren aangetast zijn. Het is afhankelijk van de kosten voor het te vervangen onderdeel, of een witgoed reparatie in Ede rendabel is. Het vervangen van de pomp in uw wasmachine of vaatwasser is bijvoorbeeld relatief duur. Daar waar het herstel van een thermostaat in uw koelkast vrijwel altijd rendabel is. We geven u graag een aantal voorbeelden van witgoed reparaties in Ede, die onze monteurs regelmatig uitvoeren.

Reparatie van een kapotte wasmachine

Een wasmachine reparatie kan niet alleen uitkomst bieden bij een kapotte pomp. Ook wanneer u te maken heeft met een kapotte filter, een defect verwarmingselement of bijvoorbeeld een versleten inlaatventiel is een dergelijke witgoed reparatie in Ede interessant. Onderdelen van uw wasmachine kunnen beschadigd zijn geraakt als gevolg van kalkvorming.

Professionele vaatwasser reparatie

Eerder beschreven we al dat een vaatwasser reparatie noodzakelijk kan zijn bij een defecte waterpomp. Net als bij een wasmachine kan slijtage aan onderdelen van uw vaatwasser het gevolg zijn van kalkaanslag. Naast een pomp, kan een witgoed reparatie in Ede interessant zijn voor het vervangen van het verwarmingselement, een printplaat, meetinstrumenten of de sproeiarmen in de vaatwasser.

Een koelkast reparatie uitvoeren

Problemen met de koelkasten kunnen vrijwel direct na het plaatsen hiervan opspelen. Mogelijk sluit de koelkast niet goed, waardoor etenswaren onnodig snel bederven. Dit kan ook het gevolg zijn van gescheurde deurrubbers. Twistoo helpt u het deurrubber te vervangen. Daarbij bieden we onder meer hulp bij het vervangen van de thermostaat en lampjes aan de binnenzijde.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Kiest u voor een witgoed reparatie in Ede bij een defect aan uw vaatwasser, wasmachine of koelkast? Wilt u advies over de keuze tussen kapot witgoed repareren of vervangen? Wij helpen u graag verder! Samen zoeken we naar de meest voordelige oplossing, waarbij u al snel weer de beschikking heeft over goed functionerend witgoed. Welk apparaat is bij uw kapot?

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Loek zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Loek komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Loek overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Ede

Direct contact met onze monteur in Ede?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Loek

U kunt ons inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en mijn monteurs komen direct naar u toe! Wij zijn snel ter plaatse, vaak helpen wij u dezelfde dag nog! U kunt ons voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu