ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Almere- Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Miquel

Twistoo logo

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel en ik ben de witgoedmonteur in uw regio. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om met apparaten te werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met een probleem en als witgoedmonteur doe ik dit dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze vragen altijd beantwoorden.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Almere

Laat een professionele witgoed reparatie in Almere uitvoeren, wanneer uw vaatwasser, koelkast of wasmachine niet meer werkt. Vaak is het vervangen van versleten onderdelen voldoende om het apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Het verschilt per onderdeel of het vervangen hiervan rendabel is. Twistoo is uw partner voor het uitvoeren van een witgoed reparatie in Almere! Wij hebben de kennis en ervaring om u verder te kunnen helpen.

Wij voeren een witgoed reparatie in Almere uit voor apparaten van merken als Siemens, Samsung, Miele, AEG, Bosch en bijvoorbeeld Zanussi. Ook voor een reparatie aan witgoed van andere merken kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Witgoed reparatie in Almere aan uw apparaat uitvoeren

Het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Almere maakt dat u uw apparatuur niet hoeft te laten vervangen. Zeker bij apparaten van niet ouder dan vijf tot tien jaar levert u dit een aantrekkelijke besparing op. Onze monteurs sporen naar de oorzaak van het defect en voorzien u vervolgens van persoonlijk advies. Is het rendabel om een kapot onderdeel te vervangen? Doet u er verstandig aan een geheel nieuw apparaat aan te schaffen? Wij helpen u graag bij een wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie en koelkast reparatie.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Een wasmachine vervangen is vaak niet noodzakelijk, als deze niet goed functioneert. Bij een witgoed reparatie in Almere sporen we het defecte onderdeel op en vervangen we deze. In veel gevallen zal uw wasmachine nadien weer naar behoren werken. Een defect aan uw wasmachine kan veroorzaakt worden door een verstopping, door kalkaanslag, door een kapotte filter, enzovoorts.

 Vaatwasser reparatie bij defecte onderdelen

Ook in een vaatwasser kunnen een verstopping, kalkaanslag en versleten filters de oorzaak van een defect vormen. Door voor een witgoed reparatie in Almere te kiezen, hoeft u het apparaat niet direct te laten vervangen. Wij helpen u graag bij het vervangen van kapotte sproeiarmen, een defecte printplaat en bijvoorbeeld een kapot verwarmingselement. Afhankelijk van het kapotte onderdeel geven we u advies over de rendabiliteit van een vaatwasser reparatie.

Reparatie van uw kapotte koelkast

Heeft u te maken met een kapotte koelkast? Bij een koelkast reparatie kunnen we de versleten of kapotte onderdeel in uw apparaat vervangen. Denk aan kapotte deurrubbers, als gevolg waarvan de deur van uw koelkast niet goed sluit. Ook de thermostaat of compressor kunnen kapot zijn gegaan. Net als bij een kapotte wasmachine en vaatwasser verschilt het per onderdeel, hoe rendabel het vervangen hiervan is.

Repareren of vervangen van uw witgoed

Een witgoed reparatie in Almere is niet altijd de voordeligste optie. Een lekkend koelsysteem in uw koelkast of een kapotte pomp in de vaatwasser brengen hoge reparatiekosten met zich mee. Wij adviseren u over de rendabiliteit van een witgoed reparatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bij kapotte deurrubbers, een kapot filter of bijvoorbeeld kapotte lampjes is een reparatie vrijwel altijd voordeliger dan het vervangen van uw witgoed. Het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Almere bespaart u in zo’n geval veel geld.

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Almere

Direct contact met onze monteur in Almere?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Twistoo logo

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu