ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Barendrecht – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Alessandro

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Alessandro?

 

Mijn naam is Alessandro, maar u mag mij Alex noemen. Ik ben de witgoed monteur in uw regio. In Italië heb ik alles geleerd over het repareren van apparaten. Ik repareer namelijk liever dingen, dan dat ik ze weggooi of vervang. Een goed aantal jaren geleden ben ik naar Nederland gekomen om hier uw witgoed apparaten te repareren.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te fixen.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem fixen? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Barendrecht

Het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen in kapot witgoed is vaak voordeliger dan het vervangen van een apparaat. Twistoo helpt u graag bij een professionele witgoed reparatie in Barendrecht. Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het herstel van kapotte koelkast, wasmachines en bijvoorbeeld vaatwassers. Ook andere soorten witgoed kunt u door ons laten repareren. Onze vakkundige aanpak bij een witgoed reparatie in Barendrecht maakt dat de kans op het op korte termijn terugkeren van een probleem minimaal is. Zo kunt u uw witgoed nog vele jaren blijven gebruiken!

Twistoo vervangt enkel onderdelen die een defect veroorzaken. We kunnen u vanzelfsprekend wel attenderen op onderdelen met een lichte vorm van slijtage. Ze zouden in de toekomst voor een defect kunnen zorgen. Door enkel de meest versleten elementen in uw witgoed te vervangen blijven de kosten voor een witgoed reparatie in Barendrecht laag. Daarbij vervangt u het apparaat mogelijk al voordat onderdelen met een lichte slijtage problemen geven.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Barendrecht

Monteurs van Twistoo hebben in de afgelopen jaren witgoed van verschillende merken hersteld. Het gaat onder meer om koelkast, wasmachines en vaatwassers van Siemens, Samsung, Zanussi, AEG, Bosch en Whirlpool. Bij een witgoed reparatie in Barendrecht starten we met het zoeken naar de oorzaak van een probleem. Op basis van de gevonden oorzaak bieden we u een indicatie van de kosten voor het herstel hiervan. De kosten hangen vaak sterk af van het onderdeel wat vervangen moet worden. Vervolgens is het aan u om te bepalen of u een witgoed reparatie in Barendrecht doorzet. Vanzelfsprekend kunnen onze monteurs u hierbij adviseren. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van regelmatig uitgevoerde witgoed reparaties in Barendrecht.

Professionele wasmachine reparatie

Bij een wasmachine reparatie kunnen filters, verwarmingselementen en bijvoorbeeld het inlaatventiel vervangen worden. Deze onderdelen kunnen relatief goedkoop aangeschaft worden en zijn daarbij eenvoudig te vernieuwen. Is er sprake van kalkaanslag op de onderdelen van uw wasmachine? In dat geval kunnen we deze grondig voor u reinigen.

Vaatwasser reparatie door Twistoo

Een vaatwasser reparatie is vaak gericht op het vervangen van filters, sproeiarmen, printplaten en verwarmingselementen. Voor zowel een kapotte wasmachine als een defecte vaatwasser geldt dat het vernieuwen van de pomp minder rendabel is. Een losse pomp brengt vaak hoge kosten met zich mee.

Koelkast reparatie in Barendrecht

Heeft u te maken met een kapotte koelkast? Een koelkast reparatie kan in dat geval de uitkomst voor u bieden. Bij een dergelijke witgoed reparatie in Barendrecht vervangen we deurrubbers, verlichting of bijvoorbeeld de thermostaat. Bij een lekkage aan het koelelement of gasreservoir raden we een koelkast reparatie af.

Kapot witgoed herstellen of vervangen

Bij een defect aan uw witgoed is het lastig zelf een inschatting te maken van de kosten voor een witgoed reparatie in Barendrecht. Niet voor niets is de kostenindicatie een belangrijk onderdeel van ons stappenplan. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Zoals eerder beschreven werd, kunnen onze monteurs u hierover adviseren. Het maakt de keuze makkelijker!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Alessandro zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Alessandro komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Alessandro overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Barendrecht

Direct contact met onze monteur in Barendrecht?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Alessandro

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu