ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Breda – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Twistoo logo

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Breda

Vaak is het ontzettend lastig om de oorzaak van een defect aan uw witgoed zelf te achterhalen. Twistoo biedt u graag hulp! Onze monteurs kunnen een professionele witgoed reparatie in Breda voor u uitvoeren. Een witgoed reparatie maakt het vervangen van uw kapotte witgoed overbodig. De vakkundigheid waarmee wij een reparatie uitvoeren maakt dat het defect niet snel terug zal keren. Een fijn idee, dat u nog lang vooruit kunt met uw bestaande apparaten. Een witgoed reparatie in Breda kan onder meer interessant zijn bij een kapotte vaatwasser of een kapotte wasmachine.

Het maakt voor onze monteurs niet uit, van welk merk uw witgoed is. Wij voeren een witgoed reparatie in Breda voor u uit bij apparaten van onder meer Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en Zanussi. Er zijn echter veel meer producenten, waarvan Twistoo witgoed voor u herstelt.

Laat een witgoed reparatie in Breda uitvoeren

Een witgoed reparatie in Breda voeren wij volgens een vast stappenplan uit. Allereerst zoeken onze monteurs naar de oorzaak van het defect. Vaak is het voldoende om één of twee onderdelen te vervangen. Het is afhankelijk van de kosten van deze losse onderdelen, of een witgoed reparatie in Breda rendabel is. Wij voorzien u graag van een kostenindicatie, welke u helpt bij het maken van een weloverwogen keuze. Vanzelfsprekend kunnen onze monteurs u hierbij adviseren.

Een kapotte wasmachine repareren

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van een kapotte wasmachine aan te wijzen. Mogelijk is er sprake van een verstopping of een kapot filter. Ook kalkaanslag kan voor problemen met uw wasmachine zorgen. In dergelijke situaties is een wasmachine reparatie relatief eenvoudig uit te voeren. Lastiger wordt dit bij een kapotte pomp of een kapot inlaatventiel in uw wasmachine.

Een vaatwasser reparatie uitvoeren

Ook bij een defect aan uw vaatwasser kan een witgoed reparatie in Breda interessant zijn. Bij een vaatwasser reparatie kunnen we een filter, sproeiarm of bijvoorbeeld meetinstrument in uw vaatwasser vervangen. De kans is groot, dat het apparaat hierna goed functioneert. Andere mogelijke reparaties zijn het vervangen van een defecte printplaat of het vernieuwen van het verwarmingselement.

Defecte witgoedapparaten repareren of vervangen

Vaak wordt gedacht dat een kapot apparaat vervangen de beste keuze is. In veel gevallen blijkt een professionele witgoed reparatie in Breda echter voordeliger te zijn! Monteurs van Twistoo hebben de kennis en ervaring om versleten of kapotte onderdelen op een verantwoorde wijze te vernieuwen. Zo bent u ervan verzekerd, dat een nieuw probleem aan het vervangen onderdeel lang weg zal blijven! Welk apparaat mogen we voor u van een witgoed reparatie in Breda voorzien?

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Breda

Direct contact met onze monteur in Breda?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Twistoo logo

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu