ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Den Haag – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Den Haag

Op zoek naar een specialist voor een witgoed reparatie in Den Haag? Twistoo helpt u graag verder! Onze monteurs zoeken naar de oorzaak van het niet goed functioneren van uw witgoed. Op basis van het gevonden defect adviseren we u over uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Vaak is het sterk afhankelijk van het kapotte onderdeel, of het vervangen hiervan rendabel is. Ook de leeftijd van uw kapotte apparaat speelt hierbij een rol. Twistoo voert onder meer witgoed reparaties in Den Haag uit aan apparaten van merken als Miele, Siemens, Samsung, AEG en Bosch. Ook voor een reparatie aan een koelkast, vaatwasser of wasmachine van een minder bekend merk als Zanussi kunt u bij ons terecht. Welke apparaat wilt u laten repareren?

Witgoed reparatie in Den Haag bij een kapot onderdeel

Een witgoed reparatie in Den Haag uitvoeren begint bij het achterhalen van de oorzaak van het defect. Vaak is het erg ingewikkeld om deze oorzaak zelf op te sporen. Mogelijk gaat het om een kapotte compressor of thermostaat in de koelkast. Weet u hoe u controleert of deze onderdelen goed werken? De monteurs van Twistoo beschikken over de kennis en ervaring om u van een passende oplossing te voorzien bij een defect. We geven u graag voorbeelden van witgoed reparaties in Den Haag die regelmatig door ons worden uitgevoerd.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Sluit de wasmachine niet meer goed? Blijft er vocht in de wasmachine achter nadat u deze gebruikt heeft? Een wasmachine reparatie kan soms heel eenvoudig zijn. Laat de afvoer ontstoppen of vervang de rubbers rond de deur van uw apparaat. Een witgoed reparatie in Den Haag uitvoeren aan uw wasmachine is minder aantrekkelijk, bij dure losse onderdelen. Wij zoeken naar de oorzaak van het defect en maken een inschatting van de kosten die het herstel hiervan met zich meebrengt.

Kapotte vaatwasser repareren in huis

Naast een witgoed reparatie in Den Haag uitvoeren aan een kapotte wasmachine, helpen we ook graag bij een vaatwasser reparatie. Mogelijk is de pomp van uw vaatwasser defect, of is uw verwarmingselement ernstig versleten. Net als bij een kapotte wasmachine verschilt het per onderdeel, of het vervangen hiervan rendabel is. Een pomp vervangen is doorgaans duurder dan het vernieuwen van een verwarmingselement.

Defect oplossen met een koelkast reparatie

Een derde voorbeeld van een witgoed reparatie in Den Haag, is het herstel van een kapotte koelkast. Bij een koelkast wordt het afgeraden om zelf een reparatie uit te voeren. Mogelijk is er sprake van een lekkend koelsysteem. De stof die hierbij vrijkomt is zeer giftig en kan daarbij schadelijk zijn voor uw gezondheid. Reden genoeg om een koelkast reparatie door een vakman uit te laten voeren.

Repareren of vervangen van een defect apparaat

Het repareren of vervangen van kapot witgoed kan een lastige keuze zijn. Verschillende factoren bepalen de rendabiliteit van een witgoed reparatie in Den Haag. Eerder beschreven we al dat de kosten voor losse onderdelen hier een grote invloed op hebben. Ook de leeftijd van uw witgoed speelt een rol. Een apparaat van 10 jaar oud kan soms beter vervangen worden, om te voorkomen dat u op korte termijn opnieuw een witgoed reparatie in Den Haag uit moet laten voeren. We adviseren u hier graag over.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €59,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Den Haag

Direct contact met onze monteur in Den Haag?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

91% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu