ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Amstelveen – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Amstelveen

Lijkt uw koelkast, vaatwasser of wasmachine niet meer te werken? Het is geen reden tot paniek! De monteurs van Twistoo helpen u graag bij het uitvoeren van een witgoed reparatie in Amstelveen. Het vervangen van enkele versleten onderdelen kan al voldoende zijn om uw apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Een groot voordeel van de monteurs van Twistoo: vaak kunnen ze dezelfde dag al bij u langskomen! Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat uw witgoed weer werkt. Naast koelkasten, wasmachines en vaatwassers helpt Twistoo u ook graag bij het herstel van soortgelijke apparaten. Aan welk apparaat wilt u een witgoed reparatie in Amstelveen uit laten voeren?

In de afgelopen jaren hebben onze monteurs witgoed van uiteenlopende merken hersteld. Voorbeelden van bekende merken zijn onder meer Samsung, Siemens, Zanussi, Whirlpool, AEG en Bosch. Ook voor een reparatie aan apparaten van minder bekende merken kunt u bij ons terecht.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Amstelveen

Een witgoed reparatie in Amstelveen begint bij het identificeren van de oorzaak van het defect. Het kan hierbij gaan om slijtage aan specifieke onderdelen, om een ernstige kalkaanslag aan de binnenzijde van uw witgoed of bijvoorbeeld om een verstopping. De bron van het defect helpt ons u een indicatie te geven van de verwachte kosten. De uiteindelijke kosten zijn immers sterk afhankelijk van de prijs voor het te vervangen onderdeel. Stemt u in met een witgoed reparatie in Amstelveen? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag om het apparaat te repareren. Onderstaand vindt u voorbeelden van witgoed reparaties die onze monteurs regelmatig uitvoeren.

Wasmachine reparatie in Amstelveen

Een reparatie van uw wasmachine is mogelijk bij schade aan de filters, het verwarmingselement of bijvoorbeeld het inlaatventiel. Bij een kapotte pomp is een wasmachine reparatie minder interessant. De aanschaf van een losse pomp brengt hoge kosten met zich mee.

Laat uw vaatwasser repareren

In het geval van een vaatwasser reparatie helpen we u graag bij het vervangen van filters, sproeiarmen, meetinstrumenten of het verwarmingselement. Deze onderdelen kunnen voor een scherpe prijs los worden aangeschaft. Net als bij de wasmachine is het vervangen van de pomp in uw vaatwasser minder rendabel.

Koelkast reparatie door Twistoo

Een koelkast reparatie wordt aangeraden wanneer deze niet meer goed koelt. Mogelijk is de thermostaat in de koelkast defect, of is het deurrubber gescheurd. Het vervangen van deze onderdelen zal er in veel gevallen toe leiden dat uw koelkast weer naar behoren werkt.

Kapot witgoed repareren of vervangen

Overweegt u een witgoed reparatie in Amstelveen uit te laten voeren? Monteurs van Twistoo adviseren u graag persoonlijk. Samen bekijken we wat in uw situatie de meest rendabele keuze is. Naast de verwachte kosten voor een reparatie speelt ook de leeftijd en het energielabel van uw koelkast hierin mee. Bij apparaten die ouder dan 10 jaar zijn, zal een witgoed reparatie in Amstelveen langs niet altijd interessant zijn. Onze monteurs geven u hier objectief advies over. Het maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen bij het herstel van uw kapotte witgoed.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Amstelveen

Direct contact met onze monteur in Amstelveen?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu