ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Drachten – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Lucas

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Lucas?

Ik ben Lucas en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Toen ik 14 jaar was, ben ik begonnen met een vakantiebaan bij een witgoedmonteur. Ik vond het namelijk altijd al leuk om aan apparaten te sleutelen. Deze vakantiebaan beviel mij zo goed, dat ik er nooit meer mee gestopt ben. Ondertussen heb ik al meer dan 30 jaar ervaring als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Drachten

Werkt uw koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine niet meer? Kies in dat geval voor een professioneel uitgevoerde witgoed reparatie in Drachten. Monteurs van Twistoo staan voor u klaar, om kapotte onderdelen in uw witgoed te vervangen. Over het algemeen is een witgoed reparatie in Drachten voordeliger dan het vervangen van uw kapotte witgoed. In het bijzonder wanneer uw apparaat niet ouder is dan acht tot tien jaar. Naast vaatwassers, wasmachines en koelkasten kunnen onze monteurs verschillende andere witgoedapparaten voor u repareren. Met wat voor defect apparaat heeft u momenteel te kampen?

In de afgelopen jaren heeft Twistoo ervaring opgebouwd in het repareren van witgoed van merken als Siemens, Samsung, AEG, Bosch en Whirlpool. Ook voor een witgoed reparatie in Drachten van apparaten van een minder bekend merk als Zanussi kunt u op ons rekenen. Wij zorgen dat een probleem aan uw witgoed niet snel nog eens terugkeert. Zo kunt u uw bestaande apparaten blijven gebruiken.

Stappen bij een witgoed reparatie in Drachten

Een witgoed reparatie in Drachten wordt in verschillende stappen voor u uitgevoerd. In de eerste fase zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Welke onderdelen zijn versleten? Is er wellicht sprake van kalkaanslag in uw wasmachine of vaatwasser? Tijdens de tweede stap brengen we de kosten voor een witgoed reparatie in Drachten in kaart. De kosten zijn sterk afhankelijk van het te vervangen onderdeel. In de derde en laatste stap voeren we de witgoed reparatie voor u uit. Dit doen we vanzelfsprekend pas nadat u akkoord bent gegaan met onze kostenindicatie. We zetten graag een aantal van de meest uitgevoerde witgoed reparaties in Drachten voor u op een rijtje.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Wasmachines bestaan uit tal van kwetsbare onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan het filter, het verwarmingselement of het inlaatventiel, welke versleten kunnen raken. Slijtage aan deze onderdelen verloopt sneller, wanneer er zich kalkvorming op de onderdelen voordoet. Ieder van deze onderdelen kan bij een wasmachine reparatie voor u vervangen worden. Heeft u te kampen met een kapotte pomp? In dat geval is een witgoed reparatie in Drachten minder interessant.

Vaatwasser reparatie door Twistoo

Kalkaanslag versnelt niet alleen de slijtage aan onderdelen in uw wasmachine. Ook een vaatwasser reparatie kan noodzakelijk zijn als gevolg van kalkaanslag op onderdelen. Bij een vaatwasser reparatie kunnen we filters, sproeiarmen, de printplaat en het verwarmingselement voor u vernieuwen. Deze onderdelen zijn relatief goedkoop te vervangen.

Professionele koelkast reparatie

Een derde voorbeeld van een witgoed reparatie in Drachten die we regelmatig uitvoeren is een koelkast reparatie. De deurrubbers, thermostaat en bijvoorbeeld compressor in uw koelkast kunnen defect raken. Dat geldt ook voor het koelsysteem en het gasreservoir in uw apparaat. In deze laatste gevallen is een reparatie vaak niet mogelijk. Dit zou te grote risico’s met zich meebrengen.

Kies voor het repareren of vervangen van kapot witgoed

Bij kapot witgoed heeft u de keuze tussen een witgoed reparatie in Drachten en het vervangen van uw apparaat. Deze keuze is vaak niet eenvoudig. Zeker omdat u vooraf niet of nauwelijks kunt zien welke onderdelen vervangen moeten worden. Onze monteurs zetten hun ervaring in, om u van persoonlijk en objectief advies te kunnen voorzien.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Lucas zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Lucas komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Lucas overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Drachten

Direct contact met onze monteur in Drachten?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Lucas

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu