ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Witgoed reparatie – Twistoo is uw vakman

Last van kapot witgoed? Wij repareren uw witgoed in veel gevallen nog binnen één dag.

Witgoed reparatie – Twistoo repareert uw apparaat!

Een defect apparaat is altijd vervelend. U heeft hem nog gewoon nodig en zit waarschijnlijk met veel vragen. Hoe krijg ik hem weer aan de praat? Hoe lang gaat dit duren? Is het misschien beter om een nieuwe te kopen? Schakel Twistoo in voor witgoed reparatie! Onze ervaren monteurs repareren ieder apparaat. Vaak kunnen we dezelfde dag nog langskomen. We lopen uw apparaat zorgvuldig na en stellen vast waardoor hij niet goed meer werkt. Vervolgens overleggen we met u wat verstandig is: een nieuwe kopen of reparatie. Is reparatie nog zinvol dan gaan we direct voor u aan de slag. U kunt bij Twistoo onder andere terecht voor reparatie van uw wasmachine, vaatwasser, koelkast, oven of droger.

Reparatie van uw apparaat

Lastig bij witgoed reparatie is dat vaak niet gelijk duidelijk is wat het probleem veroorzaakt. Als een wasmachine niet wil starten kan dit bijvoorbeeld uiteenlopende oorzaken hebben. De ervaring van een monteur komt van pas om snel en precies vast te stellen wat er aan de hand is. Zo maakt u geen kosten voor het onnodig vervangen van onderdelen en het scheelt veel tijd! Onze monteurs staan voor u klaar! Hieronder vindt u een overzicht van witgoed reparaties die we vaak uitvoeren.

Wasmachine reparatie

Een wasmachine kan duur zijn om te repareren. Sommige onderdelen zijn namelijk erg prijzig.  Meestal is het echter het verwarmingselement of inlaatventiel wat defect is. Deze zijn gelukkig zonder hoge kosten te vervangen. Soms is de boosdoener niet een defect maar een verstopping. Ook bij een verstopping in uw apparaat kunt u Twistoo inschakelen. Op onze wasmachine reparatie pagina kunt u hier meer over lezen.

Vaatwasser reparatie

De kosten van vaatwasser reparatie hangen af van wat er defect is. Als een vaatwasser niet goed meer werkt is het verwarmingselement vaak de boosdoener. Ook bij vaatwassers is dit gelukkig niet duur om te repareren. De pomp kan echter ook defect zijn. Deze is wel zeer prijzig om te vervangen. (We bespreken altijd eerst uw opties voordat we gaan repareren.) Een defecte printplaat komt daarnaast regelmatig voor. Soms is er geen sprake van een defect onderdeel maar van een verstopping of lek in uw vaatwasser. Ook deze kunnen wij voor u repareren. Op onze vaatwasser reparatie pagina kunt u meer lezen over defecten en herstel van vaatwassers.

Koelkast reparatie

Bij koelkasten zijn de thermostaat, compressor en deurrubbers de onderdelen die we het vaakst moeten vervangen. Een (gas)lek, kortsluiting of problemen met inbouwkoelkasten zien we ook veel terug. Twistoo repareert het! Op onze koelkast reparatie pagina kunt u meer lezen over problemen met de koelkast en reparatie.

Repareren of vervangen

Wat is in uw situatie verstandiger? Vervangen of repareren? We inspecteren uw apparaat grondig en adviseren u uitgebreid over wat gunstiger is. Zo kunt u een goede afweging maken. Meestal is het repareren van witgoed voordeliger dan uw apparaat vervangen. Als de reparatiekosten echter niet opwegen tegen de resterende levensduur adviseren we u een nieuwe apparaat te kopen. Hierbij houden we rekening met garantie op uw apparaat, de verwachte levensduur en uw verzekeringen.

Wij repareren alle merken

Of het nu gaat om een AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Twistoo is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk witgoed u heeft, wij repareren het.

Twistoo repareert witgoed snel en vakkundig, vaak nog dezelfde dag. Wij zijn actief in heel Nederland. Via onderstaande zoekfunctie kunt u de contactinformatie vinden van onze monteur bij u in de buurt.

Werkwijze

1. Diagnose

Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.
Witgoed reparatie

Vind een Twistoo vakman:

Wij werken met apparaten van alle grote merken

Witgoed merken
Witgoed merken

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Waar is Twistoo actief?

Bekijk onderstaand in welke plaatsen de monteurs van Twistoo actief zijn.

Benieuwd in welke steden wij nog meer actief zijn? Bekijk dan onze steden pagina.

twistoo kaart

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Contact

U kunt ons inschakelen voor alle type witgoed reparatie. Bel ons, en wij komen direct naar u toe! Wij zijn snel ter plaatse, vaak helpen wij u dezelfde dag nog! U kunt ons voor alle merken witgoed inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu