ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Assen – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Mark

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ben al vroeg begonnen als witgoedmonteur. Ik was namelijk 16 jaar toen ik voor het eerst in loondienst ging. Mijn hobby was dan ook altijd apparaten repareren. Ik heb nu mijn eigen bedrijf en vind het ondernemerschap erg leuk. Ik haal veel plezier uit het werk als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Assen

In de basis heeft u twee opties, op het moment dat uw witgoed defect raakt. U kunt ervoor kiezen uw kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast te vervangen. Een goedkoper alternatief is het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Assen. Twistoo helpt u hier graag bij! Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van een witgoed reparatie in Assen. Hierbij bieden we niet alleen hulp bij de reparatie van een kapotte koelkast, wasmachine of vaatwasser. Ook voor het herstel van andere soorten witgoed kunt u bij ons terecht.

Naast de diversiteit aan soorten witgoed die we voor u herstellen, bieden we hulp bij witgoed van verschillende merken. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor het herstel van witgoed van Samsung, Siemens, AEG, Whirlpool, Zanussi en Bosch. Ook het repareren van kapot witgoed van minder bekende producenten nemen we graag op ons. Het maakt dat u uw apparaten nog tijden kunt gebruiken!

Aanpak bij een witgoed reparatie in Assen

Onze monteurs volgen een vast stappenplan bij een witgoed reparatie in Assen. Zo starten we met het opsporen van de oorzaak van het defect. Vaak gaat het hierbij om een ernstige slijtage aan één of twee onderdelen in uw witgoed. Bij een witgoed reparatie in Assen zorgen we dat specifiek deze onderdelen vervangen worden. Andere onderdelen vervangen we niet, om onnodig hoge kosten te voorkomen. Onderstaand hebben we een aantal voorbeelden van witgoed reparaties in Assen voor u op een rijtje gezet. Voordat we een dergelijke reparatie uitvoeren, adviseren we u altijd over hetgeen in uw situatie de voordeligste optie is. Soms blijkt een los onderdeel erg duur te zijn, wat een witgoed reparatie in Assen minder interessant maakt.

Wasmachine reparatie

Een kapotte wasmachine kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er sprake zijn van een defecte pomp, een kapot verwarmingselement of gescheurde deurrubbers. Ook kalkaanslag of verstoppingen kunnen problemen veroorzaken. Een wasmachine reparatie helpt u het defect aan uw apparaat te verhelpen.

Vaatwasser reparatie

Vergelijkbaar met slijtage aan onderdelen in de wasmachine, kan ook een vaatwasser defect raken door een verstopping of kalkaanslag. Bij een vaatwasser reparatie helpen we u met het vervangen van een verwarmingselement, een kapotte sproeiarm, een defecte printplaat en bijvoorbeeld een versleten filter. Ook voor het vernieuwen van ingebouwde meetinstrumenten in uw vaatwasser kunt u bij Twistoo terecht.

Koelkast reparatie

Een koelkast reparatie uitvoeren is in verschillende situaties wenselijk. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerd ingebouwde koelkast, waarbij de deur hiervan niet goed sluit. Een niet goed sluitende deur kan ook het gevolg zijn van gescheurde deurrubbers. Het zorgt voor het versneld bederven van etenswaren en een onnodig hoog energieverbruik. Niet altijd is het mogelijk om een witgoed reparatie in Assen uit te voeren aan uw koelkast. Dit geldt bijvoorbeeld voor lekkages aan een koelsysteem of gasreservoir.

Kapotte apparaten repareren of vervangen

Eerder beschreven we al, dat een witgoed reparatie in Assen niet altijd de beste keuze is. Soms brengt een reparatie onnodig grote risico’s met zich mee. Verschillende factoren bepalen of onze monteurs u aanraden een witgoed reparatie in Assen uit te voeren. Dit zijn de kosten voor het te vervangen onderdeel, de leeftijd van uw witgoed en het merk hiervan.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Mark zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Mark komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Mark overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Assen

Direct contact met onze monteur in Assen?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Mark

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu