ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn

Werkt uw koelkast, wasmachine of bijvoorbeeld vaatwasser niet meer? Het vervangen van dergelijk witgoed is niet altijd noodzakelijk. Heeft u al overwogen een professionele witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn uit te laten voeren? De monteurs van Twistoo helpen u graag bij het herstel van kapot witgoed! Vaak blijkt het vervangen van versleten onderdelen veel goedkoper te zijn, dan het vernieuwen van uw apparaat. Zelfs wanneer uw witgoed al wat ouder is. Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het herstel van verschillende soorten witgoed. De wasmachine, koelkast en vaatwasser zijn hier een voorbeeld van.

Daarbij heeft Twistoo in de afgelopen jaren met kapot witgoed van uiteenlopende merken gewerkt. Denk aan witgoed van Siemens, Samsung, Zanussi, Bosch, AEG en Whirlpool. Ook voor een witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn aan apparatuur van minder bekende merken kunt u bij ons terecht. Samen doen we er alles aan om u uw witgoed nog vele jaren te kunnen laten gebruiken! De vakkundige werkwijze van onze monteurs maakt dat de kans op het terugkeren van een defect op korte termijn minimaal is.

Aanpak bij een witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn

We beginnen een witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn bij het opsporen van de bron van het probleem. Dit is niet altijd even eenvoudig! Wordt het probleem bijvoorbeeld veroorzaakt door een versleten onderdeel? Is er sprake van kalkaanslag op de onderdelen van uw wasmachine of vaatwasser? Ook een verstopping of lekkage kan problemen veroorzaken. Nadat we de bron van het defect achterhaald hebben, leggen we een indicatie van de kosten aan u voor. Het is vervolgens aan u om te beslissen of u de witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn doorzet. Indien gewenst kunnen onze monteurs u hierover adviseren. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van vaak uitgevoerde witgoed reparaties.

Koelkast reparatie door Twistoo

Een koelkast reparatie is het overwegen waard bij gescheurde deurrubbers, kapotte verlichting of een defecte thermostaat. Minder rendabel is dit type witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn bij een lekkage aan het gasreservoir of koelelement. Het repareren van dergelijke defecten brengt risico’s met zich mee en wordt zodoende vaak afgeraden.

Vakkundig uw vaatwasser laten repareren

Laat een vaatwasser reparatie uitvoeren wanneer er sprake is van een kapotte printplaat, een defect verwarmingselement of bijvoorbeeld niet werkende meetinstrumenten. Deze onderdelen kunnen relatief eenvoudig en goedkoop voor u vernieuwd worden. Lastiger is dit bij een defecte pomp.

Wasmachine reparatie in Alphen aan den Rijn

Ook in wasmachines is het herstellen van een kapotte pomp niet altijd verstandig. Wel kunt u voor een wasmachine reparatie kiezen bij een kapot filter, verwarmingselement of inlaatventiel.

Kapot witgoed vervangen of repareren

Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de keuze tussen kapot witgoed repareren of vervangen. Dit zijn allereerst de kosten voor het te vervangen onderdeel. Ook de leeftijd van uw witgoedapparaten speelt een bepalende rol. Bij apparaten van niet ouder dan vijf of zes jaar is een witgoed reparatie in Alphen aan den Rijn vrijwel altijd het overwegen waard. Een derde factor is het merk van uw witgoed. Samen zoeken we naar een rendabele oplossing!

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Alphen aan den Rijn

Direct contact met onze monteur in Alphen aan den Rijn?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu