ClickCease

Wasmachine wordt niet warm? Zo lost u het op

Wasmachine wordt niet warm

Uw wasmachine wordt niet meer warm? Het kan wel eens voorkomen dat u een was draait en het daarna misschien niet helemaal goed schoon is. Dit kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld wanneer het een te grote lading is of een ander veelvoorkomend en wat serieuzer probleem, wanneer de wasmachine niet goed warm wordt. Als dat het geval is, is het een goed idee om een monteur er naar te laten kijken.

De oorzaak van een koude was door een defect verwarmingselement

Bijna altijd ligt het probleem bij het verwarmingselement. Als dat niet werkt, wordt het water niet warm en zo wordt de was ook niet goed schoon. Het moet in dat geval worden vervangen. Het element zit in de wasmachine ingebouwd en is niet heel moeilijk om te vervangen, maar u moet wel precies weten waar te zijn en welk materiaal u nodig heeft om het goed te repareren. Om niet meer schade aan de wasmachine aan te richten en om het in een keer op te lossen is het verstandig om een expert dit werkt te laten verrichten. Zij kunnen in een mum van tijd de wasmachine die niet warm wordt repareren en zo kunt u weer goede wasjes draaien.

Wasmachine wordt niet warm door een kapotte thermostaat

Uw wasmachine wordt niet warm? Een kapotte thermostaat kan ook de reden zijn dat uw wasmachine niet warm wordt. U kunt proberen om de thermostaat schoon te maken zo dat ie vervolgens weer normaal functioneert. Als dat niet werkt, moet de thermostaat worden vervangen. Net zoals bij het verwarmingselement kunt u dit beter laten uitvoeren door een echte monteur. Het is een redelijk goedkope klus en door het niet zelf te doen voorkomt u grotere en duurdere problemen. De monteurs van Twistoo staan voor u klaar om uw probleem te verhelpen.

Wasmachine
, ,

Nog steeds problemen?

Als u nu nog steeds problemen heeft met uw witgoed apparaat, kunt u altijd via Twistoo een witgoed monteur inschakelen. De monteur zal direct naar u toe komen om uw witgoed apparaat te bekijken en een passend advies geven. Vaak helpen de monteurs u dezelfde dag nog!

Neem contact op met onze monteur
Vind een Twistoo monteur in uw woonplaats*
Menu