ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Almere- Ceders Witgoed Service is uw vakman

Last van kapot witgoed? Ceders Witgoed Service repareert uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed monteur Miquel

Twistoo logo

Wie is Miquel?

Mijn naam is Miquel van Ceders Witgoed Service en ik ben de witgoed monteur in uw regio. Ik heb van jongs af aan al een interesse om met apparaten te werken. Ik vind het verder ontzettend fijn om mensen te helpen met een probleem en als witgoed monteur doe ik dit natuurlijk dagelijks. Ik help de klanten graag en als er vragen zijn wil ik deze ook altijd beantwoorden.

“Heeft u een vraag over uw witgoed apparaat? Neem contact met mij op!”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

pijl

Witgoed reparatie in Almere

Laat een professionele witgoed reparatie in Almere uitvoeren, wanneer uw vaatwasser, koelkast of wasmachine niet meer werkt. Vaak is het vervangen van versleten onderdelen voldoende om het apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Het verschilt per onderdeel of het vervangen hiervan rendabel is. Twistoo is uw partner voor het vinden van een witgoed monteur. Deze kan vervolgens een witgoed reparatie in Almere uitvoeren! Zij hebben de kennis en ervaring om u verder te kunnen helpen.

De monteurs voeren een witgoed reparatie in Almere uit voor apparaten van merken als Siemens, Samsung, Miele, AEG, Bosch en bijvoorbeeld Zanussi. Ook voor een reparatie aan witgoed van andere merken kunt u vanzelfsprekend bij hen terecht.

Witgoed reparatie in Almere aan uw apparaat uitvoeren

Het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Almere maakt dat u uw apparatuur niet hoeft te laten vervangen. Zeker bij apparaten van niet ouder dan vijf tot tien jaar levert u dit een aantrekkelijke besparing op. De monteurs sporen naar de oorzaak van het defect en voorzien u vervolgens van persoonlijk advies. Is het rendabel om een kapot onderdeel te vervangen? Doet u er verstandig aan een geheel nieuw apparaat aan te schaffen? Zij helpen u graag bij een wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie en koelkast reparatie.

Wasmachine reparatie uitvoeren

Een wasmachine vervangen is vaak niet noodzakelijk, als deze niet goed functioneert. Bij een witgoed reparatie in Almere sporen de monteurs het defecte onderdeel op en vervangen ze deze. In veel gevallen zal uw wasmachine nadien weer naar behoren werken. Een defect aan uw wasmachine kan veroorzaakt worden door een verstopping, door kalkaanslag, door een kapotte filter, enzovoorts.

 Vaatwasser reparatie bij defecte onderdelen

Ook in een vaatwasser kunnen een verstopping, kalkaanslag en versleten filters de oorzaak van een defect vormen. Door voor een witgoed reparatie in Almere te kiezen, hoeft u het apparaat niet direct te laten vervangen. De monteurs helpen u graag bij het vervangen van kapotte sproeiarmen, een defecte printplaat en bijvoorbeeld een kapot verwarmingselement. Afhankelijk van het kapotte onderdeel geven ze u advies over de rendabiliteit van een vaatwasser reparatie.

Reparatie van uw kapotte koelkast

Heeft u te maken met een kapotte koelkast? Bij een koelkast reparatie kunnen ze de versleten of kapotte onderdeel in uw apparaat vervangen. Denk aan kapotte deurrubbers, als gevolg waarvan de deur van uw koelkast niet goed sluit. Ook de thermostaat of compressor kunnen kapot zijn gegaan. Net als bij een kapotte wasmachine en vaatwasser verschilt het per onderdeel, hoe rendabel het vervangen hiervan is.

Repareren of vervangen van uw witgoed

Een witgoed reparatie in Almere is niet altijd de voordeligste optie. Een lekkend koelsysteem in uw koelkast of een kapotte pomp in de vaatwasser brengen hoge reparatiekosten met zich mee. Wij adviseren u over de rendabiliteit van een witgoed reparatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bij kapotte deurrubbers, een kapot filter of bijvoorbeeld kapotte lampjes is een reparatie vrijwel altijd voordeliger dan het vervangen van uw witgoed. Het laten uitvoeren van een witgoed reparatie in Almere bespaart u in zo’n geval veel geld.

De werkwijze van Miquel

1. Diagnose

Miquel zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Miquel komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Miquel overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

De witgoed monteur werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Almere

Direct contact met de monteur in Almere?

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Neem contact op met Miquel

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Wie schakel ik in?

Ceders Witgoed Service
KVK: 78272041

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu