ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Arnhem – Vind bij Twistoo uw vakman

Last van kapot witgoed? De witgoed monteur repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Robin

Geen foto klant

Wie is Robin?

Ik ben Robin van Installion en ik help u in uw regio als witgoed monteur. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als service monteur, heb ik de beslissing genomen om mijn eigen pad te volgen als zzp’er. Gedurende de afgelopen jaren ligt mijn voornaamste focus op het vakgebied van witgoed reparaties. Mijn expertise omvat een breed scala aan vaardigheden, waaronder het repareren en onderhouden van vaatwassers, wasmachines, drogers, koelkasten, kookplaten, ovens en magnetrons.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Arnhem

Bij bijvoorbeeld een kapotte koelkast, vaatwasser of wasmachine kan een witgoed reparatie in Arnhem een voordelige keuze zijn. Door voor een reparatie van uw defecte witgoed te kiezen, hoeft u het apparaat niet direct te vervangen. Vaak is een reparatie goedkoper dan een nieuw apparaat! Verschillende factoren bepalen de uiteindelijke kosten voor een witgoed reparatie in Arnhem. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor een los onderdeel, welke vervangen moet worden. Ook de leeftijd van uw koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine speelt een bepalende factor. De aangesloten monteurs bij Twistoo helpen u niet alleen bij het uitvoeren van een witgoed reparatie. Ze helpen u daarbij graag bij het beoordelen van de rendabiliteit van een reparatie.

Een voordelige witgoed reparatie in Arnhem

Een witgoed reparatie in Arnhem van een koelkast, vaatwasser of wasmachine zijn voorbeelden van diensten die de monteurs u aanbieden. Ook andere vormen van witgoed kunnen de monteurs voor u herstellen. Naast de diversiteit aan soorten witgoed, helpen de monteurs u bij apparaten van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan witgoed van Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Whirlpool en Zanussi. Ook voor reparaties van koelkasten, vaatwassers en wasmachines van andere merken kunt u bij ze terecht.

Voor de monteurs begint een witgoed reparatie in Arnhem bij het uitvoeren van een scan. Deze scan helpt ons de oorzaak van het defect aan uw witgoed te achterhalen. Op basis van de gevonden oorzaak stellen we een kostenplaatje voor u op. Vindt u het lastig om te bepalen of een witgoed reparatie in Arnhem voor u interessant kan zijn? De monteurs adviseren u hier graag over.

Snelle wasmachine reparatie

Of het laten uitvoeren van een wasmachine reparatie interessant is, hangt van verschillende factoren af. Een dergelijke witgoed reparatie in Arnhem is bijvoorbeeld minder interessant bij een kapotte pomp. Daar waar een verstopping, een kapot filter, een defect verwarmingselement of een versleten inlaatventiel veel makkelijker op te lossen zijn. Het voorkomt dat u direct een nieuwe wasmachine aan moet schaffen.

Professionele vaatwasser reparatie

Net als bij een reparatie van uw kapotte wasmachine, is het ook bij een kapotte vaatwasser afhankelijk van het versleten onderdeel of een witgoed reparatie rendabel is. Het vernieuwen van een filter of sproeiarm is makkelijker, dan het vervangen van een kapotte waterpomp. Andere oorzaken die een defect aan uw vaatwasser kunnen veroorzaken zijn kalkaanslag, een verkeerde manier van inbouwen en kapotte meetinstrumenten.

Defect koelkast laten repareren

Ook bij een kapotte koelkast kan een verkeerde manier van inbouwen de oorzaak van het probleem zijn. Mogelijk sluit de koelkast niet goed, waardoor etenswaren sneller bederven. Een koelkast reparatie is minder interessant bij een kapot gasreservoir of een lekkend koelsysteem. Beide situaties brengen risico’s met zich mee, waardoor het raadzaam is uw koelkast op korte termijn te vervangen.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Kiest u voor een professionele witgoed reparatie in Arnhem, of laat u kapot witgoed direct vervangen? Door voor de hulp van de ervaren monteurs te kiezen, is de kans op het terugkeren van een defect aan uw witgoed minimaal. Zo kunt u nog een lange tijd vooruit met uw koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine!

De werkwijze van Robin

1. Diagnose

Robin zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Robin komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Robin overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
wasmachine reparatie

Direct contact met de monteur in Arnhem?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Robin

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Installion
KVK: 84320672

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu