ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie – Vind bij Twistoo uw vakman

Last van kapot witgoed? De aangesloten monteurs repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed reparatie – De monteur repareert uw apparaat!

Een defect apparaat is altijd vervelend. U heeft hem nog gewoon nodig en zit waarschijnlijk met veel vragen. Hoe krijg ik hem weer aan de praat? Hoe lang gaat dit duren? Is het misschien beter om een nieuwe te kopen? Schakel via Twistoo een monteur in voor witgoed reparatie! De ervaren monteurs repareren ieder apparaat. Vaak kunnen ze dezelfde dag nog langskomen. De monteurs lopen uw apparaat zorgvuldig na en stellen vast waardoor hij niet goed meer werkt. Vervolgens overleggen ze met u wat verstandig is: een nieuwe kopen of reparatie. Is reparatie nog zinvol dan gaan ze direct voor u aan de slag. U kunt bij een monteur aangesloten bij Twistoo onder andere terecht voor reparatie van uw wasmachine, vaatwasser, koelkast, oven of droger.

Reparatie van uw apparaat

Lastig bij witgoed reparatie is dat vaak niet gelijk duidelijk is wat het probleem veroorzaakt. Als een wasmachine niet wil starten kan dit bijvoorbeeld uiteenlopende oorzaken hebben. De ervaring van een monteur komt van pas om snel en precies vast te stellen wat er aan de hand is. Zo maakt u geen kosten voor het onnodig vervangen van onderdelen en het scheelt veel tijd! De monteurs staan voor u klaar! Hieronder vindt u een overzicht van witgoed reparaties die ze vaak uitvoeren.

Wasmachine reparatie

Een wasmachine kan duur zijn om te repareren. Sommige onderdelen zijn namelijk erg prijzig.  Meestal is het echter het verwarmingselement of inlaatventiel wat defect is. Deze zijn gelukkig zonder hoge kosten te vervangen. Soms is de boosdoener niet een defect maar een verstopping. Ook bij een verstopping in uw apparaat kunt u via Twistoo een monteur inschakelen. Op onze wasmachine reparatie pagina kunt u hier meer over lezen.

Vaatwasser reparatie

De kosten van vaatwasser reparatie hangen af van wat er defect is. Als een vaatwasser niet goed meer werkt is het verwarmingselement vaak de boosdoener. Ook bij vaatwassers is dit gelukkig niet duur om te repareren. De pomp kan echter ook defect zijn. Deze is wel zeer prijzig om te vervangen. (De monteurs bespreken altijd eerst uw opties voordat ze gaan repareren.) Een defecte printplaat komt daarnaast regelmatig voor. Soms is er geen sprake van een defect onderdeel maar van een verstopping of lek in uw vaatwasser. Ook deze kunnen zij voor u repareren. Op onze vaatwasser reparatie pagina kunt u meer lezen over defecten en herstel van vaatwassers.

Koelkast reparatie

Bij koelkasten zijn de thermostaat, compressor en deurrubbers de onderdelen die de monteur  het vaakst moet vervangen. Een (gas)lek, kortsluiting of problemen met inbouwkoelkasten zien ze ook veel terug. De witgoed monteur aangesloten bij Twistoo repareert het! Op onze koelkast reparatie pagina kunt u meer lezen over problemen met de koelkast en reparatie.

Repareren of vervangen

Wat is in uw situatie verstandiger? Vervangen of repareren? De monteurs inspecteren uw apparaat grondig en adviseren u uitgebreid over wat gunstiger is. Zo kunt u een goede afweging maken. Meestal is het repareren van witgoed voordeliger dan uw apparaat vervangen. Als de reparatiekosten echter niet opwegen tegen de resterende levensduur adviseren ze u een nieuw apparaat te kopen. Hierbij houden ze rekening met garantie op uw apparaat, de verwachte levensduur en uw verzekeringen.

De monteurs repareren alle merken

Of het nu gaat om een AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, vind bij Twistoo uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk witgoed u heeft, de monteurs repareren het.

De monteur aangesloten bij Twistoo repareert witgoed snel en vakkundig, vaak nog dezelfde dag. Twistoo heeft monteurs aangesloten in heel Nederland. Via onderstaande zoekfunctie kunt u de contactinformatie vinden van de monteur bij u in de buurt.

Werkwijze Twistoo

1. Witgoed probleem?

Is uw witgoed apparaat kapot gegaan?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een witgoed monteur in uw regio.

3. Reparatie

De monteur komt snel naar u toe voor een vakkundige reparatie.

Tarieven

De aangesloten monteurs van Twistoo werken op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €67,50 (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie

Vind bij Twistoo een vakman:

De monteurs werken met apparaten van alle grote merken

Witgoed merken
Witgoed merken

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Waar zijn de witgoed monteurs actief?

Bekijk onderstaand in welke plaatsen de aangesloten monteurs van Twistoo actief zijn.

Benieuwd in welke steden de witgoed monteurs nog meer actief zijn? Bekijk dan onze steden pagina.

twistoo kaart

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend platform, wij brengen u in contact met gespecialiseerde bedrijven voor het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs aangesloten over heel Nederland, vindt u bij ons altijd een monteur. De professionele witgoed monteur in uw regio kan vrijwel elk merk apparaat repareren. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens het bezoek zal de witgoed monteur uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateert hij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en zij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze onderdelen aan hen zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. De garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Contact

U kunt de monteur inschakelen voor alle type witgoed reparatie. Vind via ons uw monteur, en u krijgt deze direct aan de lijn. De monteurs zijn snel ter plaatse, vaak helpen zij u dezelfde dag nog! U kunt hen voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu