ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie in Almelo – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Dylan

Witgoed monteur Twistoo

Wie is Dylan?

Ik ben Dylan en ik help in uw regio met al uw witgoedapparatuur problemen. Ik ben 10 jaar geleden geheel onverwachts begonnen met mijn eigen onderneming. Het witgoed kwam dertien jaar geleden namelijk toevallig in mijn leven door een vriend die een koelkast nodig had. Dit beviel mij zo goed dat ik nu 13 jaar later nog steeds actief ben als witgoedmonteur.

“Met een beetje onderhoud, handigheid en geduld is een probleem vaak nog te repareren.”

Ik repareer onder andere wasmachine, drogers en vaatwassers. Heeft u dus een probleem met een van deze witgoed apparaten? Neem dan snel contact met mij op. Dan kom ik graag het apparaat voor u repareren. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Uw witgoed probleem repareren? Neem contact op.

Witgoed reparatie in Almelo

Een defect aan uw wasmachine, vaatwasser of bijvoorbeeld koelkast betekent niet, dat u deze apparaten direct moet vervangen. In veel gevallen bespaart een witgoed reparatie in Almelo u een flinke investering in nieuw witgoed. Twistoo is uw partner voor het uitvoeren van een dergelijke reparatie. Wij beschikken over de kennis en ervaring om verschillende soorten defecten voor u op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van een verwarmingselement in uw vaatwasser of wasmachine. Ook voor het vervangen van de thermostaat in de koelkast kunt u bij ons terecht.

Onze monteurs hebben een ruime ervaring in het repareren van witgoed van merken als Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Whirlpool en bijvoorbeeld Zanussi. Heeft u een koelkast, vaatwasser of wasmachine van minder bekende merken? Ook dan helpen we u graag.

Een witgoed reparatie in Almelo bij defect witgoed

Eerder beschreven we dat het uitvoeren van een witgoed reparatie in Almelo interessant is bij een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast. Er zijn echter nog veel meer soorten witgoed, welke u op professionele wijze kunt laten repareren. Het voorkomt dat u een groot bedrag moet investeren in nieuwe apparaten. Daar waar de oplossing voor het verhelpen van een defect soms heel makkelijk is! We vertellen u graag meer over onze aanpak bij een witgoed reparatie in Almelo.

Hulp bij een wasmachine reparatie

Een wasmachine kan om verschillende redenen niet goed werken. Laat bijvoorbeeld een wasmachine reparatie uitvoeren wanneer er water in de wasmachine blijft staan. Ook is een witgoed reparatie in Almelo interessant, wanneer het inlaatventiel of bijvoorbeeld het filter van uw wasmachine kapot is. Dergelijke onderdelen zijn relatief goedkoop, wanneer u deze los koopt. Er zijn echter ook onderdelen waarbij een witgoed reparatie in Almelo minder rendabel is.

Reparatie van uw kapotte vaatwasser

Niet alleen in een wasmachine kan het verwarmingselement of de pomp defect raken. Deze onderdelen vormen ook vaak de oorzaak van een defect in uw vaatwasser. Datzelfde geldt voor het filter, de sproeiarmen, de printplaat en verschillende meetinstrumenten. Monteurs van Twistoo kunnen deze onderdelen tijdens een professionele vaatwasser reparatie voor u vervangen. De kans op nieuwe problemen met uw vaatwasser is hierbij minimaal.

Koelkast reparatie uitvoeren bij een defect

Een derde type witgoed reparatie in Almelo die we regelmatig uitvoeren, is een koelkast reparatie. Mogelijk is de koelkast op verkeerde wijze ingebouwd, zijn de deurrubbers versleten of moet de thermostaat vervangen worden. Deze onderdelen kunnen relatief goedkoop vernieuwd worden. Zo heeft u nog lange tijd plezier van uw koelkast! Het vernieuwen van een gasreservoir, compressor of bijvoorbeeld koelsysteem is lastiger.

Kapot witgoed repareren of vervangen?

Onze monteurs beginnen een witgoed reparatie in Almelo met een uitgebreide scan van uw defecte apparaat. Op basis van deze scan bieden we u een kostenindicatie aan. De kosten voor een los onderdeel bepalen voor een groot deel, of het repareren van uw kapotte witgoed interessant is. Ook de leeftijd van uw apparaat speelt hierbij een rol. We denken graag met u mee, wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken tussen kapot witgoed repareren of vervangen

De werkwijze van Twistoo

1. Diagnose

Dylan zal eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Dylan komt bij u langs en zorgt voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zal Dylan overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie Almelo

Direct contact met onze monteur in Almelo?

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Neem contact op met Dylan

U kunt mij inschakelen voor alle type witgoed reparatie in uw regio. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Siemens.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu