ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Amsterdam – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoedreparatie in Amsterdam uit laten voeren

Heeft u te maken met een kapotte wasmachine, vaatwasser of bijvoorbeeld koelkast? Twistoo helpt u graag door een professionele witgoed reparatie in Amsterdam voor u uit te voeren. Een witgoed reparatie laten uitvoeren biedt u het voordeel, dat apparatuur niet direct vervangen hoeft te worden. Mogelijk is het vervangen van een gescheurd rubberen ringetje voldoende om het apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Welk apparaat wilt u laten herstellen?

Een witgoed reparatie in Amsterdam uitvoeren betekent dat we starten met een uitgebreide scan van het apparaat. Wat veroorzaakt het probleem? Is het rendabel om het probleem te laten verhelpen? Enzovoorts.

Veel voorkomende defecten witgoed

Op het moment dat uw witgoed niet meer werkt, is het lastig om zelf te bepalen wat de oorzaak van het defect is. Eerder beschreven we al dat een gescheurd ringetje voor het niet goed functioneren van apparatuur kan zorgen. Er zijn echter ook lastiger te achterhalen oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte thermostaat in de koelkast. Twistoo zoekt u bij een witgoed reparatie in Amsterdam uit wat het probleem veroorzaakt. Op basis daarvan geven we u advies over de rendabiliteit van het herstel van een defect. Soms blijkt het slimmer om een nieuw apparaat te kopen.

Wasmachine reparatie in Amsterdam uit laten voeren

Een voorbeeld van een witgoed reparatie in Amsterdam is het herstel van uw wasmachine. In sommige gevallen kunnen losse onderdelen relatief goedkoop worden ingekocht. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmingselement of een inlaatventiel. Het vervangen van deze onderdelen is goedkoper dan het inruilen van uw kapotte wasmachine voor een nieuw model.

Vaatwasser reparatie bij een defect

Naast een wasmachine reparatie kan ook een vaatwasser reparatie in Amsterdam door onze monteurs worden uitgevoerd. Gaat het om een kapot verwarmingselement, of is de pomp van uw vaatwasser defect? Op basis van de gevonden oorzaak adviseren we u over uw mogelijkheden om een witgoed reparatie in Amsterdam uit te laten voeren. Bij een kapotte pomp is dit doorgaans minder interessant, dan bij een defect verwarmingselement.

Koelkast reparatie uit laten voeren

Een derde voorbeeld van een witgoed reparatie in Amsterdam is een reparatie van uw kapotte koelkast. In de koelkast vormen een defecte thermostaat, compressor of deurrubbers regelmatig de oorzaak van het niet functioneren hiervan. Net als bij een kapotte vaatwasser en wasmachine, verschilt het per onderdeel of een koelkast reparatie in Amsterdam rendabel is.

Repareren of vervangen van witgoed

Het niet goed functioneren van uw witgoed is vaak het gevolg van een kapot onderdeel. Enkel het vervangen van dit onderdeel is doorgaans voldoende om uw apparaat weer naar behoren te laten werken. Het is sterk afhankelijk van de kosten voor het losse onderdeel, of een witgoed reparatie in Amsterdam aantrekkelijk is. Blijkt het losse onderdeel erg duur te zijn? In dat geval raadt Twistoo u aan uw kapotte witgoed alsnog te vervangen. Dit geldt vaak ook, wanneer het apparaat relatief oud is. Wij voeren witgoed reparaties uit aan apparaten van merken als Miele, Siemens, AEG, Bosch, Whirlpool en bijvoorbeeld Zanussi.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Amsterdam

Direct contact met onze monteur in Amsterdam?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu