ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Delft – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Delft

Vaak lijkt het vervangen van een kapotte wasmachine of vaatwasser de enige oplossing te zijn. Verstandiger is het om een professionele witgoed reparatie in Delft te overwegen! Twistoo voert een dergelijke reparatie graag voor u uit. Bij een witgoed reparatie in Delft worden enkel zwaar versleten onderdelen in uw apparaten vervangen. Op deze manier houden we de kosten voor een reparatie zo laag mogelijk. Daarbij heeft het vervangen van onderdelen met een lichte slijtage lang niet altijd zin. Mogelijk heeft u het apparaat al vervangen op het moment dat deze onderdelen een defect veroorzaken. De professionele werkwijze van onze monteurs maakt dat de kans zeer klein is, dat een defect zich op korte termijn nog eens voordoet.

Twistoo herstelt verschillende soorten witgoed. De vaatwasser en wasmachine zijn hier goede voorbeelden van. Daarbij hebben we ervaring met het herstel van witgoed van uiteenlopende merken. U kunt denken aan bekende merken als Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Zanussi en Whirlpool. Van welk witgoed merk wilt u een apparaat laten repareren?

Aanpak bij een witgoed reparatie in Delft

Een witgoed reparatie in Delft starten we met het opsporen van de bron van een defect. Er kan sprake zijn van een ernstige slijtage aan onderdelen, maar bijvoorbeeld ook van kalkaanslag. In dit laatste geval is het grondig reinigen van de binnenzijde van uw apparaat mogelijk voldoende. Andere complicaties die op kunnen treden zijn een verstopping of lekkage. Het opsporen van de bron van een defect maakt het mogelijk om u een indicatie van de reparatiekosten te geven. Op basis van de verwachte kosten kunt u bepalen of u de witgoed reparatie in Delft doorzet. Vanzelfsprekend adviseren onze monteurs u hier graag over. Onderstaand vindt u voorbeelden van regelmatig uitgevoerde reparaties.

Professionele wasmachine reparatie

Een wasmachine reparatie is interessant wanneer er sprake is van een kapot filter, verwarmingselement of inlaatventiel. Heeft u te maken met een kapotte pomp in de wasmachine? Overweeg in dat geval voor een nieuw apparaat te kiezen. Het herstel van de pomp brengt vaak hoge kosten met zich mee.

Vaatwasser reparatie in Delft

Een derde voorbeeld van een regelmatig uitgevoerde reparatie is een vaatwasser reparatie. De filters, het verwarmingselement, ingebouwde meetinstrumenten en de sproeiarmen zijn kwetsbare onderdelen. Tijdens een witgoed reparatie in Delft kunnen we ze voor u vervangen om uw vaatwasser naar behoren te laten werken.

Keuze tussen een reparatie of vervangen

Bij een kapot witgoedapparaat heeft u de keuze tussen een witgoed reparatie in Delft of het vervangen hiervan. Deze keuze is doorgaans niet eenvoudig. Niet alleen de kosten voor het te vervangen onderdeel spelen hierbij een rol. Denk ook aan het energielabel van uw apparaat en de leeftijd hiervan. Twistoo adviseert u graag over de meest rendabele oplossing in uw situatie.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Delft

Direct contact met onze monteur in Delft?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu