ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Den Haag – Witgoedservice Willem is uw vakman

Last van kapot witgoed? Witgoedservice Willem repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Kadir

Twistoo logo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir van Witgoedservice Willem en ik ben de witgoed monteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoed monteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Den Haag

Op zoek naar een specialist voor een witgoed reparatie in Den Haag? Twistoo helpt u graag verder! De aangesloten monteurs bij Twistoo zoeken naar de oorzaak van het niet goed functioneren van uw witgoed. Op basis van het gevonden defect adviseren we u over uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Vaak is het sterk afhankelijk van het kapotte onderdeel, of het vervangen hiervan rendabel is. Ook de leeftijd van uw kapotte apparaat speelt hierbij een rol. De monteurs voeren onder meer witgoed reparaties in Den Haag uit aan apparaten van merken als Miele, Siemens, Samsung, AEG en Bosch. Ook voor een reparatie aan een vaatwasser of wasmachine van een minder bekend merk als Zanussi kunt u bij de monteur terecht. Welke apparaat wilt u laten repareren?

Witgoed reparatie in Den Haag bij een kapot onderdeel

Een witgoed reparatie in Den Haag uitvoeren begint bij het achterhalen van de oorzaak van het defect. Vaak is het erg ingewikkeld om deze oorzaak zelf op te sporen. Mogelijk gaat het om een kapotte pomp of koelborstel in de wasmachine. Weet u hoe u controleert of deze onderdelen goed werken? De aangesloten monteurs bij Twistoo beschikken over de kennis en ervaring om u van een passende oplossing te voorzien bij een defect. Zij geven u graag voorbeelden van witgoed reparaties in Den Haag die regelmatig door ze worden uitgevoerd.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Sluit de wasmachine niet meer goed? Blijft er vocht in de wasmachine achter nadat u deze gebruikt heeft? Een wasmachine reparatie kan soms heel eenvoudig zijn. Laat de afvoer ontstoppen of vervang de rubbers rond de deur van uw apparaat. Een witgoed reparatie in Den Haag uitvoeren aan uw wasmachine is minder aantrekkelijk, bij dure losse onderdelen. De monteurs zoeken naar de oorzaak van het defect en maken een inschatting van de kosten die het herstel hiervan met zich meebrengt.

Kapotte vaatwasser repareren in huis

Naast een witgoed reparatie in Den Haag uitvoeren aan een kapotte wasmachine, helpt de monteur bij u in de buurt u ook bij een vaatwasser reparatie. Mogelijk is de pomp van uw vaatwasser defect, of is uw verwarmingselement ernstig versleten. Net als bij een kapotte wasmachine verschilt het per onderdeel, of het vervangen hiervan rendabel is. Een pomp vervangen is doorgaans duurder dan het vernieuwen van een verwarmingselement.

Repareren of vervangen van een defect apparaat

Het repareren of vervangen van kapot witgoed kan een lastige keuze zijn. Verschillende factoren bepalen de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Den Haag. Eerder beschreven we al dat de kosten voor losse onderdelen hier een grote invloed op hebben. Ook de leeftijd van uw witgoed speelt een rol. Een apparaat van 10 jaar oud kan soms beter vervangen worden, om te voorkomen dat u op korte termijn opnieuw een witgoed reparatie in Den Haag uit moet laten voeren. De monteurs adviseren u hier graag over.

De werkwijze van Kadir

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Den Haag

Direct contact met de monteur in Den Haag?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Witgoedservice Willem
KVK: 82546649

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu