ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Bergen op Zoom – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Kadir

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Kadir?

Hallo, mijn naam is Kadir en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig met apparaten. Ik vind het leukste aan het werken met apparaten dat je de producten een tweede leven kan geven door het te repareren. Hierdoor vind ik mijn baan als witgoedmonteur zo leuk en ga ik graag naar mijn werk toe.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. LET OP: Wij repareren geen koelkasten! Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Bergen op Zoom

De keuze voor een witgoed reparatie in Bergen op Zoom levert u mogelijk een flinke besparing op. Zeker wanneer uw kapotte witgoed nog geen tien jaar oud is, kan een reparatie een voordelige optie zijn. De monteurs van Twistoo staan voor u klaar, om een defecte vaatwasser of wasmachine voor u te herstellen. In de meeste gevallen is het vervangen van slechts enkele onderdelen voldoende om uw apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Zo hoeft u niet direct een nieuwe wasmachine of vaatwasser te kopen. Aan welk apparaat wilt u een professionele witgoed reparatie in Bergen op Zoom uit laten voeren? Het voordeel wat Twistoo u biedt, is het feit dat monteurs een ruime ervaring hebben in hun vak. De kans dat een probleem zich op korte termijn nog eens voordoet is zodoende minimaal.

Twistoo heeft in de afgelopen periode witgoed van bekende merken als Siemens, Samsung, AEG, Whirlpool en Bosch gerepareerd. Ook voor het herstel van wasmachines en vaatwassers van een merk als Zanussi kunt u bij ons terecht. Wij helpen u ervoor te zorgen, dat u uw apparaten nog een lange tijd kunt blijven gebruiken!

Werkwijze bij witgoed reparatie in Bergen op Zoom

Het repareren van kapot witgoed bestaat uit verschillende stappen. Een witgoed reparatie in Bergen op Zoom begint bij het inventariseren van de oorzaak van een defect. Welk onderdeel is aan vervanging toe? Is er wellicht sprake van kalkaanslag? Enzovoorts. Op basis van de gevonden oorzaak bieden we u een indicatie van de kosten voor een witgoed reparatie in Bergen op Zoom. De kosten zijn sterk afhankelijk van het onderdeel welke vervangen moet worden. Stemt u in met de reparatie van uw kapotte apparaat? In dat geval gaan we direct voor u aan de slag. Onderstaand hebben we een aantal voorbeelden van witgoed reparaties in Bergen op Zoom opgesomd. Het geeft u een beeld van hetgeen we voor u kunnen betekenen.

Wasmachine reparatie

In een wasmachine bevinden zich meerdere kwetsbare onderdelen. Zo kunnen we bij een wasmachine reparatie zorgen voor het vervangen van het verwarmingselement, het inlaatventiel en filters. Heeft u te maken met een kapotte pomp? In dat geval is een witgoed reparatie in Bergen op Zoom vaak minder rendabel.

Vaatwasser reparatie

Een vaatwasser reparatie kan helpen bij een kapotte printplaat, een defect verwarmingselement en een versleten filter. Het vervangen van deze onderdelen is relatief makkelijk en daarbij goedkoop. Zo hoeft u niet direct een nieuwe vaatwasser te kopen! Ook als uw vaatwasser verkeerd ingebouwd is, bieden we u graag hulp.

Advies over witgoed repareren of vervangen

Het blijft vaak lastig om de afweging te maken tussen een witgoed reparatie in Bergen op Zoom en het vervangen van apparaten. Onze monteurs adviseren u graag. Samen zoeken we naar de voordeligste optie in uw situatie.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Kadir zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Kadir komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Kadir overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Bergen op Zoom

Direct contact met onze monteur in Bergen op Zoom?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Kadir

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu