ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Amersfoort – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Marco

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Marco?

 

Ik ben Marco en ik ben de witgoedmonteur voor al uw problemen in uw regio. Ik ben al sinds mijn 18e actief als witgoedmonteur. Ik heb altijd voor een baas gewerkt om meer kennis en ervaring op te doen en nu heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf. Ik ben erg trots op mijn eigen bedrijf en ga met plezier naar mijn werk.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Amersfoort

Bij een kapotte koelkast, vaatwasser of bijvoorbeeld wasmachine kan een witgoed reparatie in Amersfoort het overwegen waard zijn. Twistoo biedt u hulp van professionele monteurs, die uw witgoed op vakkundige wijze herstellen. Niet alleen is de kans op het terugkeren van een defect minimaal. Ook is een witgoed reparatie in Amersfoort doorgaans goedkoper dan het vervangen van uw apparaat. Het is niet altijd mogelijk om een witgoed reparatie uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte pomp in uw wasmachine of vaatwasser. Het vervangen hiervan brengt relatief hoge kosten met zich mee. Monteurs van Twistoo voorzien u altijd van persoonlijk advies, wanneer we uw kapotte witgoed mogen herstellen.

Wij hebben ervaring in het repareren van verschillende soorten witgoed. Koelkasten, vaatwassers en wasmachines zijn hier een voorbeeld van. Naast de verschillende soorten witgoed, herstellen we witgoed van diverse merken. Bekende merken waarvan wij witgoed herstellen zijn onder meer Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Zanussi en Whirlpool.

Voordelige witgoed reparatie in Amersfoort

Voor Twistoo begint een witgoed reparatie in Amersfoort bij het uitvoeren van een onderzoek naar de oorzaak van het probleem. Op basis van de gevonden kapotte onderdelen stellen we een kostenindicatie voor u op. Zoals eerder beschreven is het van het te vervangen onderdeel afhankelijk, hoe hoog deze kosten zijn. Wanneer u het lastig vindt om de afweging tussen een witgoed reparatie in Amersfoort en het vervangen van uw witgoed te maken, dan adviseren we u graag. Onderstaand vindt u drie voorbeeld van witgoed reparaties die we regelmatig uitvoeren.

Wasmachine reparatie

Een wasmachine reparatie is noodzakelijk bij een kapot filter, een kapot verwarmingselement en bijvoorbeeld een defect inlaatventiel. Ieder van deze onderdelen kunnen relatief goedkoop vervangen worden. Eerder beschreven we al dat een kapotte pomp vervangen bij een witgoed reparatie in Amersfoort minder rendabel is. Een wasmachine reparatie kan het gevolg zijn van kalkaanslag of bijvoorbeeld een verstopping.

Vaatwasser reparatie

Niet alleen bij wasmachines vormt kalkaanslag regelmatig de oorzaak van een defect. Ook een vaatwasser kan hierdoor worden aangetast. Een vaatwasser reparatie is daarbij noodzakelijk als het filter, een sproeiarm of bijvoorbeeld de printplaat versleten zijn. Het zijn relatief goedkope onderdelen, die eenvoudig los besteld kunnen worden voor uw witgoed. Het maakt dat u de vaatwasser na een witgoed reparatie in Amersfoort nog lange tijd kunt blijven gebruiken.

Koelkast reparatie

Een derde voorbeeld van een witgoed reparatie in Amersfoort die onze monteurs regelmatig uitvoeren is een koelkast reparatie. Een koelkast kan defect raken door een kapotte thermostaat, een kapotte compressor en bijvoorbeeld een lek in het gasreservoir of koelsysteem. Het is niet altijd mogelijk om een reparatie uit te voeren. Bij een lekkage zijn de risico’s vaak te groot om uw kapotte koelkast nog te repareren.

Keuze tussen witgoed repareren of vervangen

Kies ook voor de voordeligste optie, door een witgoed reparatie in Amersfoort uit te laten voeren! Het maakt dat u een kapot apparaat niet direct hoeft te vervangen. Doordat we u altijd van een kostenindicatie voorzien, komt u nooit voor verrassingen te staan. Laat Twistoo ook u helpen met een witgoed reparatie in Amersfoort.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Marco zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Marco komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Marco overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Amersfoort

Direct contact met onze monteur in Amersfoort?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Marco

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu