ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Alessandro

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Alessandro?

 

Mijn naam is Alessandro, maar u mag mij Alex noemen. Ik ben de witgoed monteur in uw regio. In Italië heb ik alles geleerd over het repareren van apparaten. Ik repareer namelijk liever dingen, dan dat ik ze weggooi of vervang. Een goed aantal jaren geleden ben ik naar Nederland gekomen om hier uw witgoed apparaten te repareren.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te fixen.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem fixen? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel

Een kapotte koelkast, wasmachine of bijvoorbeeld vaatwasser hoeft niet direct vervangen te worden. Voordeliger is het om een professionele witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel te overwegen. Bij een dergelijke reparatie vervangen monteurs van Twistoo enkel onderdelen die ernstig versleten zijn. Op deze manier houden we de kosten voor een witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel laag. Het maakt een reparatie al snel rendabeler dan het vervangen van uw witgoed! De vakkundige aanpak van onze monteurs maakt dat de kans op het terugkeren van een defect zeer klein is. Zo kunt u de komende jaren gebruik blijven maken van uw witgoed!

In de afgelopen jaren hebben we verschillende soorten witgoed gerepareerd. Een witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel wordt onder meer geregeld uitgevoerd aan koelkasten, wasmachine en vaatwassers. Naast de diversiteit aan soorten witgoed, herstellen wij apparatuur van verschillende merken. Denk aan witgoed van Samsung, Siemens, Zanussi, AEG, Bosch en Whirlpool. Van welk merk wilt u een kapot apparaat laten repareren door Twistoo?

Werkwijze bij een witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel

Bij een witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel werken we volgens een vast stappenplan. Dit betekent dat we starten met het opsporen van de bron van een defect aan uw witgoed. Gaat het om een of enkele onderdelen die vervangen moeten worden? Is er wellicht sprake van een verstopping of lekkage? Wordt een probleem veroorzaakt door kalkaanslag op onderdelen van uw witgoed? Nadat de bron van het probleem achterhaald is, bieden we u een indicatie van de kosten. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken tussen een witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel en het vervangen van uw apparaat. We beschrijven graag een aantal witgoed reparaties die onze monteurs regelmatig uitvoeren.

Een professionele wasmachine reparatie

Een kapotte wasmachine kan het gevolg zijn van een defect filter, verwarmingselement of inlaatventiel. Deze onderdelen zijn relatief goedkoop en eenvoudig te vervangen. Uw wasmachine zal al snel weer werken! Bij een kapotte pomp in de wasmachine is een witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel minder interessant. Een pomp kost veel en is daarbij lastiger te vervangen.

Vaatwasser reparatie door Twistoo

Ook bij een kapotte pomp in de vaatwasser raden we een reparatie minder snel aan. Een vaatwasser reparatie is interessant bij defecte filters, sproeiarmen, meetinstrumenten en bijvoorbeeld printplaten. Houd er rekening mee dat schade aan onderdelen in de vaatwasser het gevolg kan zijn van kalkaanslag.

Laat uw koelkast repareren

Mogelijk sluit uw koelkast niet goed, wat voor een verhoogd energieverbruik zorgt. Het niet goed sluiten van de koelkast kan het gevolg zijn van gescheurde deurrubbers. Naast deze deurrubbers is ook het vervangen van de thermostaat in uw koelkast mogelijk bij een koelkast reparatie.

Defect witgoed repareren of vervangen

Verschillende factoren hebben invloed op hetgeen in uw situatie het meest rendabel is: witgoed repareren of vervangen. Denk aan de leeftijd van uw kapotte apparaat, de kosten voor het te vervangen onderdeel en het energielabel van het witgoed. Wellicht doet een grijs energielabel u besluiten om voor een energiezuiniger model te kiezen. Onze monteurs adviseren u graag!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Alessandro zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Alessandro komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Alessandro overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Capelle aan den ijssel

Direct contact met onze monteur in Capelle aan den IJssel?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Alessandro

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu