ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Dordrecht – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Dordrecht

Heeft u te kampen met een kapotte vaatwasser of wasmachine? Mogelijk is het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Dordrecht het overwegen waard voor u. Bij een witgoed reparatie in Dordrecht wordt de oorzaak van het defect voor u opgespoord. Op basis van de gevonden oorzaak bieden de monteurs van Twistoo u een uitgebreide kostenindicatie. Vindt u het lastig om te bepalen of een witgoed reparatie in Dordrecht voordelig is? In dat geval adviseren onze monteurs u graag. Naast de kosten voor de reparatie speelt hierin bijvoorbeeld ook de leeftijd van uw witgoed mee. Evenals het merk van uw kapotte witgoed.

Twistoo helpt u bij het herstel van witgoed van vrijwel ieder merk. Onze monteurs hebben onder meer ervaring in het herstel van witgoed van Siemens, Samsung, Bosch en Whirlpool. Andere merken waarvan wij regelmatig witgoed repareren zijn AEG en Zanussi. Van welk merk wilt u uw kapotte witgoed laten herstellen? De monteurs van Twistoo staan voor u klaar!

Kies ook voor een witgoed reparatie in Dordrecht

Een witgoed reparatie in Dordrecht uitvoeren bestaat uit verschillende stappen. Eerst zoeken onze monteurs naar de versleten of kapotte onderdelen in uw witgoed. Vervolgens zoeken zij voor u uit wat de kosten zijn van het vervangen van deze onderdelen. Stemt u in met het plan om een witgoed reparatie in Dordrecht uit te voeren? In dat geval bestaat de laatste fase uit het daadwerkelijke herstel van het witgoed. Doordat dit op professionele wijze gedaan wordt, is de kans op het terugkeren van een defect minimaal. Het maakt dat u uw wasmachine of vaatwasser nog een lange tijd kunt blijven gebruiken.

Wasmachine reparatie in Dordrecht

Kies voor een wasmachine reparatie bij een verstopping in de wasmachine, een kapot filter of bijvoorbeeld een defect verwarmingselement. Deze problemen zijn relatief makkelijk op te lossen door onze monteurs. Lastiger wordt het wanneer de pomp in uw wasmachine kapot is gegaan.

Vaatwasser reparatie laten uitvoeren

Ook bij een kapotte vaatwasser is een witgoed reparatie in Dordrecht interessant. Een vaatwasser reparatie voeren we voor u uit bij een kapot verwarmingselement, een kapot filter, een defecte sproeiarm en bijvoorbeeld beschadigde meetinstrumenten. Kalkaanslag is een van de meest voorkomende oorzaken van schade aan losse onderdelen.

Uw kapotte witgoed repareren of vervangen

Vaak blijkt een witgoed reparatie in Dordrecht de voordeligste optie te zijn, om uw witgoed snel weer te kunnen gebruiken. Vindt u het lastig om te bepalen wat in uw situatie de beste keuze is? De monteurs van Twistoo adviseren u graag. Samen beoordelen we wat in uw geval het meest rendabel is; kapot witgoed repareren of vervangen.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Dordrecht

Direct contact met onze monteur in Dordrecht?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu