ClickCease
  • Service in één dag
  • 100% eerlijke diagnose
  • Repareren alle merken
  • 3 maanden garantie

Wasmachine reparatie in Zwolle – Twistoo is uw vakman

Last van een kapotte wasmachine? Wij repareren uw wasmachine in veel gevallen nog binnen één dag.

Veelvoorkomende problemen

Monteur nodig voor wasmachine reparatie in Zwolle? Twistoo is u van dienst!

Werkt uw wasmachine niet meer zoals u gewend bent? Dan is het zaak om het apparaat te repareren. Sommige mensen voeren zelf wasmachine reparatie in Zwolle uit. Dit is echter niet altijd verstandig. Zo kunt u de schade aan het apparaat bijvoorbeeld alleen maar erger maken. Lijkt het u geen goed idee om zelf aan de slag te gaan met uw wasmachine? Dan zoekt u mogelijk nog een monteur die u van dienst kan zijn. Wat dat betreft bent u bij Twistoo aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat er binnen de kortste keren wasmachine reparatie in Zwolle wordt uitgevoerd!

wasmachine reparatie ZwolleWasmachine reparatie in Zwolle op dezelfde dag

Een kapotte wasmachine zorgt vaak voor een probleem. U kunt de vieze was immers niet meer doen. Zeker in huishouden dat bestaat uit meerdere personen kan dit lastig zijn. Het wasgoed stapelt zich in dat geval namelijk snel op. Daarom is het u er ongetwijfeld veel aan gelegen om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Dit kan wanneer u Twistoo inschakelt voor wasmachine reparatie in Zwolle. Wij sturen vaak dezelfde dag nog een monteur bij u langs. Uiteraard bekijken wij eerst wat eraan scheelt. Is het slechts een klein probleem en hebben wij de spullen bij ons om dit te verhelpen? Dan begint onze monteur direct met wasmachine reparatie in Zwolle. U kunt uw wasmachine zodoende dezelfde dag nog weer gebruiken!

Direct contact met onze monteur in Zwolle?

Direct contact met onze monteur in Zwolle?

Is er dan niets dat u zelf kunt doen?

Niet ieder probleem aan een wasmachine is even groot. Is er een onderdeel kapot? Dan doet u er goed aan wasmachine reparatie in Zwolle uit te besteden. Gaat het om een verstopping? Of kampt het apparaat met een storing? Dan kunt u eerst zelf proberen het probleem te verhelpen. Lukt dit? Dan hoeft u geen witgoedmonteur in te schakelen en dat scheelt u toch weer wat geld. Indien uw wasmachine aangeeft dat er sprake is van een storing, kan resetten nodig zijn. Hier is geen standaard manier voor, want dit verschilt per wasmachine. Wij verwijzen u daarom door naar de handleiding van uw wasmachine. Hierin staat altijd omschreven hoe u het apparaat reset.

En hoe zit dat met een verstopping? Deze kunt u ook prima zelf verhelpen. Indien het om verstopte filters gaat, moet u deze schoonmaken. Doe dit met de grootste zorg. Plaats ze pas terug wanneer ze echt helemaal ontdaan zijn van alle rommel en aanslag. Zien uw filters er relatief schoon uit? Richt u dan tot de afvoer van het apparaat. Hier zit mogelijk rommel opgehoopt. Dit herkent u vaak aan water dat in de trommel blijft staan. U verhelpt zo’n verstopping met een ontstoppingsveer. Breng deze voorzichtig in uw afvoer in. Ga net zo lang door tot u de verstopping bereikt heeft. Trek de veer vervolgens rustig terug. De kans is groot dat rommel meekomt. In dat geval is de verstopping verholpen. Is er iets anders aan de hand dan een storing of verstopping? Schakel dan een monteur in voor wasmachine reparatie in Zwolle.

Twistoo helpt u aan lokale en vakkundige monteur!

Bent u niet bekend met monteurs voor wasmachine reparatie in Zwolle? Dan kan het lastig zijn om er eentje te vinden. Twistoo verlost u voor eens en voor altijd van dit probleem. Om een lokale monteur te vinden, vult u bij de onderstaande zoekfunctie ‘Zwolle’ in. Twistoo schotelt u vervolgens direct een overzicht met lokale witgoedmonteurs voor. Hier staan tevens contactgegevens bij, waardoor u direct een monteur kunt bellen voor wasmachine reparatie in Zwolle. Ook voor plaatsen elders in het land bent u bij ons overigens aan het juiste adres. Twistoo werkt namelijk samen met monteurs in heel Nederland!

Werkwijze

1. Diagnose

Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen.

2. Voorstel

We komen bij u langs in Zwolle en zorgen voor een passend en transparant voorstel.

3. Reparatie

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie.

Tarieven

Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

  • All in tarief €65,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
  • €19,50 voor ieder volgend kwartier.

Wij werken met apparaten van alle grote merken

miele logo
bosch logo
siemens logo
samsung logo
AEG logo
bauknecht Logo

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over Twistoo

Twistoo is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met meer dan 12 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland zijn wij uw partner. Wij repareren elk merk apparaat. Met Twistoo vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen.

Tijdens ons bezoek zullen wij uw apparaat volledig nakijken. Hierbij constateren wij niet alleen wat de fout is, maar ook de algehele staat van het apparaat. Vervolgens ontvangt u een voorstel. Indien u akkoord gaat met dit voorstel en wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben wordt de reparatie direct bij u thuis uitgevoerd, indien er onderdelen moeten worden besteld zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt zodra deze aan ons zijn geleverd.

Heel soms komt het voor dat een apparaat of een deel ervan mee zal moeten worden genomen naar de werkplaats, zoals sommige magnetrons of andere apparaten met een elektronisch of ander defect. Onze garantietermijn op de uitgevoerde reparatie is 3 maanden.

Contact

U kunt ons inschakelen voor alle type wasmachine reparatie in Zwolle. Bel ons, en wij komen direct naar u toe! Wij zijn snel ter plaatse, vaak helpen wij u dezelfde dag nog! U kunt ons voor alle merken wasmachine inschakelen, van Miele tot Samsung.

Meld uw storing

Vraag een reparatie aan via onderstaand formulier. Na het melden van uw storing wordt u zo snel mogelijk ingepland voor een reparatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu